Arama sonuçları: *

• Users: IReaper
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. IReaper

Sanal kart ile deneme süresi kullanınca para çekilir mi?

Merhaba, bir uygulama 30 günlük ücretsiz deneme süresi sunuyor ve ben ödeme yöntemi olarak sanal kartımı kullanmak istiyorum. Ancak sanal kartımda çok az bakiye var. Bu durumda, uygulama sanal kartımdan hemen para çeker mi? Yoksa deneme süresi sonunda mı çekmeye çalışır? Eğer kartımda yeterli...
  2. IReaper

Telefon Onaysız Gmail Hesapı Nasıl Açılır?

Merhaba arkadaşlar telefon numarasız Gmail hesabı nasıl oluşturulur? Bildiğiniz bir yöntem var mı?
  3. IReaper

Plati.ru benzeri siteler

Plati.ru gibi ucuza oyun hesapları satan başka siteler var mı? (yabancı siteler)
  4. IReaper

İtemsatış'tan Canva Pro alınır mı?

Merhaba arkadaşlar İtemsatış'tan canva Pro, CapCut gibi yazılımlar alınır mı? Ben özellik canva Pro (sınırsız süreli )alacağım bu satıcıdan. https://www.itemsatis.com/canva/canva-pro-sinirsiz-kendi-hesabiniza-anlik-309500.html. Güvenli midir?
  5. IReaper

İtemsatış gibi yerleden CapCut Pro yıllık lisanslar alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, itemsatış gibi yerlerden CapCut Pro yıllık veya Canva Pro gibi ürünler alınır mı? Güvenli midir? Ve aldıktan sonra uzun vadede sıkıntı çıkabilir mi?
  6. IReaper

Yardım Taşınabilir Hardisk dahili bir harddisk olarak kullanmak mümkün mü?

Merhaba arkadaşlar bende 2TB Toshiba'nın taşınabilir hard diski var bunu PC de kasanın üstünde kullanıyorum fakat sürekli bağlantı kopuyor ayrıyeten bazen kasadan yere düşüyor. Ben bu hard diski kasanın içinde bir dahili bir disk olarak nasıl kullanırım bildiğiniz bir yol var mıdır? Kullandığım...
  7. IReaper

Yardım Termal macun değişimi sonrası sıcaklık ve fan sesi arttı

Merhaba. Ben de termal macunu değiştirdikten sonra internet tarayıcısı açınca (Opera, Edge, Chrome fark etmiyor.) Tarayıcıdan video izlerken fanın sürekli, gürültülü ve yüksek sıcaklıklara ulaşan işlemci problemini yaşıyorum. Termal macunu biraz fazla koymuş olabilirim fakat tam da emin değilim...
  8. IReaper

Yardım Masaüstü PC'ye Wi-Fi özelliği nasıl eklenir? 🤔

Arkadaşlar benim masaüstü PC de Wi-Fi özelliği. Wi-Fi özelliğini nasıl eklerim PC'ye modem zaten çok yakınımda onun için uzaktan güçlü çeken bir aygıta, parçaya ihtiyacım yok. Kaliteli, bağlantı kopma sorunu olmayan bir cihaz, Wi-Fi parça öneriniz var mı? Mümkünse kablosusuz Wi-Fi USB belleği...
  9. IReaper

Bu cihaza bir sürücü yüklenemiyor hatası 🤔

Merhaba Arkdaşlar Aldığım hata bu görslede, her PC'yi açtığımda önüme çıkıyor. bu sorunu çözebileceğim bir yol varmı
  10. IReaper

"mdnsresponder.exe" trojan mı?

Merhaba arkadaşlar. Ben Windows 11 kullanıyorum bu uygulama virüs müdür? Hem başlangıçta PC açılırken çalışmaya başlıyor adı da değişik Apple. İnc diye fakat benim PC Windows. Virüs olabilir mi?😥 ayrıyeten ben pc de apple ilgili bir yazılım kullanmadım ve kulanmıyorum herhangi bir apple cihazım...
  11. IReaper

Yardım Virüslü 2TB hard disk bilgisayara zarar verebilir mi?

Selam herkese. Şu an elimde 2TB taşınabilir hard disk var ama içinde virüs var mı yok mu bilmiyorum? Taktığım gibi bilgisayara virüs bulaşır mı? Kaspersky free ve Malwarebytes yüklü bilgisayarda. Taktığım gibi içindeki 500 GB'lik korsan oyun dosyalarını virüslü olma ihtimali olan dosyaları...
  12. IReaper

Kaspersky Antivirüs Hala Kullanılır mı ?🤔

Arkadaşlar belki biliyorsunuzdur Amerika'da ve bazı ülkelerde Kaspersky yasaklandı ve şu an Play Store'de bile yok kaldırılmış. Kaspersky hem çok az kaynak kullanan hem testlerde kendini kanıtlamış en iyi antivirüslerden fakat bu olay yaşandığından beri tam olarak güvenemiyorum kasperskya. Siz...
  13. IReaper

Kaspersky Free vs Microsoft Defender 🤔

Güvenlik açısından hangisi daha güçlüdür sizce? bu arada kaspersky free den bahsediyorum kaspersky plustan değil yalnış anlamayın
  14. IReaper

Kaspersky ve Windows Defender: Donanım Sanallaştırma İçin En İyisi Hangisi?

Merhaba, Kaspersky donanım sanallaştırma özelliğini kullanmak için Windows Defender içeriğindeki Cihaz Güvenliği>Çekirdek Yalıtım>Bellek Bütünlüğü ayarını kapatmamız gerek. Açıkcası ne yapmam gerektiği konusunda bir fikrim yok. Çünkü bellek bütünlüğünü kapattığımız zaman windows şunu söylüyor...
  15. IReaper

"İşlemci Kullanımını Azaltıp Ekran Kartını Nasıl Daha Fazla Kullanabilirim? 🤔"

Merhaba arkadaşlar, Bilgisayarımda genel olarak işlemci (CPU) ve RAM kullanımı oldukça yüksek, ancak ekran kartı (GPU) kullanımım çok düşük kalıyor (%0-%3 arasında sürekli genelde oyun oynamadığım için bu normal olabilir. ama ben yinede ekran kartının daha fazla kullanılıp işlemcinin daha az...
  16. IReaper

Yardım Game power monitör için adaptör önerisi

Merhaba. Gamepower monitörümün adaptörü bozuldu. Benim elektrik ile ilgili pek bir bilgim olmadığı için size danışmak istedim. Bana lazım olan adaptörü fotoğrafını bırakıyorum. Nereden bulacağımı söylerseniz sevinirim teşekkürler.
  17. IReaper

Editörlük ve günlük işler için monitör önerisi

Arkadaşlar selam, günlük işler ve video, fotoğraf düzenlemek için, fiyat performans bana sorun çıkarmayacak kaliteli monitör öneriniz var mı? Genel olarak istediğim özellikler şu şekilde: - Paneller hakkında pek bir bilgim yok ama IPS ekran benim işlerim için daha iyidir herhalde. 23 inç - 25...
  18. IReaper

Yardım I5 9400F GTX1660 sisteme PSU önerisi

PC özellikleri: Anakart: ASUS TUF B360-Plus Gaming. Ekran kartı: MSI GTX1660 Super Aero. RAM: 1x16 GB. Hi-Level İşlermci: Intel i5 9400F. SSD: 240GB hikvison. PSU: Fiyat performans PSU önerilernizi bekliyorum.
  19. IReaper

Yardım Bilgisayar açılınca siyah ekranda kalıyor

Arkadaşlar sorunum bilgisayarı açarken yaklaşık 5-10 kere Power tuşuna bastıktan sonra açılıyor. Yani basıyorum, fanlar dönüyor, her şey çalışıyor, ekrana bios ekranı geliyor sonra yeşil renge dönerek ardından ekran kararıyor, ve o ekranda kalıyor ta ki ben tekrar Power tuşuna basana kadar. Bir...
  20. IReaper

Bilgisayara 8 - 10 kere bastıktan sonra açılıyor

Arkadaşlar sorunum bilgisayarı açarken yaklaşık 8-12 kere power tuşuna bastıktan sonra açılıyor Yani basıyorum fanlar dönüyo her şey çalışıyor ekrana görüntü gelmeden ekran kararıyo ve o ekranda kalıyo taki ben tekrar power tuşuna basana kadar .bi 5 kere böyle oluyor daha sonra 6.basmamda filan...
Geri