Arama sonuçları: *

• Users: Lonely_x3
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Sistemimi satacağım sizce fiyat ne koymalıyım?

Yükseltme amaçlı sistemimi satmayı düşünüyorum, sistemi 2 sene önce malum sitelerden birinden almıştım. Kaça versem zarar etmem? Parçalar şöyle; Asus Dual Rx6750 xt 12gb ekran k. 12400F işlemci Gskill 2x8 ::16gb 3600mhz ram Asus prime H610M-r D4 anakart MLD m300 500gb ssd Thermaltake Versa T27...
  2. L

❌İndirim Bitti! 🔥Meda Ofis Now Pro Yönetici koltuğu 2D kolçaklı 3.518 TL (HB Premiuma özel)

Siyah renk, sırtı fileli 2d kolçaklı siyah renk yazılmış ama koyu gri sanırım. Benim gibi oyuncu koltuğu yerine ofis koltuğu bakanlara ilanen duyrulur. Satıcıyı takip ederseniz ekstra 150 tl kupon da veriyor. Link...
  3. L

FPS oyuncuları için ayak seslerini temiz verebilen max 3000 tl kulaklık önerisi

Fps (Cs - Valo - PUBG) gibi oyunlar için rakibi hızlı algılamaya katkısı olabilecek, ayak seslerinin temiz ve net olarak hangi yönden geldiğini anlayabileceğim 3000 tl yi geçmeyecek şekilde kulaklık arıyorum. Giriş seviyesi bir anakart kullandığım için kulaklığın dahili ses kartlı olması...
  4. L

Telefondaki interneti bilgisayarda kullanmak için modem önerisi lazım

Altyapı olmayan bir bölgeye taşındım. Online oyun oynuyorum ve ping benim için sıkıntı. Superbox aldim ama hem düşük hız hemde akşamları sürekli netten düşüyor ve aylık 750 lira bayılıyorum. Telefona sınırsız internet alıp telefonu usb ile modeme ordan da kablolu baglantiyla bilgisayara...
Geri