Arama sonuçları: *

• Users: 274TR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 2

Ibanez GRG121DX VS Ibanez GRX70QA

Merhabalar elimde ibanez grx70qa var 2 ocağa kadar iade edebiliyorum amazondan aldım ibanez grg121dx mi alsam diye düşünmeye başladım değiştirmeye değer gibi geliyor ama ne kadar doğru olduğunu bilmesem de ocakta zam geleceği söylendi risk almış olur muyum ocakta zam gelir mi ne yapmalıyım
  2. 2

9070 xt mi 5060/70 li laptop mu

merhabalar elimde şuan rx 6600 ekran kartı var ömrü nerdeyse bitmek üzere hot spot 111 dereceleri görüyor ve performansta düşüş var işlemcim r5 5600 ekran kartını değiştirip 9070xt almak mı daha mantıklı yoksa 5070 ya da 5060 lı excalibur veya victus bir laptop almak mı daha mantıklı karar...
  3. 2

RX6600 Hot Spot Sorunu

Merhabalar ekran kartını alalı 2 yıl oldu vramlerde sıkıntı var diye 1.5 yıl önce garantiye gönderdim ve 1.5 yıldır şuanki ekran kartımı kullanıyorum geldiğinden beri bakım yapılmadı normalde ağır yük altında 65 max görüyordu son zamanlarda ağır yükte 70 vs görmesi ve hot spotunyüksek olmasından...
  4. 2

2300 TL'lik ürünün 1000 TL'lik kısmı arızalı geldi ve iade alınmıyor.

Robocombo adlı siteden diğer sitelere göre daha ucuz olması ve aradığım ürünlerin ya diğer sitelerde birinin olması başka bir ürünün olmaması nedeniyle bu siteden aldım fakat 2300 tl nin 1000 tl si Arduino USB Host Shield, 2x EBYTE E01-ML01DP5, ESP32-C6-MINI-1 (ESP32-C6-DEV-KIT-N8) aralarından...
  5. 2

ESP32-C6-DEV-KIT-N8 Aygıt Yöneticisinde Gözükmüyor

güvenilir bilindik bir siteden aldım elime ulaştıktan 3-4 gün sonra bakabildim bilgisayara bağlayınca power ışığı yanıyor fakat aygıt yöneticisinde vs gözükmüyor ne yapmalıyım
  6. 2

Scyrox V6 vs Atk Z1

Normalde deathadder v3 düşünüyordum fakat herkes bu fareleri önerdi sizce hangisini almalıyım, neden?
  7. 2

Razer Deathadder v3 vs Scyrox v8

Kablo önemli değil yazılım malzeme kalitesi performans önemli 4-5 yıl kullanmayı düşünüyorum 1742056602 help
  8. 2

2000-2600 TL arası mouse önerisi

Razer DeathAdder V3 düşünüyorum şuana kadar hiç kablosuz mouse kullanmadım kabloda benim için bir sorun değil bir arkadaşım VXE MAD R önerdi bu fare hakkında ne düşünüyorsunuz ne örebilirsiniz ayrıca farenin kablosuz vs olmasındansa yazılım sensör vs gibi şeylerin olması benim için daha önemli.
  9. 2

RX6600 Performans Sorunu

Ekran kartı boşta ilk resimdeki değerleri gösteriyor (3w ile 6w arası). OCCT Uygulamasında güç testi yapıldığında ise ikinci resimdeki değerleri gösteriyor. Roblox'da ise 12w-18w ya da 6w kullanıyor ve fps çok düşük oluyor, Sons of the Forest oyununda 120w güç testindeki gibi çalışıyor, Terra...
  10. 2

2900 TL kulaklık önerisi

HyperX Cloud 3 almayı düşünüyordum arkadaşım HyperX Cloud Revolver 7.1 önerince iyice kafam karıştı. 2900 sınır kulaklık önerebilir misiniz?
  11. 2

Çözüldü✓ HyperX Cloud II vs HyperX Cloud III

Merhabalar ikisinin arasında kaldım cloud 2 nin ses kartı vs daha iyi diyorlar hangisini almak daha mantıklı
  12. 2

Çözüldü✓ Hyperx Cloud 2 vs logitech g435

Merhaba hyper x cloud 2(2.55K) ve logitech g435(3K) arasında kaldım mikrofon çok önemli değil arada çok ses farkı varmıdır hangisini seçmeliyim neden
  13. 2

Laptop Usbsinden Güç Çekerken Şarjı Bitti ve Açılmıyor

laptop un usbsinden güç çekiyordum ve şarj bitti artık açılmıyor ne yapmalıyım (şarj kablosu sağlam)
  14. 2

GTA 5 İçin Steamde İndirim Beklenmeli Mi Yoksa Rockstar Hesabı Alınır Mı

Merhaba GTA5 almayı düşünüyordum ama arada kaldım sizce ne yapmalıyım
  15. 2

asrock a520m-hvs pin/kapasitör voltaj değerleri

asrock a520m-hvs pin/kapasitör voltaj değerlerini bulamadım yardımcı olur musunuz?
  16. 2

Kurtarma E-postası Olmayan Şifresi Bilinmeyen E-postamı Nasıl Kurtarabilirim?

Merhaba uzun zaman önce epic games de gta5 bedava olduğunda almıştım şimdi oynamak istedim ve şifremi hatırlamadığım için şifre değiştirmeye çalıştım (bağlı olan hesabı uzun zaman önce kaybettim) fakat bir türlü başaramadım çünkü şuan kullandığım e-postalardan birini kayıtlı değilmiş hesap...
  17. 2

Çözüldü✓ Razer basilisk v3 vs Logitech g502 x

ikisinden birini alacağım ama kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi
  18. 2

Muhtemelen donanım kaynaklı sıkıntım

Daha önce bu tarz bir sıkıntı yaşamıştım ekran kartını servise gönderdim yenisini gönderdiler . Ekran kartından mı oluyor bilmiyorum sadece oyunlardayken oluyor yardım edin lütfen . Farklı farklı oluyor şuan çıkan biraz daha küçük .
  19. 2

Çözüldü✓ Boğaziçi Bilgisayar Teknik Servis Ekran Kartı Sorunu

Kasım ayında da'in sunduğu rx6600 ryzen 55600 sistemi aldım . Ekran kartının vraminde sıkıntı olduğunun farkına vardım ve telibon ile iletişime geçtim oradan boğaziçi bilgisayara yönlendirildim . Boğaziçi bilgisayar bana ekran akrtını paketleyim fatura garantisi ve sıkıntısı ile yollamamı...
  20. 2

Dying Light 1 , değer dışında hatası

arkadaşımla dying light oynamaya karar verdik ama oyun açıldıktan sonra arkadaşım böyle bir hata alıyor ne yapması gerekiyor
Geri