Arama sonuçları: *

• Users: Carlsson
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Carlsson

Fivem kaliteli Freeroam server?

herkese iyi günler fivemde fazla araba seçeneği olan kaliteli bi server arıyorum freeroam sadece gezik takılabileceğim bildiğiniz server var mı?
  2. Carlsson

Bilgisayarımda garip bir düşüş var

merhaba bilgisayarımı neredeyse 3-4 aydır kullanmadım ve iyi bi yere koydum sonrasında tekrar mınitör alıp temizledim kullanmaya başladım her güncellememi yaptım normal hale getirdim ama oyunlarda cidden gözle görünmeyi gectim neredeyse 150-200fps bi düşüş var normalde 450-500fps oynadığım...
  3. Carlsson

Küba cg50 ehliyet sınıfı

merhaba küba cg50 motor alıcam a1 ehliyetim var ruhsatta 50cc ama motor 150cc yeterli mi sıkıntı cıkar mı? b ehliyet alıxam
  4. Carlsson

Yardım Darmoshark M3S Şarj sorunu

merhaba mousemi her şarja taktığımda normalde bi kere yanıp sönüp sonra tekrar yanıyor öyle şarj aldığını anlıyorum ama son zamanlarda taktıpımda yanıp sönüp duruyor durmadan şarj alıyor mu almıyor mu zarar veriyor mu bilmiyorum biri yardımcı olabilir mi denediklerim... söküp taktım modunu...
  5. Carlsson

Crt gamestore güvenilir mi (acill)

creatyre gamestore güvenilir mi acil kulaklık sipris vermem gerekiyor crt gamestore
  6. Carlsson

Bilgisayar kasa içi kasa dışı aksesuar atar mısınız

link olarak atabilir misiniz
  7. Carlsson

Corsair void elite rgb alınır mı

merhaba bütçem 4200tl corsair almayı cok düsündüm uzun zamandır yorumları gayet güzel ama emin olamıyorum genelde fps oyuncusuyum kalitesi mikrofonu ve sesi nasıl kullananlar deneyimlerini söyleyebilir mi
  8. Carlsson

Bu site güvenilir mi?

merhaba kulaklık alıcam ama siteyi ilk defa görüyorum bu site güvenilir mi site ⬇️ crt gamestore
  9. Carlsson

Yardım 2025'te corsair void elite rgb alınır mı

merhaba kullananlara veya bilenlere bi kaç sorum olucak aklıma takılan bi kaç soru var zaten corsairin cok kaliteli ürünleri olduğunu biliyorum ama yani mikrofonu ve açma kapamada bi şüphe duyuyorum mikrofonu nasıl ve bilgisayarı her aç kapa yaptığımda dongle yi de cıkarıp takmam gerekiyor mu
  10. Carlsson

Corsair void elite rgb dongle sorunu yaşayan var mı?

merhaba bundan önce kullandığım r*mpage marka kablosuz kulaklığın dongle ında cok sorun yaladım her bilgisayarı aç kapa yaptığımda onu da tak çıkar yapmam gerekiyodu ve bilgisayar usb yi görmüyofu bu kulaklıkta öyle bir sorun var mı kullananlar yardımcı olabilir mi lütfen
  11. Carlsson

Öneri Kaliteli kablolu-kablosuz kulaklık önerisi

merhabalar herkese iyi günler öncelikle fps oyunucusuyum ve ses kalitesi ses gecikmesi ve mikrofon kalitesi bana göre cok önemli yeterki oyunlardaki sesleri tam şekilde duyabiliyim bunu bütçem 4000
  12. Carlsson

Öneri Razer Blackshark V2 X alınır mı

merhaba Fps oyuncusuyum ve benim için ses ve mikrofon çok önemli sesiyle ilgili cok yorum gördüm iyi olduğunu gördüm ama mikrofonu anlayamadım karışık geldi mikrofonu discord ve oyun içi kullanıcam ses kalitesi nasıl? ve kulaklık kablo girişi usb değil onla ilgili bi sorun çıkarmı
  13. Carlsson

Yardım Logitech G435 Lightspeed alınır mı?

merhaba öncelikle kullandığım kablosuz kulaklıkta her bilgisayarı kapattığımda usb yi cıkarıp takmak zorunda kalıyordum ve bazen de usb yi görmüyordu bu kulaklıkta o sorun var mı ve mikrofon sesi kalitesi nasıl? kullananlar lütfen yardımcı olsun
  14. Carlsson

Yardım Kaliteli kablolu kulaklık önerisi

merhaba kablosuz kulaklığım bozuldu kaliteli bi kablolu kulaklık arıyorum 1700tl ye kadar cıkarım corsair void elite rgb alacaktım zam gelmiş :) mikrofonu sesi iyi olan bir şey istiyorum görünüş önemsiz fps oyuncusuyum
  15. Carlsson

IOS Iphone auto clicker arıyorum (yardım)

allah aşkına birş yardım etsin bir oyun oynuyorum tıklama gibi bişey olmadan para kazanılmıyo parmaklarım yprukdu artık ama cok sarıyo oyun iphonede auto clicker var mı veya yapımı nasıl erişilebilirlikten denedim olmuyor
  16. Carlsson

Corsair void elite rgb alınır mı?

merhaba normalde rampage fury x kulaklığı kullanıyorum ama usb sinde okadar sorun yaşıyorum usb yi görmüyor hiç bir şekilde sıkıldım artık gerçekten corsair void almayı düşünüyorum kulaklığı kullananlar azıcık bilgi verebilir mi yaşadığınız sorunları veya usb bağlanma sorunları gibi iyi akşamlar.
  17. Carlsson

valorant icin sens önerir misiniz?

merhaba oyunu bırakmıştım hesabım çalındığı için canım çekti şimdi ama aklımda ayar yok mousem 54 gram kablosuz ona göre dpi ve sens önerebilir misiniz bazen hızlı oynuyorum
  18. Carlsson

valorant hesabım çalındı ve hile açmışlar kurtarabilir miyim?

merhaba hesabım önceden çalınmıştı ve şimdi ilk mail aracılığıyla hesabı tekrar üstüme aldım ama çalan kişi hesapta hile kullanmış ve hesap kilitlenmiş bi şekilde hesabı aldığımı kanıtlayarak hesabı tekrar açtırabilir miyim sizce
  19. Carlsson

Spor salonuna gitmek istiyorum ama

Spor salonuna yazılmak istiyorum ama tek başıma gitmekten utanıyorum beslenmem berbat hale geldi kilo verip vücıt yapmam lazım cok zamanım var haftanın 1 günü çalışıyorum ve evde yatmak veya dıları cıkmaktan başka bişey yapmıyorum artık yazılmam lazım ne önerirsiniz ve spor programı nereden...
  20. Carlsson

darmoshark m3s uzun kullanım yorumu

merhaba bu forumu Darmoshark M3s almak isteyen arkadaşlar için açtım üründen bahsedicem mouseyi nerdeyse 5-6 aydır sürekli kullanıyorum ürün sağlam ve dayanıklı bi ürün gıcırdama vb hic bir zaman olmadı tuşlar hala ilk günki hissiyatı veriyor ama biraz switchler ses cıkarıyor ve sert cok önemli...
Geri