Arama sonuçları: *

• Users: ekmek17
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

ekranda her şey sola ya da aşşağı kayıyor

arkadaşlar ses açma bölümünde olsun bildirim paneli olsun sürekli ben yapmadığım halde aşşağı ya da sola kayıyor ses açma tuşunda mesela yavaş yavaş ses kendiliğinmden açılıyor bunu onun üzerine tıklayınca yapıyor klavyedn mi diye kontrol ettim ama değil ne yapmam lazım bunun için?
  2. E

resimdeki kule tipi soğutucu fan tutucusunu nereden alabilirim?

nereden alabilirim?
  3. E

x127 ye fazladan soğutma takılır mı?

x127 soğutucuya fazladan fan eklemek istersem nasıl ekleyebilirim.
  4. E

x129 vs x127 vs wraith prism

arkadaşlar x127 ye ekstra fan takabilir miyim ve asus aura sync çalıştırır mı? bununla birlikte bunları da düşünüyorum hangisi iyi olur? x129 = 1000 tl wraith prism = 500 tl hangisini almak mantıklı olur aralarında kaç derece fark eder? işlemci r3 3300x
  5. E

monitör bazı ayarlar kilitli

merhaba arkadaşlar yeni monitör aldım bazı ayarları kilitli açmak için ne yapmam lazım. monitörün markası lg 27gl650f b. bazı ayarlar açık bazıları direk gri şekilde üstüne gelinmiyor.
  6. E

Oy pusulası geçersiz mi

Kemal e oy basarken oy dairenin dışına taştı ilk oy kullanışım daireye denk geliyo sandım üstten basmak lazımmış dairenin sadece %15 i falan taştı..
  7. E

Samsung account sorunu

Arkadaşlar eski telefonumu kaybettim maalesef, hattımı da kapatıp yeni hat aldım. Yeni telefonumda Samsung account'a giremiyorum. Sebebi eski A20 olan telefonuma bildirim göndermesi giriş yaparken, yeni telefonum A34. Telefonumu değiştir gibi seçenek bulamadım. Ne yapmam lazım?
  8. E

videodaki rgb ayarını nasıl yaparım?

donanım arşivinin videosundaki argb ayarı nasıl yapabilirim? şuanda bunun için sistemdeki parçaları aura sync destekleyen parçalarla değiştiriyorum. ama armory crate üzerinden bunu nasıl yapıcağımı hala çözemedim. bu videodaki 11.45 inci dakikadaki sistem asus tuf b450m pro asus rog 2060 xpg...
Geri