Arama sonuçları: *

• Users: CyRoN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Çözüldü✓ WİNDOWS 11 YÜKLEMESİ BAŞARISIZ OLDU HATASI

Windows 11 in isosunu rufusa yazdırdım tpm 2.0 filan aktif SSD de yeni zaten yer var fakat yüklemeye hazır kısmında yükleye bastıktan sonra Windows 11 yüklemesi başarısız oldu hatası veriyor nasıl çözebilirim
  2. C

2 TB M2 SSD ÖNERİSİ.

Şu an kullandığım SSD yetmemeye başladı uzun süre götürebilmek adına 2tb SSD almak istiyorum Anakart: MSI A520M-A PRO
  3. C

2 SSD ARASINDAKİ OKUMA VE YAZMA HIZI FARKI SIKINTI ÇIKARIR MI

Şimdi PC de takılı bir SSD var zaten yanına ekstra bir SSD almak istiyorum şu anda bende olan SSDnin okuma ve yazma değerleri 3500mb/s yeni alacağım SSDnin okuma yazma değerleri bundan daha yüksek olursa sistemde bir sıkıntı olur mu
  4. C

2 SSD ARASINDAKİ OKUMA VE YAZMA HIZI FARKI PERFORMANSI NE KADAR ETKİLER

2 ssd arasındaki oluma ve yazma hızı farkı performansı ne kadar etkiler veya etkiler mi
  5. C

YENİ SSD YE WİNDOWS KURMAK GEREKİR Mİ

Bilgisayara SSD eklemesi yapacağım eskisinde (o da takılı kalacak) zaten Windows kurulu yeni ssd yi yanına taktığımda ekstra bir şey yapmam gerekir mi
  6. C

25/30k F/P HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

Gpu Nvidia olursa çok daha iyi olur
  7. C

Ryzen 5 5500 için sıvı veya hava soğutma öneri

Ryzen 5 5500 rtx 3060 lı sistemde Battlefield 1 gibi oyunlarda işlemci 80-85 dereceleri görüyor (daha yeni bakımını yaptırdım) sıvı yada hava soğutma önericek
  8. C

PLAY STORE ÜLKE HATASI

Ülke Türkiye seçili olmasına ve kartta para olmasına rağmen böyle hata veriyor Google da yazılan ağ değiştirme cihazı yeniden başlatma gibi şeyleri denedim gene olmadı. Başka çözüm yolu varsa yazabilir misiniz
  9. C

Gaming Klavye Öneri ?

Max 1750 TL ye mekanik gaming klavye öneri
  10. C

İşlemci için soğutma öneri

AMD Ryzen 5 5500 işlemci Battlefield vb oyunlarda çok ısınıyor soğutma öneri
  11. C

Ryzen 5500 için sıvı veya haza soğutma öneri

Ryzen 5 5500 için soğutma öneri
  12. C

Gaming Klavye Öneri?

maks 1300tl ye red veya brown switch numpadsiz gaming klavye öneri
  13. C

Gigabayt G24F-2 Nasıldır?

Ben daha çok fps oyunları oynuyorum fps oyunları için bu monitör nasıldır https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017
  14. C

Gaming Monitör Öneri

4000 TL civarı 24 inç maks 1ms ve 165 hz (daha yüksekte olabilir) gaming monitör öneri
  15. C

GAMİNG MONİTÖR ÖNERİ

4.000-4.500 tl civarı gaming monitör öneri
  16. C

HANGİ MONİTÖR DAHA İYİ

Bu ikisinden hangisi daha iyidir https://www.trendyol.com/casper/excalibur-m-e238fhd-g-23-8-200hz-1ms-300nit-hdmi-display-curved-freesync-g-sync-fhd-led-monitor-p-375186975?boutiqueId=61&merchantId=741128...
  17. C

Fiyat Performans Gaming Laptop Öneri

20.000 TL civarı gaming laptop öneri
  18. C

WİNDOWS ETKİNLEŞTİRME YAZISI

windows 11 de etkinleştirme yazısını kaldırdım ama belli bi süre sonra tekrar geliyo napmam lazım?
  19. C

1500 TL Numpadsiz Klavye Önerisi

ortalama 1500 tl civarında numpad i olmayan gaming mekanik klavye öneri (blue switch olmazsa iyi olur)
  20. C

WİNDOWS 11 YÜKLENMİYOR

rufus üzerinden windows 11 i flash belleğe yazdım ama flash a tıkladığımda önüme dosyalar çıkıyor hangisine tıklarsam windowsu indirebilirim
Geri