Arama sonuçları: *

• Users: K1llua
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Ekrandaki ölü piksel midir?

Tüm ölu piksel testlerini yaptım hiçbirinde gözükmüyor sorunsuz duruyor. Ama Apex Legends oyununa girdigimde bekleme ekranında ve oyun esnasında ekranın en altında bir adet mavi gibi duran piksel gözüküyor. Ölü piksel değil sanırım ama ne olduğunu çözemedim. Oyun içinde ayarlar ekranında veya...
  2. K

2K DDR5 Sistem nasıl?

Herkese iyi forumlar. Yaklasik bir bucuk yildir topladigim 2k ddr5 sistemi bugun tamamladim. Hem su an fazlasiyla tatmin edecek hem de ileriye dönuk, sistemi seviye atlatmak istedigimde sadece ekran kartini yenilememin yetecegi bir sistem olsun istedim. Sistem ve parcalarin uyumu hakkinda...
  3. K

Vatan Bilgisayar indirim

Herkese iyi forumlar. Rtx 3070 ti ekran kartim mevcut buna uygun Ddr5 2k sistem diziyorum. Vatan Bilgisayarda bazi parcalarda sepette %15 indirim mecvut ben de birkac parca sectim bu gece siparis edecegim. Bu parcalarin ekran kartimla ve birbirleriyle uyumlu ve sorunsuz calisip calismayacagi...
  4. K

Gigabyte RTX 3070 TI Aorus Master 8G işlemci ve anakart önerisi

Elimde Gigabyte RTX 3070 TI Aorus Master 8G ekran kartı var. İşlemci olarak R5 5600X düşünüyorum fakat R7 5700X ile aralarında 500 TL fark var bu yüzen bu işlemciyi mi alsam emin değilim aradaki fiyat farkına değer mi ? İkinci olarak, aynı fiyat aralığında (3-4k) çok fazla anakart var bu yüzden...
  5. K

Gigabyte RTX 3070 TI Aorus Master

İyi günler. Gigabyte RTX 3070 TI Aorus Master(https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-gigabyte-aorus-geforce-rtx-3070-ti-master-8g-gv-n307taorus-m-8gd-256-bit-gddr6x-8-gb-fiyati,1314252089.html) ekran kartı aldım fakat kartın boyutları çok büyük(Derinlik: 324mm,Yükseklik:142mm,Genişlik:70mm)...
Geri