Arama sonuçları: *

• Users: zerou
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

1 SMS karşı tarafa 3 defa gidiyor

telefonu yeni aldım. aldığımdan beridir bu şekilde telefonun tüm güncellemelerini yaptım ve telefondan yapabileceğim tüm ayarları kurcaladım. 3G olarak ayarlayınca sorun çözülüyor 4.5/5G de sorun oluyor. 3 SMS karşı tarafa iki dk aralaıklar ile gidiyor o sırada ben 1 SMSi gönderiliyor olarak...
  2. Z

Nothing Phone 1 SMS 3 kere gidiyor

gonderdigim sms karsi tarafa 2dk araliklari ile 3 kez gidiyor. bende bir kez gittigi gozukuyor 3.sms gonderilene kadar gonderiliyor olarak 3.sms gittiginde gonderildi olarak. tum guncellemeleri yaptim. operator turkcell. 4.5g ve 5g de oluyor 3g olarak ayarladigimda sorun cozuluyor sms direkt...
  3. Z

kablosuz kulak üstü kulaklık

müzik dinlemek için kullanacağım, önceliğim konforlu ve çok kaba durmaması. 1000-1200 tl bütçem var önerebileceğiniz bluetooth kulak üstü kulaklık var mıdır
  4. Z

20 mayıs istanbul ic3peak konseri

arkadaşlar 2 biletim var konsere gidemeyeceğim için biletleri 1000tl den vereceğim normalde 1 bilet fiyatı 850tl
  5. Z

oyunlar tam ekranda kasıyor

merhaba arkadaşlar 2 gün önce laptop aldım ve oyunları pencere modunda oynarken sorun yok ama tam ekran yaptığımda kasmaya başlıyor sistemim: rtx4050 r7 7735hs 8gb ram sorun neden kaynaklanıyor olabilir. ayrıca monitörüm 144 hz ama 64 gözüküyor.
Geri