Arama sonuçları: *

1. Y

Cydia hata veriyor ( çözemiyorum )

Bu sorunu nasıl cozebilirim forumlara baktım YouTube videolarına baktım çözüm bulamiyorum
  2. Y

Direksiyonla Oyun Oynayalım

Babuş tek başıma forza 5 oynuyorum drift at at bi yere kadar sarıyor gelen varsa beklerim g29 ile oynuyorum amacım drift atmak ( assetto corsa var ama 0 tecrübe ) istediğiniz arabayla girerim steam arkadaşlık kodu:1241761319
  3. Y

PC yükseltmek istiyorum

Beyler Selamın Aleyküm pcmi yükseltmek istiyorum fakat aklımda soru işaretleri var yardımcı olursanız sevinirim İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 5600 MPK 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci × 1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 SickleFlow RGB 120mm Intel ve Amd Uyumlu...
  4. Y

Kasa içindeki fanlar full hızda çalışıyor

bişey yapmadım sabah oyun için pc yı açtım ve sonuç bu bütün fanlar full hızda çalışıyor ve ilk açılmadan itibaren ne yapmam lazım
  5. Y

CS ya da başka oyunlar oynamak isteyen

resimlerde gördüğünüz gibi cs ağırlıklı oyun oynuyorum diğer oyunlara arkadaşım olmadığı için girmiyorum tek başıma sarmıyor cs de sadece dust 2 oynuyorum galibiyet sayımı , en fazla kill sayımı ve en az kill sayımı fotoğraflarda belirttim steam kütüphanesinde suan pc de yüklü olan ve olmayan...
  6. Y

steam pazar problemi yaşıyorum

selamın aleyküm agalar steam pazar geçmişinde 5 sayfa sıralamak istediğim ürün var ama aktif listelemede sadece 2 sayfalık ürün var bu durumu nasıl çözebilirim
Geri