Arama sonuçları: *

1. coguzamanege

Klavye Önerisi Membran/ Mekanik

HyperX Alloy Core düşünüyorum ancak önerilerimize açığım. Bütçe 1500
  2. coguzamanege

Öneri Logitech G213 Prodigy benzeri klavye önerisi

Fiyatta sorun yok. Sorun çıkartmasın uzun ömürlü olsun yeterli. Tipi de birazcık G213’e benzese olur. Önerilerinizi bekliyorum
  3. coguzamanege

Çözüldü✓ Klavyem keyfine göre çalışıyor

Klavyem Logitech G213 Prodigy. Yukarıda belirttiğim gibi keyfine göre çalışmıyor. Canı isterse çalışıyor WERT ASDFG tuşları kafasına göre çalışmıyor. Sebebini anlamadım. Bir gün açıyorum bilgisayarı çalışıyor bir gün açıyorum çalışmıyor. Sebebi nedir anlayamadım yardımcı olabilir misiniz Lütfen?
  4. coguzamanege

Yazılım öğrenmek istiyorum.

Selamlar. Yazılım öğrenmeye başlayacağım ancak başlangıç için biraz yardıma ihtiyacım var. Daha doğrusu yol göstermeye. Yazılım bilgim 0 . Python öğrenmeyi düşünüyorum. Öneriniz nedir Python işime yarar mı? Youtubeden kim iyi öğretiyor vs yardımcı olur musunuz?
  5. coguzamanege

Yardım Ekran kartımın radyatörlerinde hafif bi yamulma var.

Bu yamulmanın etkisini görür müyüm? Çok hafif bi yamulma. Performansa etki eder mi? Soğutmaya etki eder mi? Sadece 2 pin 1686586226 @şahin doğan @Kürşat Kütükçü
  6. coguzamanege

Yardım Anakartımın Ethernet girişi bozuk olabilir mi?

Gigabyte B450 Aorus M anakart aldım. Uzay montaj şeklinde kullanıyorum bilgisayara sadece mouse kablosuz internet vericisi hdmı ve power bağlı. Ethernet’i taktığımda hiç ışık gelmedi. Acaba anakartın tüm bağlantılarını takmadığım için mi çalışmıyor?
  7. coguzamanege

Mavi Ekran Bilgisayar ekran vermiyor

Sorun ne bilmiyorum ancak ekran gelmiyor. Dün çalışıyordu bilgisayar. Ramleri tak çıkart yaptım şimdi çalıştırdım açılmadı. Yer değiştirdim yine çalışmadı
  8. coguzamanege

Çözüldü✓ Uygulamarın simgeleri yok oluyor

Bunun sebebi nedir nasıl düzeltilir? Biraz kıl biriyim ve böyle şeylere takılabiliyorum. 1686337965 Beyler Ctrl basıp scroll ile simge boyutunu ayarlayın düzeliyor. Kendi derdimi kendim çözdüm la. Yalnızlık zor
  9. coguzamanege

Çözüldü✓ Sorun anakartta mı ramlerde mi yoksa başka bir şeyde mi?

Selamlar. Bugün B450 Aorus M anakart aldım. Ryzen 5 5600 2x8 3200 mhz corsair vengeance ram. Beyler uzay montaj yaptım ilk denerken. Çalıştı . Ramler 2-4. Takılıydı. Çalıştı. Sonrasında kasaya aldım bilgisayarı ancak ekran gelmedi. 1 ve 2 slotta açılıyor 3 ve 4 slotta bilgisayar açılmıyordu...
  10. coguzamanege

Çözüldü✓ Anakart Ve İşlemci Değiştirdim Ekran Gelmiyor.

İntel İ5 6500’den Ryzen 5 3600’e geçtim. Haliyle anakart da değişti. Anakart çalışıyordu orda sıkıntı yok. İşlemciden de şüphelenmiyorum. Şu anda ekran gelmiyor bilgisayara ne yapmalıyım lütfen yardım edin
  11. coguzamanege

Anakart değiştireceğim neler yapmalıyım?

İntel’den AMD’ye geçeceğim. MSI B250M ‘den Gigabyte B450M Aorus’a geçeceğim. Format atmam gerektiğini biliyorum ancak şöyle bi sorum var benim. Anakartı taktıktan sonra çalışacak mı direkt? Neye dikkat etmem gerek vs yardımcı olabilir misiniz?
  12. coguzamanege

Gigabyte B450M Aorus M Anakart

Selamlar. Bu anakartı almayı düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz? Sistem R5 5600 Cooler Master Hype 212 Spectrum RTX2060 2x Corsair Vengeance LPX Korkum Ramler acaba Kule tipiye değer mi? Önceki anakartımda sorun yaşamadım.
  13. coguzamanege

Yardım AM4 Anakart Önerileriniz nelerdir?

Selamlar Cooler Master SFX 650Gold DDR4 3200Mhz Corsair Vengeance LPX (2 adet) R5 5600 Cooler Master Hype 212 Spectrum Kule tipi. MSI Ventus RTX2060 GP edition. MLD M2 SSD. Kasa NZXT H510 Flow Bu sisteme uyacak güzel bi anakart önerir misiniz?
  14. coguzamanege

Belli bir konuda kendi kendine öğrenebilen bir yapay zeka nasıl yazılır?

Fazlasıyla sınırlı bir konu etrafında çalışacak bir yapay zeka kodlamak istiyorum. Hiçbir kodlama bilgim yok. Araştırıyorum. Çok gelişmiş bir yapay zeka değil kafamdaki. Eski yarış oyunlarında bile (2005 yıllarında) kendi kendine öğrenen yapay zekalar kullanılmış.İstediğim yapay zeka yarış...
  15. coguzamanege

Çözüldü✓ Ekran Kartını Dikey mi kullanmak iyidir yatay mı?

Hava sirkülasyonu olsun zamanla ekran kartının ağırlığından dolayı yamulma yaparak performans sorunu yaşatması bakımından vs hangi şekilde ekran kartını takmak sağlıklı olur?
  16. coguzamanege

YKS SON 2 HAFTA KALDI NE YAPMALIYIM

Selamlar. Son 2 hafta kaldı ve benim psikolojim artık dayanamıyor. Babamı hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. Elimden gelen çabayı tam olarak gösterdiğimi de düşünemiyorum. Biyoloji sistemleri çalışıyorum. Kimya tekrar etmem gerek. Okusam yeter. Fizik Allah’a emanet Matematik 20-27 arası...
  17. coguzamanege

Çözüldü✓ RX6800’e 650W PSU Sorun yaratır mı?

RX6800 almayı düşünüyorum. Cooler Master 650W 80+ Gold Sertifikalı SFX PSU’m var. RX6800’ün 300W TDP’si var. Sorun yaratır mı?
  18. coguzamanege

Amazon R5 3600 1500₺

CPU AMD AM4 RYZEN 5 3600 6X4.2GHZ/32MB Kutu https://amzn.eu/d/eaOabZf Bir sorun olabilir mi? Dolandırıcılık vs. Piyasadan 500₺ daha ucuz satıyor
  19. coguzamanege

Yardım SSD’yi ikiye bölmenin eksisi var mıdır?

500GB M2SSD var bende MLD’nin. Sistem SSD’de ve şöyle bir şey yaptım. 150GB/350GB olacak şekilde ayırdım 150’de sistem var ve oraya hiçbir şey kurmayacağım. Hızı etkiler mi bu bölme işlemi? Veya bi zararı eksisi olur mu?
  20. coguzamanege

Çözüldü✓ SFX PSU aldım. Kablo yetişmedi.

https://amzn.eu/d/bNdWFor Bu ürünü almayı düşünüyorum. Cooler Master V650 SFX Gold var elimde. Kabloları yetmedi boy olarak. Bu uzatmayı almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Önerileriniz nelerdir?
Geri