Arama sonuçları: *

• Users: itsbyemir
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

Bilgisayarda bi anda geri sayım başladı

Valodaydım bi anda beyaz ekran geldi hiçbir ikon gözükmüyor, kırmızı renkte 10 dakikadan geri sayım başladı, 7. dakikada zoomladı ekranı mouse hareketleri karıştı falan. Alt tab vs atabiliyorum kullanabiliyorum bilgisayarı ama sıkıntıyı merak ettim yeniden başlattım şuan çözüldü sorun. Avastta...
  2. I

Ne olduğunu bilen var mı

Ne olduğunu bilen var mı 2. kez falan karşıma çıkıyor hangi uygulamadan açtığını ne yazdığını da bilmiyorum
  3. I

Bilgisayardan aniden ses geldi.

Sanki balon sönme sesi gibiydi psssss diye bianda kasadan ses geldi. Bilgisayar kapanmadı görüntü gitmedi ama ben nolur nolmaz diye direk kapadım çünkü kötü bir koku da geldi. Yanık gibi değildi ama hoş değildi. Kasayı çıkardım şuan içini açıcam sizce sorun ne olabilir ne yapmalıyım, tekrar...
  4. I

Valorant VAL 29 Hatası Çözemiyorum.

Şehir dışına çıkmam sebebiyle 2-3 hafta kadar bilgisayarımı kullanmadım dolayısıyla Valorant da oynamadım. Eve geldiğimde bilgisayarı çalıştırdım Valorant'a girmeye çalıştım. Normalde giriş bilgilerim kayıtlıydı ancak benden tekrar istedi bir şaşırmadım değil. Giriş bilgilerimi tekrar girdim...
  5. I

Bilgisayarım Kendi Kendine Kapanıyor

Yaklaşık bir haftadır bilgisayarımı hiç kullanmadım ve şuan açtığımdaysa sanki bir tık kasıyor gibi hissediyorum ve en fazla 3-5 dakika sonra kendiliğinden kapanıyor. Sıvı soğutucunun ışıkları yanmaya devam ediyor ancak klavyenin ışıkları kapanıyor, monitörde sinyal yok uyarısı geliyor. Amd...
  6. I

Telefonum aramada çok ses çıkarıyor

Öncelikle merhabalar, yaklaşık 6-7 ay önce aldığım Redmi Note 10 Pro telefonumun hem altta hem üstte hoparlörleri var gani stereo. Son birkaç güne kadar telefon sorunsuz çalışırken bir arama geldi, açtım ve ses iki hoparlörden de çok yüksek gelmeye başladı. Normalde sadece kulağımızı koyduğumuz...
  7. I

PC sürekli kapanıyor

Merhabalar biras önce amatör bir şekilde DarkFlash Radiant DC-240 sıvı soğutucu montajını yaptım ve ekteki kablo açıkta kaldı. Kitapçıkta kontrolcü olarak kullanılır gbiisinden bir şey diyordur. Uzun süre takacak yeri bulamayınca çalıştırmaya karar verdim. Bilgisayarı çalıştırdım ve ekran geldi...
  8. I

Sata Power Girişi Nerede?

Sıvı soğutma aldım ve biraz önce babamla her şeyini montajladık, sadece iki kablo kaldı. Birisi sata power, diğerini bilmiyorum hem sata power girişini gösterirseniz hem de diğer kabloyu nereye takmam gerektiğini söylerseniz sevinirim. Anakart : B550M DS3H (Sata 3 diye bir giriş buldum ancak çok...
  9. I

Çözüldü✓ Monitör aniden bozuldu

Alalı birkaç ay oldu ve 15 dakika öncesine kadar 240hz 1080p idi. Bilgisayarı kapattim bir süre sonra açtım ve şuan görüntü ayarlarında 1024x768 öneriyor. Ayrıca sadece 64 hz mevcut. Kasa yeni ve monitör HDMI ile ekran kartına bağlı.
  10. I

Çözüldü✓ 20K sistem tavsiyesi

Ekran kartı 8 GB olmazsa iyi olur. İntel işlemcilere yakın değilim. Bütçeyi biraz aşabilirim. Şimdiden herkese teşekkürler. (Sadece kasa)
  11. I

Valorant 5 FPS sorunu

Bilgisayarımı formatladım ve normalde Valorant normal ayarlarda sabit 60 FPS alırken şuanda sabit 5 FPS alıyor. Oyun içinden ve oyun dosyalarından defalarca kontrol ettim tüm kısıtlamalar kapalı. Valorant açıkken arkada işlerimi gayet akıcı bir şekilde yapabiliyorken Valorant'ta sabit 5 FPS...
  12. I

Windows 11 Kurdum Valorant Açılmıyor.

Windows 10 bilgisayarıma format atarken hatayla karşılaştığım için Windows 11 kurmaya karar verdim ve kurdum. İlk iş Valorant indirdim ve Riot Client, Riot Vanguard ve Valorant kurulu olmasına rağmen oyuna giremiyorum sürekli güncelleyin diyor. Sildim yükledim, interneti kapatıp açtım...
  13. I

Bilgisayarı Formatladim Kullanamıyorum Acil Yardım

32 GB depolamali flash belleğe Windows 10 u resmi siteden indirdim ve bilgisayarın BİOS'undan flaşı üste aldım ve ağ bağlama kısmına gelip ilerleyince Microsoft Bağlantısı Denetleniyor. Bu İşlem Biraz Zaman Alabilir. yazıyor ve uzun süre bekledikten sonra tekrar ağ bağlanma kısmına atıyor.
  14. I

Noctua d15 Chromax Black Soğutucu

Noctua d15 Chromax Black Soğutucu, Ryzen 7 5800X3D için yeterli midir?
  15. I

Ryzen 7 5800X3D Sistem Önerisi

Ryzen 7 5800X3D'li, güzel soğutmalı 1080p için sistem önerileriniz varsa bekliyorum. Bütçe 20-24, taş çatlasın 25. Şimdiden teşekkürler.
  16. I

Ryzen 7 5800X3D sistem önerisi

Yaklaşık 1 hafta sonra bilgisayar alacağım ve bu konuda pek bilgim yok. Birkaç test videosu izledikten sonra Ryzen 7 5800X3D'nin iyi bir tercih olabileceğini düşündüm. Bütçe 25k. Daha çok FPS oyunları oynayacağım (Valorant, CS tarzı) ve monitör 280hz 1080p. Önerebileceğiniz sistem varsa...
  17. I

İktidar değişirse bilgisayar parçaları fiyatlarında ne gibi değişiklikler olur?

Birazdan oylar kamuoyuna sunulacak ve eğer iktidar değişirse birkaç ay içinde parça fiyatlarında değişim olur mu, olursa ne yönde olur sizce?
  18. I

Ryzen 7 5800x ve RX 6700 XT sistem uyumu nasıl?

Kendimce şöyle bir sistem topladım ama uymayan parçalar var mı, aynı bütçeye daha iyi parçalar alınabilir mi şeklinde yorumlarsanız sevinirim...
  19. I

RX 6700xt ve R5 7600x için anakart önerisi

Asus prime A520M-K düşünmüştüm ama bazı arkadaşlar sağ olsun yetersiz olduğunu fark ettim. Aşırıya kaçmadan en ideal anakartı arıyorum. Ramler zaten 3600mhz.
  20. I

Ryzen 5 7600x ile RX 6700xt uyumu nasıl?

Şimdi hocam bilgisayar topluyorum ve bütçe monitörle birlikte 30k. 6klık monitörü dahil etmezsem 24k kalıyor. Sizce Ryzen 5 7600x, Asus Prime A520M-K ve RX 6700xt uyumlu mu yoksa bu fiyata daha iyi bi kasa toplayabilir miyim?
Geri