Arama sonuçları: *

• Users: Hamza61
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Windows 11 ürün anahtarı

Windows 11 için ucuz key arıyorum. Güvenli olması çok önemli önerilerinizi bekliyorum
  2. H

Yardım Windows update yeterlimi

Sa, windows update kendisi sürücüleri yüklediği için acer laptobuma ayrı olarak sürücü indirmem gerekirmj
  3. H

Yardım Sürücü indirdim kuramıyorum

Sa sürücümü indirdim nasıl kurcağimi bilmiyorum ekteki resimde kaldım
  4. H

Yardım Security boot hatası

Beyler bu ekrandan çıkip bios ekranina nasil girerim
  5. H

Yardım Acer Nitro 5 ssd görmüyor

SA , Acer nitro 5 pc ye ssd görmediği için driver yükleyecektim fakat windows kuracağim flaşa driverları atacakken hata verdi yeterli alan yok dedi yani w11 tüm alanı dolu sayıyor ne yapmam lazım
  6. H

Yardım Sd karttan rom atma nasıl yapılır

Sa, bu menüden apply update from sd card üzerinden tablete rom atmak istiyorum bilen varsa nasıl yapmam gerektiğini anlatabilirmi. Bilgisayarım yok telefon üzerinden halledebilirim
  7. H

Acer Ni̇tro 5 An515-58 50lb Mux Var Mı?

Acer nitro 5 AN515 58 50LB RTX 3050Tİ i5 12500h Laptopta mux switch varmı
  8. H

Yardım Acer nitro 5 ssd görmeme sorunu

Sa beyler. Acer nitro 5 laptop aldım. herkes ssd görmeme sorunu var yazmış. Şimdi benim elimde içinde windows 11 olan bir flaş var. Ama ssd sorunun cözülmesi içjn driver yüklemem lazım eğer windows bulunan flaşa driver atarsam windows kurulmama sorunu yaşarmıyım. Ne yapmalıyım bana bi anlatsanıza
  9. H

25000 laptop önerisi

Oyun oynamak için laptop alcağım 25k civarına ne önerirsiniz
  10. H

Yardım Acer nitro 5 3060 alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/Acer-AN517-55-5663-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-i5-12500H/dp/B0BZ15JQ1L/ref=mp_s_a_1_6?keywords=gaming+laptop&qid=1682970150&sr=8-6 Sa bu laptobu almaya karar verdim şuan lik. Asus tuf a15 rtx4050 almayı düşünüyordum ama işlemcisinin sıcaklık değerlerinin çok kötü...
  11. H

Yardım Gaming laptop alıyorum bu iyi mi?

Merhaba ilk defa bilgisayar alıyorum ama bu konuda biraz bilgiliyim. En son karar olarak asus tuf Fa507nu pc ye karar verdim rtx 4050 ryzen 7 7735hs lı. Oyun için kullanacağım ama aynı zamanda yazılım işi ilede uğraşacağım. Sizce bu konuda işlemci bana yetermi yada rtx 3060 i5 12500h lı acer...
  12. H

Yardım Asus tuf fa507nu sorunlumu

Asus tuf FA507NU almayı düşünüyorum Rtx 4050 - ryzen 7 7735hs li Forumlarda sorunlu olduğunu gördüm -watt sorunu -Driver bulunamama sorunu -valoda fln rtx 4050 nin tanınmaması sorunu Birde 2 sorum var ryzen 7 7735hs iyi midir?, laptipfaki 8 gb rama ek olarak 16 gb eklesem ne olur çünkü ilerde 8 i...
Geri