Arama sonuçları: *

• Users: Mertysz0.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Modem'de wifi çalışmasına rağmen kablolu bağlantı çalışmıyor.

masaüstü bilgisayara kablolu internet bağlıyorum ama bağlanmıyor. Önce "DHCP sunucusu bulunamadı. Ağ bağlantısı kalitesi düşük olabilir" hatasını verdi sonra "ethernet kablosu bağlı değil" hatası verdi şimdi de "DHCP sunucusu bulunamadı" hatasını veriyor. Forumlardan yola çıkarak bir şeyler...
  2. M

Film veya Dizilerden nasıl kesit alabilirim?

bir filmden veya diziden kesit almak istiyorum ama alamıyorum. bu kesitleri hazır bulabileceğim bir site/program ya da alabilme yöntemi var mı? bazı dijital platformlara üyeliğim var oralardan izlediğim içeriklerden almak istiyorum ama alamıyorum doğal olarak veya alabilsemde kalite bozuk oluyor...
  3. M

Ark Survival Evolved oyununun modsuz halinde mekanik dinolar var mı?

Arkadaşlar pcye Ark Survival Evolved oyununu indirdim. Oynanış videolarında mekanik dinolar falan vardı. Onun için mod veya DLC yüklemek gerekiyor mu yoksa düz halinde var mı?
  4. M

32 Bin TL'ye hazır sistem önerisi?

Oyun ve gündelik işler için kullanacağım bir kasa arıyorum, bütçem en fazla 32 Bin TL. Hangi sistemi önerirsiniz?
  5. M

Hangi kasayı tercih etmeliyim?

Kendi bütçeme uygun 3 kasa buldum hangisini tercih etmem daha mantıklı olur? 1. Kasa: İslemci:Ryzen 5 5600x Anakart: Gigabyte A520M-K 5100mhz Ekran kartı: Gigabyte AMD Radeon RX 7600xt 16gb Ram: corsair vengeance 32 GB(2x16) 3600mhz SSD: twinmos 1tb 7500mb/6800mb Kasa: XPG Lander 500 650W 80+...
  6. M

Eski bilgisayarım kaç TL eder?

Yeni pc alacağım eski bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. Bilgisayarın özellikleri şöyle: Nvidia GT 220 İ3 2100 6gb ram 256gb SSD 500gb HDD Kasa Pro2000 Buna ek olarak kare şeklinde aidata marka monitör 13" olması lazım. Bu bilgisayar ve monitör ne kadar eder, pazarlıkta en az kaça inmeliyim?
  7. M

Casper Excalibur monitör alınır mı?

Vatan bilgisayarda 23" ve 200hz Casper Excalibur monitör 4.499tl, başka bir sitede ise 27" 200hz Casper Excalibur monitör 4.499tl. ikincisini almayı planlıyorum ama Casper için kalitesiz diye yazı okudum birkaç yerde. Casper Excalibur monitör alınır mı?
  8. M

RX 7600xt 16gb 128bit sağlam bir ekran kartı mi?

Hazır sistem PC almayı planlıyorum ve uzun uzun araştırma yaptım. F/p olarak 7600xt alınabilir duruyor ama çevremdeki çoğu insan RX ekran kartlarından uzak dur nvdia al kafan rahat olsun diyor. 7600xt 16gb kötü bir ekran kartı mi?
  9. M

Bluetooth kapanıp açılıyor

Kulaklık telefona bağlıyken video izliyorum veya oyun oynuyorum bluetooth kendi kendine kapanıp açılıyor. Nasıl çözebilirim? Telefon modeli: Xiaomi Redmi Note 12 Kulaklık modeli: JBL T510BT
  10. M

Arkadaşlar bu parçalar darboğaz olur mu?

Asus Nvidia GTX 1050 Ti 4gb AMD FX(tm) 8320 Eight-Core Processor 3.50 GHz işlemci 8 çekirdek Bu parçaları barındıran sistem darboğaz olur mu?
  11. M

Jbl t510bt kulaklığın bir tarafından ses gelmiyor.

Arkadaşlar iphone 7 plus telefona jbl t510bt kulaklık bağlıyorum ama sol taraftan ses gelmiyor. Eskiden böyle bir durum yoktu ama son zamanlarda yapmaya başladı.
  12. M

Hangi kasayı tercih etmeliyim?

B450M S2H anakart her kasaya uyumlu mudur? Kasa alırken neye dikkat etmeliyim? Hangi anakartın hangi kasaya uyumlu olduğunu nasıl öğrenebilirim?
  13. M

VRAM sistem toplamak için nelere dikkat etmeliyim?

Daha çok Ark:Survival Evolved oynamak için pc toplamak istiyorum. Araştırdığım kadarıyla RT yerine VRAM odaklı ekran kartı lazım. Bütçem maksimum 15k. Ne yapmalıyım? Nelere dikkat etmeliyim?
  14. M

Arkadaşlar bu sistem uyumlu mu?

B550 a pro Rx 6600xt Ryzen 3 3300x Kingston Kc3000 512 GB ssd M.2 Corsair 2x8 GB DDR4 Cougar 700W Psu Bu sistem uyumlu çalışır mı? Eğer çalışırsa bu sisteme uygun kasa öneriniz var mı?
Geri