Arama sonuçları: *

• Users: FrankEnsQ
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. FrankEnsQ

Geçici ehliyetin normal ehliyetten bi farkı varmı?

B ehliyeti aldım eski ehliyeti deldiler yenisi gelcek bu kağıdı kullan gelene kadar dediler. yarın uzun yola çıkıcam arabayla geçici ehliyet ile bir problem olurmu?
  2. FrankEnsQ

45bin bandında telefon önerisi

Xiaomi 15T Pro düşünüyorum benim için şarjı çok önemli kuryelik yapıyorum tüm günü çıkarmasını beklemeyiz ama (10 12 saat çalışıyorum) gözüm sürekli şarjda olsun istemiyorum bütçem 45bin ve çok az üst miktarı.
  3. FrankEnsQ

Steam aile paylaşımı yapmak isteyen varmı? (black myth wukong arıyorum)

oyun aile paylaşımını destekliyor elinde olan varsa ve paylaşmak istiyorsan memnun olurum.
  4. FrankEnsQ

Better call saul cidden breaking badden iyi mi??

ya bcs yi bitireli 2 3 gün falan oluyor ama gram tatmin olmadım rezalet bi final sezonuydu saul ofisi açtı adam akıllı bişiler göremeden final verdi neredeyse ulan dizinin adı bile better call saul bari bu sloganın üzerine bi olay koysaydınızda sloganı nasıl buldu ne yaptı falan saçma sapan...
  5. FrankEnsQ

Pc yeniden başlatınca steamdeki indirdiğim oyun silinmiş??

70 gblık oyun indiriyordum 60 gb ı inmişti indirme duraklamadaydı bende pc yeniden başlattım farklı bi olay için. sistem açılınca tüm indirme yok oldu ve 0 dan tekrar indirmeye başladı? ne oluyor bugmu?
  6. FrankEnsQ

Kilo vermek için Mide ameliyatı benim için şartmı?

çok uzun yıllardır (belirli aralıklarla) doğal olarak spor ve düzgün beslenmeyle kilo vermeye çalışıyorum. yok olmuyor. her şey süper giderken motivasyonum çöküyor, sürekli tane tane beslenmekten psikolojim bozuluyor veya çeşitli şeyler oluyor. mide ameliyatı veya alternatif kilo vermeme yardımcı...
  7. FrankEnsQ

Iphone 15 satın alacam hali hazırda kulanmış veya kullanan varsa yardımcı olurmu

oyun oynamıyorum. insta tiktok ve whatsap takılıyorum şarjı ortalama ne kadar dayanıyor? işim olmadığında saatlerce insta reels kaydıran biriyim öyle aktif kullanımda şarjını nasıl etkiliyor? direkt şöyle sorayım yüzde yüz şarjken hiç kapatmadan reels izlersek kaç saat sonra şarj 0 olur?
  8. FrankEnsQ

Epic gameste oyun inerken hata alıyorum bu nedir (resimli)

[H3 id='ATTACH+typefull+size1042x720908366ATTACH'][/H3] mafia 2 normal inerken mafia 1 e indirmeye basınca bu hatayı veriyor diskimde yer var sebebi nedir
  9. FrankEnsQ

Stajyer ehliyeti kaptırdım ne zaman tekrar alabilirim?

alkolden ehliyeti verdik stajyer ehliyet olduğu için daimi olarak ehliyet iptali sayıldı polise sorduğumuzda geçici gitmedi tamamen gitti hemen yarın ehliyete kayıt olup alabilirsin sınavlara girerek dedi kursa gittiğimde ise 6 ay bekleyeceksin veremeyiz dediler ne alaka? başka kurslarada sorayımı
  10. FrankEnsQ

Ucuz yollu aktivite öneriniz?

Benim agayla genelde 2 3 günde bir ps kafeye gider ufc kapışırız. biraz sıkılmaya başladık bunun gibi ucuz 2 kişilik aktivite önerileriniz varmı? aklımıza bir şey gelmedi
  11. FrankEnsQ

Replika DualShock 4 Bluetooth ile görünmüyor

PC'ye Bluetooth adaptör aldım fakat “Share” ve “PlayStation” logosuna basıp aramayı başlatıyorum, hiçbir şekilde Bluetooth görmüyor. Gamepad'in Bluetooth özelliği var, ne yapmalıyım? konuyu yazarken test ettim telefona baglandim kullanabildim telefon icinde menu icerisinde gezebildiminca ibt 503...
  12. FrankEnsQ

Doom evrenini anlamak icin hangileri oynanmalı?

Eski 90 yapimi oyunlari oynamama gerek var mı? (oyle bir şeyi oynayabilecegimi sanmiyorum) Doom Eternal falan cesitli oyunlar var. Hangi oyunlari oynamaliyim?
  13. FrankEnsQ

Half life serisine nasil baslamaliyim?

ilk oyunun remakesi var diyorlar heralde black mesa heralde ilk cikan oyunla benzer ozelliklerimi var? hikaye acisindan ardindan direkt half life 2 yemi gecmeliyim bilir kisiler yardimci olabilirmi. (oyunun hikayesine lore sine falan hakimim sadece oturup oynamadim oynamak istiyorum)
  14. FrankEnsQ

QNB Card finans karti kredi kartimidir?

bende bu kart var ve kredi islemleri yapilabilirmi?
  15. FrankEnsQ

Altyapisiz internet onerisi?

yasadigim bolgede internet altyapisi yok. online oyunlar oynayan birisiyim pingimi cikarmayacak internet onerisi istiyorum
  16. FrankEnsQ

Ise basladigim icin diyetim ve spor hayatim berbat oldu

12 13 saat calistigim icin spora gitmem zaten imkansiz sabah 11 gece 12 calisiyorum (kuryeyim) e tabi spora gidemeyince diyetide otomatikmen saldim. sizce nasil bi diyet uygulamaliyim spora gitmeden kilo vermek mumkunmu? 30 dk kosuya yuruyuse falan cik demeyin eve uyumaya geliyorum zaten kisisel...
  17. FrankEnsQ

Il disindan motor alacagim rodaj uzun yolda yapilmasi saglikli olurmu?

istanbuldan antalyaya gelecek her 100 kilometrede 2 3 saat motoru dinlendireyim diyorum 450sr alacagim 2025 model adamlar nakliye ilede gonderim sagliyor fakat guvenemiyorum nekadar saglikli gelecegi konusunda ne diyorsunuz 20 30 bin fazla verip antalyadan mi alayim?
  18. FrankEnsQ

Popo terlemesi nasil fixlenir

sizinde yaz kis demeden poponuz terliyormu? beyaz kiyafet giyesim gelmiyor arkadan iz belli olacak diye. nasi fixliyoz bunu (kilolu degilim)
  19. FrankEnsQ

Sakallarim yarisi seyrek yarisi gur gibi cikiyor

sol taraf favori taraflari asiri killi gur assalara dogru seyrek seyrek cikiyor sol taraf icinde ayni bazi ufak bolgelerde neredeyse yok gibi sakalda cok az cikiyor akrabalarda bu tarz bi durum yok babam icinde ayni onunda sakallari gur nasil uzatabilirim (2 yil sunu surcen 5 yil bunla...
  20. FrankEnsQ

Serbetli tatlimi seversiniz sutlu tatlimi?

sahsen ben serbetli sevmiyorum, 2 lokma alinca nefesim daraliyor terlemeye basliyorum bildigin eziyet. ama sutlu tatli oylemi 1 kilo yersin bebekler gibi zevkten 4 kose olursun yedikce yiyesin gelir.
Geri