Arama sonuçları: *

• Users: VLR`ZwiReK
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

Sürekli silip yükleme yapmak ssd'ye zarar verir mi

M2 SSD kullanıyorum aşırı derece'de dosya indirip siliyorum rardan çıkarıyorum binlerce gb dosyaları ayda 2-3 TB falandır herhalde belki daha fazla bunun bir zararı olur mu
  2. V

Logitech Z213 Bas Hissi gelmiyor?

Logitech Z213 kullanıyorum mesela subwoofer ile 2 tane hoparlörü yan yana koyduğum zaman bas gelmiyor ama, subwoofer farkı konumlarda kullandığım zaman bas hissediliyor bu neden oluyor ve nasıl konumlandırmalıyım sistemi
  3. V

Telefondaki görüntü ile PC'deki görüntü aynı olmaması normal mi?

24 inç FULLHD monitörüm var telefondan ve monitör'den aynı videoyu açtığım zaman bilgisayarda daha kötü görünüyor telefonda çok iyi görünüyor bunun sebebi nedir?
  4. V

AMD ve NVIDIA arasında görüntü farkı varmı?

Bende hem Amd hem Nvida sistem var amd sitemde aynı oyunda yazılar biraz daha bulanık ve tırtıklı gözüküyor nvıda ekran kartında aynı oyunu açınca bu sorun olmuyor. Daha önceden ekran kartı ayaralrını yükseğe falan çekmiştim bununla ilgisi olabilir mi? Genel görüntü normalde aynı sadece yazılar...
  5. V

FSR 3 Ve Hyper rx tanıtıldı(Binlerce oyun)

Hyper RX ve FSR 3 Tanıtıldı! RX 7700 XT 450 dolar RX 7800 XT 500 dolardan 6 Eylül'de çıkış yapacak Kare oluşturma için ayrıntılı bir şey yok şu an Konu hakkında daha sonradan düzenlemeler yapılacaktır. AMD'Nin süprizi sabretmemiz doğrultusunda bunun 1000 den fazla oyuna gelecek olması ayrıca...
  6. V

FurMark Test Sonuçlarım Nasıl?

Yaklaşık 40 dakikadır 8x MSAA açık bir şekilde test yaptım, evin içi çok sıcak onuda belirtmek isterim Nasıl sizce Değerler
  7. V

Starfield için DLSS 3 desteği olmayacak

AMD daha önce Bethesda ile çalıştığını söylemişti. Hatta ona özel ekran kartı tasarımı bile yaptılar. Ve anlaşılacağı üzere oyun dosyalarında NVIDIA'nın DLSS veya Intel'in XeSS teknolojilerine dair hiçbir iz yok. Kaynak:Starfield's PC Release Might Not Have DLSS, According to Preload Files - IGN
  8. V

25 Ağustos'ta AMD açıklamlar yapacak FSR 3.0?

Daha önce konu açmıştımbununla ilgili: https://forum.donanimarsivi.com/konu/fsr-3-0-icin-cikis-tarihi.792584/ bazı şeylerin 1. ağızdan onayı gelmiş oldu 25 AĞUSTOS'DA TSİ Saati ile 18:00'da amd yeni açıklamalar yapacak bu games com etkinliğinde RX 7700 XT ile RX 7800 XT tanıtımları ve FSR yeni...
  9. V

Yakından film izleyemiyorum herkeste olan bir durum mu?

AOC 24g2spu/bk IPS monitörüm var. hem oyun hem film izlemek için aldım ama mesela 40-50 cm uzaktan bakmama rağmen filimler kötü gözüküyor bir televizyon kadar iyi değil ancak bir filmi 4k veya yüksek bitrate indirirsem heh oldu oluyor. Bu herkes'te yaşanılan bir durum mu yakından film izlenmez...
  10. V

Ryzen 5 5600 ve RTX 4060Tİ 22BİN TL

https://pckolik.com/urun/ghost-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060ti/
  11. V

FSR 3.0 için çıkış tarihi!

Evet teknoloji kanalları arasından güvenilir bir isim olan moore's law Is Dead FSR 3.0 için bazı çıkış tarihi açıklamaları yaptı. Bundan önce NVIDIA donanımlara destek sunmayacağı AMD kartlara entegre şekilde gelebileceği söylenildi RX 7700 XT ile RX 7800 XT eylül başları gibi çıkış yapacak...
  12. V

Wattman hatası alan kardeşlerim birde bunları deneyin denemekten zarar gelmez

Raporlarsanız Sevinirim Arkadaşlar. Konu Kapanacaktır. Herkese İyi Forumlar
  13. V

Aynı ekran kartları farklı yerlerde neden ucuz

Mesela rx 6700xt noraml fiyatı 14-15 olması gerekirken bazı sitelerde sıfır utanmasalar beleş verecekler neden bu fiyat orantısızlığı var aynı şey rtx 4060 ti da geçerli
  14. V

165 hz monitör 144 hz de daha akıcı neden olur?

monitörü 144 hz ye aldığımda daha akıcı oluyor birde db ile bağlı hdmi aldığım zaman ise daha da akıcı oluyor kablomu bozuk acaba
  15. V

1080P ile 2k arasında ne kadar fark var?

İlla fark olacaktır ama aynı panel kullanan 2 monitör ile acayip bir fark varmıdır yoksa biraz daha görüntü göze hoşmu geliyor
  16. V

3 aylık AOC 24G2SPU/BK Monitör Ederi Nedir?

Hiçbir ölüpiksel vs yok 2. el kaça gider veya alan varsa buradan da görüşebiliriz
  17. V

1080p çözünürlükte oyunlar kötü gözüküyor(Resimli)

Mesela PUBG oynuyorum oyunu 4K çözünürlüğe alıyorum o zamanki görüntü 1080p de olması gerekirken 1080p de 720p gibi gözüküyor biraz uzaklar bulanık falan resimdeki 1. 4k 2. 1080p 1691536118 Nedense fotolarda cam gibi
  18. V

aoc 24g2spu ve g24f-2 monitör kullananlar bakabilirmi

bu 2 monitör arasında görüntü farkı varmıdır?
  19. V

Monitörüm 165Hz hissi vermiyor?(AOC24GSSPU/BK)

AOC 24G2SPU/BK monitör kullanıyorum:AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA Monitör 165Hz aldığım zaman hiç o hissi vermiyor sanki 75Hz gibi internet cafeye gittim aynı yapıda monitörler bayağı akıcı geldi bana bu sorun neden olabilir gözüm 165Hz alıştığı için...
  20. V

165 Hz monitör 165 Hz gibi değil

AOC 24g2spu/bk monitörüm var 165Hz de sanki akıcı değil gibi gerek masaüstünde gerek oyunda internet cafeye gittim oradaki monitörler 144Hz kaç tanesine baktım o kadar akıcıydı ki dedim benim monitörüm 165Hz olmasına rağmen neden böyle F/P monitörü olduğu içinmi acaba?
Geri