Arama sonuçları: *

• Users: striker_o
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

YandexAI 150 TL migros hediye çeki yeni, eskiden faydalananlar da yararlanabilir

Yandex AI daha önce kurdu iseniz bütün verilerinizi silip temizleyin, ya da aplikasyonu silip baştan kurun. Ardından yandex AI a giriş yapın ve profil fotonuza tıklayın. Kod giriş kısmına YBEREKET150 kodunu girin. 5 gün boyunca belirtilen görevleri gerçekleştirince sonunda 150TL Migros hediye...
  2. S

Mc Donalds Tasty Trivia

Mc Donalds oyun olarak bu sefer Tasty Trivia adı altında aplikasyonunda oyun açmış. Ödüller yine 7 gün geçerli.5 sorudan 4 ünü verilen toplam sürede bilmek gerekiyor. Her gün sadece 1 deneme hakkınız var. Valla ben bugünkünde elendim, :( Soruları bilen arkadaşlar her gün buraya doğru yanıtları...
  3. S

1 adet 100TL D&R kodu, ilk alan aldım desin lütfen

Selamlar, Ben kullanmıyorum, altta bir adet alt limitsiz 100 TL D&R kodu bırakıyorum. Umarım birinin işine yarar. Kodu kullanan arkadaş belirtsin lütfen ki başka kullanmak isteyenler uğraşmasın. Kodu kullanabilmek için D&R hesabınızın olması gerekmekte, ücretsiz üyelik kartı olan cep numaranıza...
  4. S

LCW Dev Kupon ürünlerinde altlimitsiz %35 ek indirim 28 Nisan'a kadar

her şey başlıkta , LCW Dev Kupon ürünlerinde altlimitsiz %35 ek indirim yapıyor bütün indirimlere ek olarak. Kupon kodu BAMBAŞKA
  5. S

Tıkla Gelsin ücretsiz dondurma, sundea vb.

Selam, Tıklagelsin aplikasyonunun anasayfasında basit bir eşleştirme oyunu açmış. İlgili süre içerisinde kartları eşleştirebilirseniz gel al ile alabileceğiniz hediye veriyor. Dün mesela Burger King'den dondurma vardı, bugün ise Burger King'den sundea. Verilen ödülün geçerlilik süresi 24...
  6. S

Migros çikolata ve gofretlerde 2 alana 1i money olarak iade 22 Nisan 2025

Herkese selam, Migros yine 2 çikolata alana 1 ini money olarak iade kampanyasını başlatmış. Umarım işinize yarar, benim yaradı :)
  7. S

20 Ocak 2025 Migros Çikolata iki al biri money olarak hesabına iade

Merhaba, 20Ocak 2025 ' e özel sadece, Biraz önce Migros'tan çikolata alınca fişte yazdı. Eğer bugün Money Pay QR ile işleme başlar ve Moneypay QR ile ödemeyi tamamlarsanız ( hem başlayıp hem tamamlayınca, birinden birisi değil) seçili tablet çikolatalarda Migros ikinci aldığınız ürünü Money...
  8. S

Masterpiece %20 indirim kodu elinde olan var mı ?

Merhaba, Bende bir kod vardı ama hatalı çalışmayan çıktı maalesef. Elinde masterpiece atölyelerine katılmak için %20 indirim veren koddan varsa (Dsmart üyeleri mesela ) rica etsem bir kod paylaşabilir mi PM ile mümkünse. Teşekkür ederim.
  9. S

Mc Donalds Nugget oyunu

Selam herkese, Mc Donalds uygulamasinda tepeden dusen nugget lari toplayip puan kazanip odul veren yeni bir oyun acmis. Günde 1 kere oynana biliyor, ben sahsen 100 puani gecemedim. Herkekese iyi sanslar. Acik noktasini bulan ve bol puana nasil eriaecegimizi kesfeden yada gecen seferki gibi...
  10. S

🔥İndirim LC Waikiki Firsat Carki Kod Paylasim Konusu

Selam arkadaslar, Biliyorsunuz LC Waikiki uygulamasi hergün kullaniciya bir an cikan bir çark ( Maymun Firarda yada Maymun Macera da oyunu da oluyor ) ile indirim kuponu kodu sunuyor. Malum hepimiz hepsini kullanmiyoruz. Bu nedenle bu konu basligi altinda elimize kod gectikce birbirimizle...
  11. S

🔥İndirim LCW uygulamasi Anneler Günü --- Hediye Karti alana 50 TL kupon

Selam herkese, Lcw Hediye kartini online app tan alan herkese anneler gunu nedeniyle 50 TL lik ek kupon tanimliyor demis. Aplikasyona girince ana sayfasinda reklami var, ona tiklayip islem yapmak gerekli sanirim. Kupon 72 saat icerisinde hesaba tanimlanacak diye belirtilmis. Ben hediye kartini...
Geri