Arama sonuçları: *

• Users: bananajoe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. bananajoe

Yardım Acil ofis koltuğu tavsiye

Beyler mutlaka bugün sipariş vermem gerekiyor ofis için makam koltuğu tavsiyesine ihtiyacım var , ucuz yada pahalı olması önemli değil fp olması önemli
  2. bananajoe

Laptop tavsiyesine ihtiyacım var

Merhaba, oyun bilgisayarı vardı, bozuldu dolayısıyla yeni bir PC’ye ihtiyacım var ,oyun olarak sadece lol ve cs oynuyorum onun dışında film ve ufak tefek işler için kullanacağım. Size sorum şu lol ve cs yi düşük yada orta grafiklerde oynatması yeterli benim için bunu için yine oyun bilgisayarı...
  3. bananajoe

Hayat Finans kampanyası

Gayet mantıklı bir fırsat ve mecburen referans linki gerekiyor neden konuyu kapatıyorsunuz…
  4. bananajoe

Midas kriptoda ilk defa kripto para alımı yap, 300 tl değerinde bitcoin kazan

Midas kriptoda daha önce işlem yapmamış olanlar için alt limit olmadan ilk işleme 300 tl (bana 340 tllik geldi neden bilmiyorum) direk satıp çekebilirsiniz herhangi bir bekleme süresi vs yok… Edit: herkes için geçerli değilmiş 2 ve 3 fotoğrafta ortada görünen bildirimlerde varsa...
  5. bananajoe

🔥İndirim Yayla ürünlerinde %40 indirim

Yayla Ürünlerine 50 tl Üzeri alışverişe %40 İndirim Geldi özellikle hazır yemeklere bakılabilir. https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/yayla-bakliyat-urunlerinde-sepette-40-indirim
Geri