Arama sonuçları: *

• Users: Hilall
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Hilall

Yardım işlemciyi nasıl tercih etmeliyim ?

amd ryzen 5 5600 alacağım sıvı soğutma ile kullanacağım için içinden çıkan fana ihtiyacım olmayacak fansız kutusuz ürün almak mantıklı mı? mantıklıysa satın alacak bir site önerir misiniz?
  2. Hilall

Öneri bu ekran kartının performansı nasıldır?

fiyatı göz önünde buludurmadan sadece performansını değerlendirirmisiniz üründe ısınma olduğunu duydum alırsam amd 5600 ile kullanacağım...
  3. Hilall

Öneri hangi ekran kartını almalıyım? 3070

3070 bi ekran kartı önerisinde bulunurmusunuz deneyimi bilgisi olan var mı ryzen 5600 işlemci kullanıcam
  4. Hilall

Öneri bu mouse alınır mı pişman eder mi?

https://www.n11.com/urun/razer-deathadder-essential-rz01-03850200-r3m1-kablolu-optik-oyuncu-mouse-2101250?magaza=cbtxglobal bu mouse nasıl sizce. kaydırma kısmında sararma sorunu yaşayan oldu mu ?
  5. Hilall

bu sistem sizce nasıl ?

merhaba beyaz bir sistem toplamayı düşünüyorum kasa : nzxt h7 elite beyaz işlemci : AMD Ryzen 5 5600 ekran kartı : Asus Dual GeForce 3060 8gb beyaz sıvı soğutma : nzxt kraken z53 rgb ram : Corsair Vengeance RGB PRO 2x8 anakart : asus ROG STRIX B550-A güç kaynağı : henüz bi fikrim yok sizce...
  6. Hilall

Yardım sistem toplamama yardım edermisinizz

merhaba beyaz bir sistem toplamayı düşünüyorum kasa : nzxt h7 elite beyaz işlemci : AMD Ryzen 5 5600 ekran kartı : Asus Dual GeForce 3060 8gb beyaz sıvı soğutma : nzxt kraken z53 rgb ram : Corsair Vengeance RGB PRO 2x8 anakart : asus ROG STRIX B550-A güç kaynağı : henüz bi fikrim yok sizce...
Geri