Arama sonuçları: *

• Users: Bahayber
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Bahayber

Kulaklık önerisi 4000-9000 tl arası

2 kere kulaklık aldım ve hiçbirinden memnun kalmadım. hep bütçem düşük kaldı ama bir sonraki maaşımda güzel bir kulaklık almayı düşünyorum. ses kalitesi sağlam olsun beni uğraştırmasın saçma sapan şeylerle. oyunlar için olursa daha iyi olur. fps oyunu oynadığım arada onda sıkıntı yaşatmayacak...
  2. Bahayber

2000-5000 tl mouse tavsiyesi

kendi faremden baya memnundum ama toz kaçmasıyla beraber bazen click hataları yaşıyorum ve tilt ediyor. almaktan emin değilim ama güzelinden bir mouse kablosuz önerisi varsa alırım. fps olarak rainbow falan oynuyorum genelde ama fps odaklı olmasına gerek yok. şu anki kullandığım mouse steel...
  3. Bahayber

Mersinde yaşayan arkadaşlardan tavsiye

pazartesi günü mersine taşınacağım iş için. bana üniversite ve 34. cadde civarından ev tutmam söylendi. Mersinde yaşam nasıldır? Amacım öyle eğlenmek veya içmek değil. Merak ettiğim şey gündelik yaşam. Serseri çok mu veya insanları kaba mı? esnafları nasıldır merak ediyorum. adam akıllı bir...
  4. Bahayber

Sessiz Klavye önerisi

Abimle aynı odada kaldığım için sessiz bir klavyeye ihtiyacım var. Geceleri klavyeyi kullandığımda ses çok çıkıyor ve rahatsız oluyor. Konuşmadığım için genelde chat yapıyorum klavyeden ve sessiz bir klavyeye ihtiyacım var. Eğer varsa istediğim özelliklerden birisi de müziği oyundayken...
  5. Bahayber

Kulaklık mikrofon sorunu

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Kulaklığımda herhangi bir müzik açtığımda veya oyun oynadığımda sesim mikrofona gidiyor. Denemediğim şey kalmadı bu zamana kadar. Realtekten yapmak istedim ama usb ile bağladığım için Realtekte göremiyorum mikrofonu. Kulaklığın yazılımı var gözüküyor ama...
  6. Bahayber

Sessiz klavye önerisi

abimle aynı odada kaldığım için geceleri oyun oynamak için sessiz klavyeye ihtiyacım var. mekanik olup olmaması önemli değil
  7. Bahayber

Kulaklık hakkında yardım

https://www.hepsiburada.com/rampage-rm-k89-fighter-usb-3-5mm-7-1-mobil-xbox-ps4-pc-uyumlu-gaming-oyuncu-kulaklik-pm-HBC000027SUU9 Arkadaşlar bu kulaklık jak ile girdiğinde 5.1 olarak kullanılıyor eğer usb ile takarsanız 7.1 ayarına geçiş sağlayabiliyorsunuz. Video izlerken sesim mikrofona...
  8. Bahayber

Rampage RM-K89 Dışarıda Komik Durur Mu?

https://www.hepsiburada.com/rampage-rm-k89-fighter-usb-3-5mm-7-1-mobil-xbox-ps4-pc-uyumlu-gaming-oyuncu-kulaklik-pm-HBC000027SUU9 Elimde bu ürün var. Eski kulaklığım bozulduğu için almıştım. Normalde earpods kullanıyorum ama masaüstü aldığım için buna geçtim. Airpods pro alacağım için 2 haftaya...
  9. Bahayber

Ölü piksel sıkıntısı

https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017 Bu monitörü aldım ve elime yeni geçti. sol üstte küçük bir ölü pikselle karşılaştım iade etmeli miyim?
  10. Bahayber

500-1000tl arası kulaklık önerisi

Arkadaşlar istediğim kulaklık hem pcde kullanabileceğim, hem telefonda kullanabileceğim 500-1000tl civarı bir bütçede bir mikrofonlu kulaklık. dışarıya falan çıktığımda kulaklığı yerinden sökebileceğim. çok göze batmayan sade bir şey istiyorum. böyle bir kulaklık var mı bilmiyorum ama yoksa...
  11. Bahayber

Çözüldü✓ Yeni pc için wifi adaptör önerisi

Yeni hazır sistem aldım bu zamana kadar hep laptop kullandım. İlk defa masaüstü kullanacağım ama Wifi özelliğimin ana kartımda olmadığını öğrendim. Ya usb adaptörü alacağım ya PCI-E olan bir şey varmış onu kullanacağım. Almışken iyisini almak istiyorum ama çok bütçem yok maks vereceğim 550 tl...
  12. Bahayber

Yeni pc için monitör önerisi

Monitör alacağım 3-5k fiyat bandında bir öneri yapar mısınız? yeni hazır sistem aldım hakkını vermek istiyorum.
Geri