Arama sonuçları: *

• Users: iamgkmen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. iamgkmen

IPhone 11 KASMA VE FPS DÜŞME

Selamunaleyküm, iPhone 11 cihaz aldım ikinci el. 8 plustan daha çok kasıyor. Apple aradım teknik destek ile görüştük. Herhangi bir problem görünmediğini belirttiler ama bu yazıyı yazarken bile tuşlar sonradan geliyor android gibi. Neden yapar sizce? HELPPP
  2. iamgkmen

IPhone 8 Plus BATARYA

dostlar selamunaleyküm, iPhone 8 Plus cihazımın bataryasını değiştirmek istiyorum. En sağlam en kaliteli önerebileceğiniz batarya var mı acaba?
  3. iamgkmen

TAŞINABİLİR SSD YA DA FLAŞ BELLEK

Selamunaleyküm dostlar, 15 promax cihazımdan çektiğim fotoğrafları videoları saklamak için taşınabilir ssd ya da flaş bellek almak istiyorum. Ara aparat ile direk telefonuma bağlayıp kullanabileceğim. 512-1tb hafızası olan. Ara aparatı ile birlikte önerebileceğiniz var mı?
  4. iamgkmen

ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR DOSTLAR

Arkadaşlar kasadan sanki yağmur damlası düşme sesi gibi çıt çıt sesler geliyor. Daha bugün topladık kasayı? Neden yapar problem nedir?
  5. iamgkmen

BÜTÇEME GÖRE HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM?

Selamunaleyküm, 450K bütçem var. Sıfır 450SR mı almalıyım yoksa ikinci el Honda 600RR mı? Veya farklı önerileriniz varsa memnuniyetle dinlemek isterim. Ehliyette sınır yok hepsini kullanabiliyorum.
  6. iamgkmen

1000'LİK MOTOR KONUSUNDA SİZCE HANGİSİ?

Dostlar selamunaleyküm, 2017 ve üstü model bir 1000 CC motor almayı düşünüyorum. Kawasaki ZX10R - Yamaha R1 - Honda CBR 1000RR arasında sürekli gidip geliyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim ve neden? Teşekkürler <3
  7. iamgkmen

PC MONTAJI KONUSUNDA DESTEK

Selamunaleyküm arkadaşlar. Full msi üst düzey sistem topladım da montaj konusunda hiç bir fikrim yok. Parçalar da pahalı olunca kendim denemek istemedim. Denizli’de olup ücreti mukabilinde yardımcı olabilecek biriler ya da bildiğiniz bi yer var mı?
  8. iamgkmen

BU MODEM Mİ YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Arkadaşlar turknet bağlayacağım eve bu modemi almak istiyorum doğru değil mi? Router falan yazıyor çok anlamıyorum da.
  9. iamgkmen

Çözüldü✓ NVIDIA MI? AMD Mİ? KARAR VERMEME YARDIM EDER MİSİNİZ?

Dostlar; AMD RYZEN 7 7800X3D MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI MSI 850W PSU bu bileşenlere göre ekran kartını 2k monitörüm ile 4070 super ti önerdiler. Neden AMD Raedon bir ekran kartı almayayım diye sordum kendime. Sizce ne yapmam gerekiyor? Metin2 - Silkroad - Cs - Skill Special Force2 falan...
  10. iamgkmen

BEYAZ RENK MSI MARKA KULAKLIK MOUSE KLAVYE VAR Mİ?

FULL MSI MARKA SİSTEM TOPLADIM BEYAZ RENK. KULAKLIK KLAVYE VE MOUSE KALDI SADECE. BEYAZ RENK VE MSI MARKA TERCİHİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM 😇 BÜTÇE: 10K
  11. iamgkmen

MSİ VİGOR GK30 COMBO KLAVYEDEKİ ENTER TUŞU BÜYÜK MÜ KÜÇÜK MÜ?

Arkadaşlar msi vigor gk30 combo klavye kutusunda enter tuşu küçük gösteriyor ama videolarda incelemelerde enter tuşu büyük. Nerden bileceğim aldığım üründe de enter tuşunun büyük olduğunu?
  12. iamgkmen

Arkadaşlar sonunda bu sistemi topladım. Beni kaç sene götürür?

ARKADAŞLAR GÖRSELDEKİ SİSTEMLERİ ALDIM ALLAHIN İZNİYLE. EKRAN KARTI 2K İÇİN 4070 Ti Super YETER DİYE DÜŞÜNÜYORUM. FİKİRLERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ. ALLAH HERKESE DAHA İYİSİNİ NASİP ETSİN <3
  13. iamgkmen

Bu ekipmanlara göre monitör tavsiye edebilir misiniz?

AMD RYZEN 7 7800X3D MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI G.Skill 32GB(2x16) TZ5 Neo RGB EXPO 6400mhz CL32 DDR5 Ram MSI MPG VELOX 100P Airflow Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa MSI 1000W MPG A1000G PCIE5 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu...
  14. iamgkmen

BEYAZ 4080 SUPER GAMING EKRAN KARTI Mİ? 4070 Ti Süper mi?

Beyaz sistem topluyorum. AMD RYZEN 7 7800X3D MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI Bu parçalara 4080 Super ekran kartı gider dediler fakat beyaz renk bulamadım 4080 Süper Gaming modellerde. Önerebileceğiniz bir yer var mı ya da 4070 Ti Süper de is görür mü?
  15. iamgkmen

Parçalar konusunda yardım eder misiniz?

AMD RYZEN 7 7800X3D MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI SAMSUNG 990 PRO 2TB KASA,EKRAN KARTI, 360mm SIVI SOĞUTMA, RAM, PSU ÖNERİSİ ALABİLİR MİYİM? 1716052659 BU ARADA BÜTÇE SIKINTISI YOK
  16. iamgkmen

Bu laptopa hangi soğutucu almalıyım?

Merhabalar, MSİ Katana I7 13650H 4060 laptop alacağım. Yanında soğutucu da almak istiyorum. En iyi şekilde soğutacak laptop altı soğutucu önerir misiniz? Bütçe 5.000 TL . İleride fanları yavaşlamayacak performans kaybı yaşamayacağım uzun süre kullanacağım güzel bir ürün arıyorum.
  17. iamgkmen

Bu sistem parçalarını almalı mıyım?

Sizce bir kere al en iyisini al mı? Yoksa fiyat performans olarak işini görür abartma mı?
  18. iamgkmen

MSI MARKA UYGUN KASA?

Dostlar görseldeki parçaların sığacağı MSI marka kasa önerir misiniz? Bütçe problem değil MSI marka olması şart. Teşekkürler ☺️
  19. iamgkmen

EKRAN KARTI SEÇİMİ İÇİN YARDIM

Dostlar bu işlemci ve anakart için güzel bir ekran kartı önerir misiniz? Darboğaz yapmayacak sağlam bir ekran kartı. Bütçe 50-60k arası.
  20. iamgkmen

Metin2 için bu laptopu alacağım iyi mi sizce?

https://ty.gl/tn15gl36lb
Geri