Arama sonuçları: *

• Users: EYPROTR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. EYPROTR

GameGaraj Slayer5 5070 Ti, Ultra 9 275hx alınır mı?

https://www.gamegaraj.com/product-custom/laptop/game-garaj-slayer-5-9xl-5070ti-intel-ultra-9-275hx/ bu ürünü 2tb ssd olarak değiştirmeyi düşünüyorum, 98.932,06₺ oluyor. Sizce değer mi?
  2. EYPROTR

Laptop Klavyesinde W tuşu takılı kalıyor

bu olay içine göçülü kalma anlamlı olmuyor, örn oyun oynuyorum yürüyorum, elimi çektiğimde bir süre daha yürümeye devam ediyorum. Cihaz: Monster Notebook Tulpar T7 V20.5 Bu sorundan dolayı servise göndermişdim, klavye ve anakartımı değiştirmişlerdi (anakart portlarda sıkıntı olduğu için değişim...
  3. EYPROTR

GTA5 battleye kapalı hatası

böyle bir hata geliyor bende oyunu sil yükle yaptım olmadı.. Rockstarıda sil yükle yaptım yine olmadı. Başka çözüm bilen var mı
  4. EYPROTR

Flash Bellekten Bu Şekilde Virüs Bulaşırmı?

Flash belleklerimi taratıyım dedim. Birtane flashım vardı içinde kurulum tv den gta sa vardı rar içinde. Taratırken onu görünce bende dosya gezgininden usbye sağ tıklayıp biçimlendirdim. Ve auto run özelliği kapalıydı sizce virüs bulaşmışmıdır? Dosya gezginini açtığımda usb nin tiki açıktı ve...
  5. EYPROTR

Bu Ayarlar Açık Kalmalı Mı?

Kaspersky aldım fakat defender de bunlar açık. Kapatmalımıyım sizce. Kapatmazsam bir şey olurmu?
  6. EYPROTR

Lossless Scaling Çalışmıyor

Format atmadan önce lossless çalışıyordu fakat artık çalışmıyor gibi. Örn; 45'den 90 a artırırdı yani 45/90 yazardı şimdi 144/146 yazıyor ama 146fps gibi değil sanki 60fps miş gibi. Lossless'ten vsync kapattığımda ise 420/403 gibi fps ler yazıp 3fps gibi görünüyor. Çözümü varmıdır? 1731613549...
  7. EYPROTR

Kaspersky Otomatik Açılıyormu Emin Değilim

Kaspersky'ı performans ayarlarından otomatik başlat olarak tikli. Fakat bilgisayar yeni açıldığında sağ altta gizli simgelerde gözüküyor. Ama kısayoluna tıkladığımda kaspersky başlatılıyor geliyor. Sizce bu normal mi 1731276051 kısayoluna tıkladığımda bu geliyor Ama tıklamadan önce burdada...
  8. EYPROTR

Brave VPN 7 Günlük Bedava Bug'u

Brave vpn 7 gün deneme başlatmıştım. Bitince birdaha almayı denedim ve her defasındada 7 günlük bedava yani sınırsız bugu buldum. Bu fark edilirse bir şey olurmu?
  9. EYPROTR

360mm soğutucu bu kasaya olurmu?

https://www.hepsiburada.com/gamers-arena-vento-vg16al-mesh-fsp-650w-80-hyper-pro-4x120mm-rgb-fan-e-atx-gaming-kasa-pm-HBC00004EEN0W bu kasaya olur mu sizce ?
  10. EYPROTR

slmgr.vbs -xpr Kodu güvenlimi?

slmgr.vbs -xpr yazıp lisans durumuma bakıyım dedim yazınca, Windows, makinenizde etkinleştirildi diye bir şey geldi. Bu kms gibi bir işlem yapmışmıdır?
  11. EYPROTR

Akış diyagramları hangi program önerirsiniz?

Okulumda flowchart ile akış diyagramları işliyoruz. Ben evdede yapmak istiyorum fakat hangisini yükleyeceğimi bilemedim sizce hangi program iyidir?
  12. EYPROTR

İnstagram Hesabım Kalıcı Kapandı Ne Yapabilirim?

Durduk yere böyle bir uyarı aldım fakat hiçbir ihlal yapmadığımı düşünüyorum +bir tane paylaşımım bile yok. Açılma ihtimali var mıdır ?
  13. EYPROTR

Office etkinleştirme olmuyor

Office etkinleştirmek için 0212 375 50 18 numarasını aradım. ardından 2 yi tuşladım daha sonra dediki; güvenlik sebebiyle vereceğim sayıları tuşlayın dedi, bende aynısını girdim fakat üzgünüm doğrulayamadım, tekrar başka kod verdi 3 haneli onuda girdim yine kabul etmedi.
  14. EYPROTR

Speedrun . com dan half life 2005 bunny modu

speedrun.com dan half life yüklemiştim bunny yapmak için. defender böyle uyarı verdi bende malwarebytes ile tarama yaptım sizce ciddi bişey var mıdır ? 1727448450 1727448628 bu arada dosyayı hiç açmadım iner inmez kendi sildi
  15. EYPROTR

Windows 10 Retail key

Ben ptt nin sitesinden retail win10 key almıştım. onun üstüne kaç kere format atıp bir de üstüne win11 e geçmeme rağmen windowsum etkin yükleniyor. Bu crack mi olmuş oluyor yoksa orjinal mi ?
  16. EYPROTR

Spotify Brave'de açılmıyor

Brave tarayıcı kullanıyorum, spotify'da oturum açtığımda böyle bir hata alıyorum. Çözümü var mı ? 1725565885 Bilen birisi yokmu ?
  17. EYPROTR

Sharex yazılımı internete yüklenen ss i silme

Sharex ile ss aldığımda link oluşuyor ve internete yükleniyor. Bunu silemiyormuyuz ?
  18. EYPROTR

Nfs Heat Save dosyasını okumuyor

%100 save yüklemiştim birsürü hepsinde bu hatayı veriyor. Çözümü bilen var mı ?
  19. EYPROTR

Laptop ekranını açtığımda gitgel yapıyor

Laptopumun ekranını kapatmıştım geri açtıktan 3-4 sn sonra gidip geliyor bir kere ve bu ekranı her açtığımda oluyor. Virüsle bir alakası var mıdır?
  20. EYPROTR

New gauge half life indirdim güvenlimidir ?

https://wiki.sourceruns.org/wiki/New_Gauge_Half-Life_Client Buradan indirmiştim sizce güvenlimidir ?
Geri