Arama sonuçları: *

• Users: ibohappy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

Laptop açılırken klavye ışığı yanıyor açıldıktan sonra bir tuşa basınca sönüyor

MSI katana 15 B12vgk laptopumda az önce böyle bir sorunla karşılaştım ama sorunu çözemedim. FN tuşlarından da sadece FN F8 çalışmıyor sebebini anlayamadım diğer tüm tuşlar çalışıyor. FN F8'de klavye aydınlatması var.
  2. I

Format atarken bilgisayar donuyor(Cihazlar hazır duruma getiriliyor)

Msi Katana 15 B12VGK laptopuma format atacaktım fakat W11 kurulumu yaparken bu ekranda kalıyor daha öncesinde 2 veya 3 kere format attım ama sorun olmamıştı. Farklı flashbellek ile denedim sorun hala devam ediyor. İsoyu tekrar indirdim ama hala devam ediyor. Ne yapabilirim, yardımcı olur...
  3. I

MSI katana 15 B12vgk oyunlarda FPS düşmesi yapıyor

Merhaba bilgisayarı aldığım zamandan beri FPS düşmesi sorunu yaşıyorum. Bu LoL'den tutun Apex Legends'e, BF1'e ve popüler çoğu oyuna kadar gidiyor. Ne yaptıysam düzeltemedim 2 kere format attım yine düzeltemedim. Bilgisayarı geçen sene 30 Mayıs'ta satın aldım. Okul sebebiyle falan çok oyun...
  4. I

Boot\UEFI USB Hard Disk Drive BBS Priorities sorum var

Burada neden iki tane boot option var ve neden ikiside aynı? Başka bir flashbellek takıp denediğimde onda 1 tane gözüküyor ama format atacağım flashı takıp denediğimde 2 tane gözüküyor. Sadece partition 1-2 diye farkı var. Bu bir sorun teşkil eder mi nedenini açıklayacak birisi var mı?
  5. I

MSI laptop boot option sıralaması nasıl olmalı?

Merhaba 2 ay önce aldığım RTX 4070'li laptopum LoL ve Valorant hariç hemen hemen her oyunda drop yiyip kasıyordu. Bende tekrar temiz format atmaya karar verdim sorun çözülmezse de teknik servise yollayacağım ama bu kısım tam içime sinmediği için size sormak istedim. Rufus ile Windows 11 ISO...
  6. I

MSI katana 15 BIOS'u nasıl güncellenir?

Selam 1 hafta önce MSI katana 15 B12vgk aldım. RTX 4070'li versiyonunu. Performansı FPS konusunda çok güzel fakat stabil değil gibi mesela Valorant'ta 400FPS falan alıyorum fakat nadiren de olsa ekranda titreme ya da takılma oluyor garip kısmı da bu FPS düşmesi değil. FPS sürekli yükseklerde...
  7. I

Msi Dragon Center Açılmıyor(This system is not supported) hatası

Merhabalar MSI KATANA 15 RTX4070'li modelini bugün aldım fakat msi dragon center kuramıyorum böyle bir hata veriyor çözümü nedir?
  8. I

RTX 4070 MSI LAPTOP 37.623TL 🔥

MSI KATANA 15 B12VGK-087XTR Intel Core i7 12650H 16GB 1TB SSD RTX4070 Freedos 15.6" FHD 144Hz Taşınabilir Bilgisayar...
  9. I

Bu laptopun ekran kartı kaç w???

MSI KATANA 15 B12VGK-087XTR Intel Core i7 12650H 16GB 1TB SSD RTX4070 Freedos 15.6" FHD 144Hz Taşınabilir Bilgisayar...
  10. I

Bu fiyata bundan iyisi var mı? (41k laptop önerisi)

https://www.laptop.com.tr/urun/402928/dell-gaming-g16-7630-g167630005wh-intel-core-i7-13650hx-16gb-ddr5-512gb-ssd-rtx4060-8gb-16-inc-qhd-w11-home-gaming-laptop/
  11. I

Casper Excalibur mu yoksa Hp Omen mi? Sizce hangisini almalıyım?

Selam dostlar siz benim yerimde olsanız hangisini alırdınız 31.500tlye şu casper excaliburu mu? Casper Excalibur G870.1265-DXB0X-B Intel Core i7-12650H 32GB RAM 2TB NVME SSD 8GB RTX4060 Freedos Taşınabilir Bilgisayar...
  12. I

40.000 TL Laptop Önerisi

Selamlar bu bütçeye en göre alınabilecek laptop önerilerinizi atar mısınız. Intel işlemci ve nvdia ekran kartı istiyorum.
  13. I

RTX 4060'lı laptop önerisi verebilecek var mı?

RTX 4000 serisi nvdia ekran kartına sahip laptop arıyorum. Bütçem maks 40k civarı olur ama 42-43ü geçemez.. Bu fiyata alınabilecek en iyi laptop hangisidir? Soğutma, kalite vb. her konuda ne alabilirim? Asus tuf almıştım 30kya ısınmasından ve performansından dolayı beğenmeyip iade etmiştim. Bir...
  14. I

40.000TL laptop önerisi

Merhabalar 40.000TL bütçem var zorlasam maximum 42.000-42.500TL olur 43.000TL olmaz o kadar yani. Daha öncesinde şu asusu aldım sonrasında 3 kere format atmama rağmen kasma sorununu çözemedim sinir oldum iade ettim. İade ettiğim laptop...
  15. I

Güç seçeneklerindeki seçenekler neden bu kadar az?

Merhabalar az önce w10 yükledim fakat ilk defa güç seçeneklerinin bu kadar az olduğunu gördüm. En düşük işlemci kullanımı en yüksek işlemci kullanımı vb. gibi şeyler bile yok. Bunun sebebi nedir? Bunu nasıl çözebilirim?
  16. I

GPN Teknoloji iadeyi kabul eder mi?

Yaklaşık 6 gün önce asus tuf fa507nv laptopunu 28.899tlye hepsiburada üzerinden gpnteknoloji satıcısından satın aldım fakat bilgisayarın performansı beklentimi karşılamadı. Gerek sıcaklıkları gerek oyun performansı(pubg de kasma sorunu var takılıyor yani garip bir şekilde) yazılımsal mı diye...
  17. I

Bu sorun windows 11'e özel mi sorun mu daha doğrusu onu bile bilmiyorum ama

Örneğin buraya fotoğraf veya başka bir yere bir dosya yüklemek istediğimde sadece bu ikisi çıkıyor ama masaüstümde başka dosyalarda var. Neden sadece bu ikisi gözüküyor bunun çözümü nedir?
  18. I

Yeni aldığım asus tuf'ta bluetoothu açamıyorum

aygıt yöneticisi kısmında sarı ünlem var bluetooth aç kapa kısmı gözükmüyor bunu nasıl çözeceğim bilgisayarı bugün aldım
  19. I

27inch 144 veya 165hz monitör önerisi

Max bütçem 4500TL bu fiyata laptopun yanında kullanacağım 27 inch monitör arıyorum
  20. I

1000 TL'ye klavye ve kulaklık önerisinde bulunabilir misiniz?

İkisinin toplamı 1000TL olacak.
Geri