Anker r50i nc ile redmi buds 6 arasında kaldım, kullanan birisi artı ve eksileriyle yazarsa sevinirim, aynı fiyat bandında başka kulaklık önerileri de olur, ses kalitesi ve silikonlu olması önceliğimdir
Selam bir kulaklığa ihtiyacım var. Güzel bir mikrofonu olsun istiyorum. Gamepower kyruse'a DA'dan baktım mikrofon kalitesi gayet iyi. Bir de sizin görüşlerinizi almak istiyorum.
Selam bir Xbox one s ve gamepass im var. Şu anki oynadığın oyunlardan biraz sıkıldım ve souls like oyun arayışına girdim. Hepsini indirip oynayacak zamanım yok gamepass de olan souls like türü oyun önerir misiniz
Selamlar bir xbox one s konsolum var fakat kol wireless da gözle görülür bir şekilde gecikmeli çalışıyor bir çözümü var mıdır? (not:kablo bağladım bir şey değişmedi)
Selamlar fifa 23 ultimate team i oynamayı seven biriyim ve bir süre oynayamayacağım için en azından kadro kurma görevlerini yapmak için fut 23 companion app i indirdim. Yalnız şöyle bir sorunum var benim yandex mail hesabım var ve kontrol sorusunu unuttuğum için giriş yapamıyorum. Microsoft...
Birkaç gün sonra uzun bir yolculuğa çıkacağım arada bir oyun oynayayım diye xcloud kullanmaya karar verdim fakat nedense oyunu açamıyorum oyna butonu koyu gözüküyor yardım eden biri olursa sevinirim
Not: Gamepass ultimate im var
Bannerlord oynarken lordları esir aldıktan sonra sürekli kaçtıkları için infaz ediyorum ve onurum düşüyor ama ne işe yaradığını bilmiyorum önemli bişey mi bu onur?
Arkadaşlar oyun oynamak için monitör alacağım benq zowie xl2411k hoşuma gitti özellikle dyac teknolojisi fakat g sync yada freesync olmadığını gördüm sorun olurmu görüntü yırtılması vs görüşlerinizi almak istiyorum