Arama sonuçları: *

• Users: Skawitch
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

POCO X5 PRO Alınır mı?

Arkadaşlar, bu telefonu almayı düşünüyorum. Sizce bu fiyatlarda daha iyi bir telefon var mı? Telefonu oyun ağırlıklı kullanmayı düşünüyorum.
  2. S

100K 125CC Motor Önerisi

Arkadaşlar 100k bütçem var 125CC olabilirse 200CC farketmez scooter hariç motor önerilerinizi yazar mısınız
  3. S

Steam kart kasmalık ucuz oyunlar

merhabalar steamde skin fln alıcaktım boş para harcamak istemedim kart kasiyim dedim ucuz kart kasılacak oyunlar varmı
  4. S

klavye renk değiştiremedim

arkadaşlar bloody b318 aldım ama sadece 3 renk oluyor başka yapamadım nasıl oluyor bu?
  5. S

Roblox Exploit DLL NOT FOUND hatası

Fluxus isimli exploit ile kasılmalı bir oyunda hile açıcaktım (oyunlarına bir etki etmiyor) ve açmaya çalışırken dll not found hatası ile karşılaştım çözümü nedir
  6. S

arkadaşlar telefon önerileriniz varsa atarmısınız

128 yada 256gb kamerası güzel ve fazla pahalı olmayan bir telefon lazım max 15 20k General Mobile GM Phoneix bu alınır mı??
  7. S

Yardım OBS lol yakalamıyor

Merhabalar Ben OBS Den yayın acıyordum ama bir süre sonra obs lol ü yakalamamaya başladı nedeni nedir?
  8. S

Yardım klavyem farklı tuşlara ve görevlere sahip

arkadaşlar merhaba space basınca f basıyor windows tuşu basınca ise hem sitede geri gidiyor ve alt basınca yeni sekme açıyor çözümü nedir
  9. S

Merhabalar Minecraft İtem Kodlama Dili Nedir

arkadaşlar ben minecraftta kendime item kodlamak istiyorum bunun için hangi kodlama dili lazım python mudur acaba?
  10. S

15k Ya Toplama Bilgisayar Önerisi

15kya toplama hazır farketmez hangisi daha iyi olursa atarmısınız
  11. S

Xrades G502 Hero alınır mı?

Xrades G502 Hero Rgb Aydınlatmalı Mouse 12800 Dpı 8 Tuşlu Arkadaşlar bu mouse alınır mı? fikirleriniz nelerdir
  12. S

Yardım kulaklıktan insan sesi gelmiyor

Kulaklığımdan 20dakika falan insan sesi gelmemeye başladı sorun neden olabilir
  13. S

Bilgisayar Karşılaştırma

https://www.incehesap.com/crown-gold-oyuncu-bilgisayari-fiyati-63182/?utm_source=youtube&utm_medium=influencer&utm_campaign=pchocasi&utm_term=28.06.2023-crown-gold-oyuncu-bilgisayari...
  14. S

40k 4070 Ti̇ Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar ben 50k ya 4080 tavsiyesi demiştim ama annem 50k aşırı olur 40k yeter dedi o yüzden tekrar yazıyorum :)
  15. S

Minecraft Çok Oyunculu

merhabalar ben arkadaşımla modlu oynamak istiyorum ama istediğim mod aternosta yok bazı yayıncılar yerel ağ paylaş mıdır öyle bir şey yapıyor ve arkadaşı giriyor onu nasıl yapabiliriz
  16. S

Bilgisayar Düzenleme Önerisi

arkadaşlar elimde bi bilgisayar var ama bana sürekli birşeyler öneriyolar ben bilgisayarı atisam bana oyun+yayın için düzenlermisiniz (not bilgisayar bu: https://www.gencergaming.com/quasar )
  17. S

RX 7900 XT Ryzen 5 7600X darboğaz olurmu

darboğaz yaparsa hangi işlemciyi önerirsiniz
  18. S

50K 4080 Sistem Tavsiyesi

Merhabalar ben 50 bin TL ye bir sistem arıyordum monitör dahil deil ama monitörde atarsanız sevinirim
Geri