Arama sonuçları: *

1. L

Win11 geçtim valorant çökmeye başladı sürekli oyundan atıyor

Win11 geçtim valorant çökmeye başladı sürekli oyundan atıyor yardımcı olabilecek var mı
  2. L

Kablosuz kulaklıkta dönüştürücü kullansam gecikme yapar mı

steelseries arctis nova 5 wireless almak istiyorum ama alıcısı type c ve benim bilgisayarda type c yok. acaba dönüştürücü alsam ses de gecikme ya da bozulma falan olur mu
  3. L

Unchurted 4 oynarken pc kapandı.

Unchurted 4 oynarken kapandı bilgiayarım ve daha açılmıyor. Birkaç gün önce de kapanmıştı yine Unchurted 4 oynarken. Kapanmadan biraz önce ekran kartı sıvaklığına baktım 66 derece gösteriyordu. Önceki sefer olduğunda da bekledim soğuduktan sonra açıldı bilgisayar. Ekran kartım asus dual...
  4. L

Windows 10 da arama tuşu donuyor

windows 10 kullanıyorum sol alt kısımda bulunan arama butonuna tıklayınca baya bi donuyor yazdıklarım çok geç geliyor nasıl çözebileceğim hakkında bir bilgisi olan var mı. yardımcı olursa sevinirim. Bir de win butonu çalışıyor sadece onun yanındaki büyüteç işaretli arama butonunda sorun var
  5. L

Gta 5 de haritayı açınca donuyor

gta 5 de haritayı açınca fps bi anda 5-10 arasına düşüyor. Oyun içinde en yüksek ayarlarda ortalama130 fps alıyorum ama esc ye basıp haritayı açınca 10 fps e düşüyor. Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı nasıl çözeceğim hakkında.
  6. L

Arkadaşlar önerdiğiniz bir yazıcı var mı

üniversite okuyorum ödev işleri için yazıcı lazım önerdiğiniz yazıcı var mı? Bütçeyi bilmiyorum ama pahalı olmazsa güzel olur.
  7. L

Telefonda hız yüksekken PC de düşük yardım edebilecek var mı?

Arkadaşlar evde 1000mbps internet var. Bilgisayara kablolu bağlı internet. Hız testi yaptığımda 700 800 mbps çıkıyordu. Son 1 2 aydır hala aynı şekilde bağlı olmasına rağmen hız 80 90 lara kadar düştü ama telefonda kablosuz bir şekilde yaptığım hız testi 750 falan çıkıyor yani hızı hala aynı ama...
  8. L

Kulaklık tavsiyesi verir misiniz

Kablosuz oyuncu kulaklığı alacağım da tavsiye edeceğiniz bir model var mı Bütçe tam belli değil ama 4000tl yi gecmezse iyi olur. Daha ucuz varsa daha da iyi olur
  9. L

Bu iki monitör arasinda kaldim sizce fiyat farkına değer mi

Sizce 2bin tl fazla vermeye gerek var mı ya da bu fiyat bandinda bu özelliklerde önerdiğiniz başka monitör var mı
  10. L

27inc 2k monitör tavsiyeniz var mı

27inc, 2k, en az 144hz ıps bir monitör tavsiyeniz var mı? Bütçe ortalama 10k civarı güzel taksit seçeneği olursa biraz daha artabilir
  11. L

Bu msı monitör alınır mı

Arkadaşlar bu monitör alınır mı? Bu fiyat civarında 2k ıps 144hz ve üstü 27inc monitör öneriniz var mı https://app.hb.biz/UXyIe5XgN6O7
  12. L

Windows 0xc0000221 hatası nasıl çözülür

Bilgisayar mavi ekran yiyor ve bu hatayla karşılaşıyorum
  13. L

Arkadaşlar bu hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar bu hatayı alıyorum çözmemde yardımcı olursanız sevinirim. Tamama basıyorum yeniden başlatıyor sonra tekrar bu hatayı veriyor böyle kaldı bilgisayar
  14. L

Steelseries arctis 1 alınır mı

3k butceye kablosuz oyuncu kulaklığı bakiyorum alınır mı
  15. L

2k bütçe ile kablosuz mouse önerisi

2-2.5k arasi bütçe ile kablosuz oyuncu mouse önerisi var mı
  16. L

Arkadaşlar sistem alınır mı

Sıvı soğutma ne tavsiye edersiniz ve parçalar nasil alınır mı max bütçe 50k
  17. L

Kablosuz kulaklık önerisi

Arkadaşlar kablosus oyuncu kualklığı öneriniz var mı 2 3k civarı olursa daha güzel olur
  18. L

Bu 4070ti superli sistem nasıl

Arkadaşlar çok anlamam bilgisayar işlerinden bu sistem nasıl olmuş acaba, bu fiyat bandında daha f/p bir sistem varsa paylaşırsanız sevinirim bütçe max 55000tl olur
  19. L

Derin dondurucu tavsiyesi

Arkadaşlar derin donrucular hakkında bir bilgim yok almayı düşünüyoruz tavsiyeniz var mı? Biraz baktım statik olunca yılda bir kere buz çozme işlemi yaomak gerekiyormus ama no frost dolaplarda bu sıkıntı yokmuş galiba önerilerinizi bekliyorum
  20. L

Bilgisayardan çok anlamam bu alınır mı sizce?

Arkadaşlar bilgisayardan fazla anlamam bu siztem güzel geldi ama bileşenleri nasıldır bilmem sizce alınır mı ya da nasıl özelleştirmemi tavsiye edersiniz
Geri