Arama sonuçları: *

1. YusufArda16

Arabaya ses sistemi yapmak

Aracın orijinalliğini fazla bozmadan ses sistemi yaptırmayı düşünüyorum. 4 kapıya ve 2 tiz yerine Hertz Blam veya Jbl marka hoparlör taksak aracın orijial teybi yeterli gelir mi? Amfi gerekir mi? Gerekirse uygun fiyatlı for X gibi bir amfi ile güzel olur mu? bass ihtiyacını azaltır mı ...
  2. YusufArda16

Xiaomi poco x7 mi sitesi indirim?

Mİ mağzasında poco x7 için indirim var sanırım 512gb cihaz için fiyatı uygun kalıyor bir göz atın derim. https://www.mi.com/tr/product/poco-x7/?skupanel=1&gid=4223712822
  3. YusufArda16

Samsung mu Xiaomi mi ?

Redmi note 14pro 5g mi Samsung a55 - a56 mı ? Şuan redmi note 8pro kullanıyorum 4 yıl oldu kaç defa düşürdüm saatlerce oyun oynadım memnum kaldım taş gibi arkadaş oldu bana. Redmiden devam etsem mi Samsunga mı geçsem sizce ? (Samsung adaptör kılıf vermiyor ve ekran gövde oranını hiç sevmiyorum)
  4. YusufArda16

Yurt dışı redmi telefon almak?

Yurt dışı redmi note serisi telefon almayı düşünüyorum, İMEİ veya garanti olayı korkutuyor . Bursada güvenli satıcı var mı ? kayıt işini uygun yollu halletmek güvenli mi ileride sorun yaratır mı ? Yoksa alt model al yurt içi al mı dersiniz ?
  5. YusufArda16

Yıl 2025 16 mbps internet

Konu net arkadaşlar. Kalabalık olmayan Bursanın eski mahallesinde oturuyorum, internet rezil 16 mbps yıllardır aynı. Buna bir çare yok mudur ne yapabilirim ? Yıl 2025 600TL fatura ödüyoruz internet rezalet ne yapılır ?
  6. YusufArda16

Reddragon marka klavye alınır mı

Soru net. Bu marka klavye alınır mı ? Red switçh aryman model klavye alınır mı ...
  7. YusufArda16

F/P Klavye ve F/P Ofis sandalyesi öneri

Merhaba, az sesli rgb ışıklı bilek destekli brown veya red switch klavye önerisi istiyorum. Birde yine F/P ofis koltuğu önerisi lazım (İkisi toplam bütçe 3 bin tl) (GÜNÇEL)
  8. YusufArda16

Uygun Fiyatlı Oyuncu ve Ofis Sandalyeleri

Fazla bütçem yok oyuncu / ofis sandalyesine ihtiyacım var önerileri bekliyorum. Bütçe 1500 1700 arası ideal.
  9. YusufArda16

Genç odasına tablo önerisi.

Arkadaşlar bilgisayar masasının üstünde büyük kanvas tablo var çok eskidi ve modası geçti. Nasıl bir tablo, nasıl bir süs takabilirim oraya ? (yaş 18)
  10. YusufArda16

Hangi klavyeyi almalıyım ?

Reddragon marka klavyeler iyi mi kullanan var mı ? . Önerdiğiniz (Bu fiyatlarda büyük, rgb) klavye varsa önerilere açığım -Reddragon Aryaman K569RGB -Reddragon Brahma K586RGB -Hangisini almalıyım, makro vb fazla kullanılmayan tuşlar gerekli midir?
  11. YusufArda16

Uyguna klavye önerisi

1400 TL aşağısına klavye arıyorum. Çok aşırı ses çıkartmayan, ışıkları (rgb) yeterli seviyede olan ve kullanım ömrü yüksek olsun. 1733661413 Reddragon kumara alınır mı ?
  12. YusufArda16

Ryzen 5 5500 , Asus Rx 560 (4gb) 16 gb ram

Steam pubg oynatır mı 1080p de ?
  13. YusufArda16

Egea Cross dizel otomatik alınır mı?

Soru net . Sıfıra yakın temiz 1.6 dizel otomatik Egea Cross alınır mı? Şanzıman motor sorunsuzluğu olarak iyi midir ?
  14. YusufArda16

25 Yaş üstü araçların trafikten kaldırılması yasası.

Merhaba, 25 yaş üstü ve ağır hasar kayıtlı araç sahiplerinin ÖTV siz sıfır araç alabilme yasası gibi bir yasa çıkacaktı o iş ne oldu? Sizce yasa kabul edilir mi?
  15. YusufArda16

Düşük fiyat veya ücretsiz oyun önerisi.

Merhaba başlıktaki gibi oyun önerilerine açığım. Sistemim şu şekilde. R5 5500 - Rx 560 4gb - 16 gb ram
  16. YusufArda16

İnternet altyapısı çok eski olan sokak

Merhaba, oturduğum sokak internetin yıllar yıllar önce ilk geçtiği sokaklardan birisi, daha sonra hiç altyapı çalışması güçlendirmesi vb yapılmadı. Çok uzun süredir 20 mbps ve yavaş internet kullanıyorum. Bunun var mıdır bir çaresi ? Muhtar çalışma yapar mı ? Ne yapmak ne etmek lazım ...
  17. YusufArda16

Girdiğim internet sitesinde ses yok

Soru net arkadaşlar. İsmi lazım değil sitenin soru çözüm videolarında ses yok telefondan baktığımda var pcde yok neden olur ne yapılır?
  18. YusufArda16

Sistemime Ekran kartı değişimi yapmak mantıklı mı ?

Merhaba, sistemim Donanım arşivinin yıllarca önce hazırladığı V2.5 sistem. Birkaç ay önce işlemci ve ram değişmi yaptım fakat belirli aksilikler sonucu anakart da değiştirmek zorunda kaldım. Fazla oyun oynamıyorum yks hazırlanıyorum ama oynadığım oyunlarda istediğim fps değerlerini alamıyorum...
  19. YusufArda16

Türk Telekom evde internet 14 download 0.5 upload normal mi?

Merhaba, dairemize yeni Türk Telekom internet bağlattık TurkNet sitesi üzerinden altyapı kontrolünde 70 Mbps'ye kadar diyor fakat Türk Telekom download 14 upload 0.5 sundu normal mi? Modemi kurmaya gelen kişi üst hızları teklif ederlerse denemeyin altyapı kaldırmaz altyapı çok eski sokakta dedi...
  20. YusufArda16

Çözüldü✓ Ryzen işlemci yükseltme sonrası oluşan sorun

Merhaba , Asus prime a320MR anakarta sahibim. R3 1200 kullanıyorum . Geçen BIOS update yapıp R5 5500e geçiş yaptım fakat oyuna girdiğim an sistem donup aşağıdaki hatayı veriyor . Birçok çözüm yolunu denedim hiçbirşey fayda etmedi. anakart değişimi yapsam sorun düzelip R5 5500ü kullanabilir miyim...
Geri