Arama sonuçları: *

• Users: Wolverine
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Re-max gayrimenkulda çalışılır mı sizce ?

Çalışmış birisi veya tecrübeli birisi varsa yazabilir mi ?
  2. W

Occt 3d adaptive errors hatası veriyor ne yapmam lazım ?

Her power testi yaptığımda bu hatayı alıyorum sebebi nedir , oyunlardayken alt tab attığım zaman ekranın üst kısmında siyah şeritler çıkıyor bazen git gel şeklinde ve her gün bu alt tab esnasında 1-2 defa çökme sorunu yaşıyorum.
  3. W

Alt tab attıktan sonra pc çöküyor

tft oynarken bazen alt tab atıp googledan bişeylerle uğraşıyorum alt tabdan döndüğüm zaman oyunda fps drop oluyor küçük küçük ve her 2-3 günde bir bu alt tab esnasında kilitlenip çöküyor sonrasında reset atmam gerekiyor , bunun sebebi ne olabilir sizce ?
  4. W

İnternetten coil alınır mı ? (smok nord 5)

https://smoktechtr.net/smok-nord-5-coil Kendim coil sarmakla uğraşmak istemiyorum , elden alabileceğim bir yer de bilmiyorum.
  5. W

Megane e-tech nasıl sizce ?

Şu an peugeot rifter 2023 gt kullanıyoruz , megane e-tech geçmeyi düşünüyoruz sizce mantıklı mı ?
  6. W

Path of exile 2 almak için tam çıkış tarihini beklemeli miyim ?

Oyunu alasım var ama çıktığı zaman ücretsiz olacak diyorlar , ben aldıktan sonra yakın zamanda ücretsiz şekilde tam sürüm çıkarsa harbiden içime oturur. Sizce ne yapmalıyım , yakın bir tarihte steamda veya epicte indirim günleri olursa almayı düşünüyorum.
  7. W

Sıfırdan ingilize öğrenebileceğim site/uygulama önerisi istiyorum

Akademik araştırma ve ileriye dönük kariyer gelişimi için ingilizce öğrenmek istiyorum , önerilerinizi bekliyorum.
  8. W

1500-2000 TL arasında klavye önerisi ?

1500-2000 tl arasında çok yüksek ses çıkarmayacak bir klavye arıyorum , önerilerinizi bekliyorum.
  9. W

Maks bu fiyata daha iyi sistem var mı ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/319915/blade-4060-amd-ryzen-5-5600-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-v2-bulk-oc-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Maksimum bu fiyata atabileceğiniz daha iyi bir sistem var mı ?
  10. W

Anime izlemeye hangisiyle başlamalıyım ?

Anime izlemeye başlamak istiyorum , başlangıç için önerileriniz nelerdir ?
  11. W

Sinyal sesi geliyor ve pc reset atıyor

Bugün 2 kere pc`den sabit ve yüksek volume de sinyal sesi geldi ve kendine reset attı sebebi ne olabilir ?
  12. W

Macfit personel trainer maaşları/özel ders ücretleri nasıl ?

Macfitte çalışan varsa yorum atabilir mi , özel ders ücretleri maaş falan aylık ortalama ne kadar geliyor ?
  13. W

Güzel metin2 pvp önerir misiniz ?

Önerebileceğiniz çok oyunculu güzel files bi pvp var mı ?
  14. W

Bilgisayar Açılınca Siyah Ekran Sorunu

Açıldıktan sonra böyle siyah ekranda kalıyor ne yapmam lazım ?
  15. W

850-900 k arasında megane 4`ten daha iyi öneriniz var mı ?

850-900 k arasında 1.3 tce megane 4 yerine önerilebilecek daha iyi otomobil var mı ? Otomatik vites,km maks 130 bin , yılı da 2015 aşağısında olmayacak suv veya otomobil ? @Denizgezen
  16. W

Peugeot rifter 2023 ne kadar eder ?

Peugeot rifter 2023 GT 14.000 km piyasası nedir sizce ?
  17. W

Cs 2 topluluk sunucusuna bağlanırken oyun kapanıyor

Cs 2 de topluluk sunucusuna bağlanırken oyundan atıyor sebebini bilen var mı ?
  18. W

Bu kadar az güç kullanması normal mi ?

Rust oyununu yükledim ama 35-40 fps alıyorum ve oyun 65 watt kullanıyor bu normal mi
  19. W

Epic games gta 5 nasıl yama yapılır ?

Epic gamesdeki gta 5 e nasıl yama yaparım bilgisi olan var mı ?
Geri