Arama sonuçları: *

1. H

SILENT MODE GAMİNG MODE

ARKADAŞLAR EKRAN KARTIM MSİ RTX4070 Tİ GAMİNG X TRİO MODELİ EKRAN KARTININ ÜSTÜNDE SILENT VE GAMİNG MOD VAR NE İŞE YARIYOR ONLAR AYDINLATIRMISINIZ TEŞEKKÜRLER
  2. H

steam indirimli oyunları %40 daha ucuza alırım

arkadaşlar steamdan aldıgınız oyunları %40 daha ucuza alabilirim isteyen yazabilir
  3. H

Bu oyunları en ucuz nereden alirim

Rdr 2 god of War bide gta5 premium bu 3 oyunu en ucuz nereden alirim ve nasıl alırım bilen varsa yazabilirmi
  4. H

A WAY OUT OYNAMAK İÇİN ARKADAŞ

A WAY OUT OYNAMAK İÇİN ARKADAŞ ARIYORUM İNDİRDİM MERAK EDİYORUM NASIL BİR OYUN VARSA GELİCEK YAZSIN GİRELİM
  5. H

epic games gizemli oyun

sizce bugünkü oyun hangisi arkadaşlar varmı bilen
  6. H

FPS drop lütfen bilen varsa söylesin

Ryzen 5 7600x MSI rtx4070 ti Apacer 2x16 6000 MHz ram 2 TB kingson SSD MSI MPG 850+80 Gold Oyundayken 95 96 ekran kartı kullanımı birden 23 lere falan düşüyor çözemedim neden yapar bunu Monitorum 3440.1440
  7. H

Çözüldü✓ Power 850w fakat farklı bir yazı var anlamadim

Arkadaşlar powerim 850 w bu 600 ne anlama geliyor
  8. H

Bu nedir bilen varmi

Takılmasını ve ne olduğunu bilen varmı
  9. H

Sıvı soğutmanin kumandasi

Arkadaşlar sıvı soğutmanin kumandası galiba nereye takicaz bunu
  10. H

Arkadaşlar yeni aldığım kulaklık kedi parçaladı

Arkadaşlar yeni aldığım kulaklığını kedi kopardı belli oluyor zaten temassizlik var ne yapabilirim bu kafa degisirmi veya nasıl yapabilirim
  11. H

Sizce nasıl arkadaşlar

Oyun assasin cred origins
  12. H

sistemim ne kadar eder

AMD RYZEN 5 7600X 4.70GHZ 6MB AM5 BOX MSI RTX4070TI GAMING X TRIO WHITE 12G GDDR6X 192B MSI MAG B650M MORTAR WIFI DDR5 6400(OC)Mh MATX AM5 Apacer 2x16GB 6000MHz DDR5 RGB AH5U32G60C5129BAA-2 2TB KINGSTON NV2 SNV2S/2000G M.2 NVMe SSD MSI MAG VAMPIRIC 300R 1x120mm ARGB FANLI ATX KASA MSI MPG...
  13. H

epic games gizemli oyun

arkadaşlar sizce oyun ne olucak varmı bir fikriniz
  14. H

Çözüldü✓ Sorunumu çözene 200 TL aticam yeminle

Arkadaşlar bilgisayar kasasından cızırtı sesi geliyor ve hiç kesilmiyor ekran kartım kullanımda değil sıvı soğutmayı söktüm ondanda gelmiyor tekrar yerine oturttum ramleride söktüm tek tek denedim ondada sorun yok PSU tarafına baktım ordanda gelmiyor ama işlemci tarafından cızırtı sesi geliyor...
  15. H

Pc kasasından ses gelmesi

Bilgisayar kasasından ses geliyor ekran kartından değil fanlardan değil dırrrrrrr diye ses geliyor ne olabilir ses kaydını attım
  16. H

çözemedigim bir sorun var

bilgisayarımın açılış hızı çok yavaş ryzen 5 7600x rtx4070 ti 16x2 6000 mhz de ram kullanıyorum reset atınca sinyal yok uyarısı geliyor ve sonra power saving mode uyarısı geliyor bir süre bekledikten sonra dp1 diyor ve ekrana görüntü geliyor bunun çözümü nedir
  17. H

HAPŞIRAMİYORUM LUTFEN YASAYAN VARSA BANADA SOYLEYİN

Hapşırma geliyor ama HAPŞIRAMİYORUM 3 aydır bu sekildeyim hapsiramayinca basınç hissi geliyor rahatsız oluyorum enfiye var onu çekince üst üste 10 defa hapsiriyorum ama normalde HAPŞIRAMİYORUM hapşırma geliyor tam cikicak kaçıyor içine derin nefes alamıyorum yaşayan varmı aranizda
  18. H

rtx4070 ti bazı oyunlarda tam kullanmıyor

msi rtx4070 ti gaming modelim mevcut forza horizon 5 de ekran kartım 97 98 99 kullanımı mevcut ayarlar full de ama valorant oynadıgım zaman fps çok düşüyor ekran kartımı kullanmıyor bir tane videoda izledim adamın ekran kartı 99 kullanıyor fps leri 600 700 lerde benim 300 lerde geziyor bunun...
  19. H

ryzen 5 7600x 4.70 ghz işlemci ısınma ve en ufak birşeyde yüksek kullanım

ryzen 5 7600x işlemcim var sıvı sogutmada var 360 mm ama ne fayda 90 dereceleri görüyor ben ayarlardan en yüksek kullanım 99 a çektim anca öyle kullanıyorum hem çok ses yapıyor sürekli çalışıyor hemde bi an ısınıyor oyunlarda 90 ları görüyor buna bir çare için sizden yardım istiyorum bu işi...
  20. H

Ryzen 5 7600x ve RTX 4070 Ti sistemde darboğaz yapar mı?

çözünürlügüm 3440:1440 işlemcim ryzen 5 7600x ekran kartım msi rtx4070 ti gaming darbogaz yaparmı bu sistem
Geri