Arama sonuçları: *

1. michaeljohn37

Kyk kredisi Okul bitiminin yazında yatar mı??

Arkadaşlar 2 yıllık bilg programciligi okuyorum bu yaz bitiyor. Sorum şu kyk kredisi okul bitiminden sonraki yaz yatmaya devam edecek mi?
  2. michaeljohn37

FC25 KARİYER MODU OYUN HIZI AYALARMA VAR MI?

Fc 24 te Oyun Hızı bölümünden hızı arttırma vardı fc25 trial versiyonunda bunu goremedim. Satın aldıktan sonra mı açılıyor bilgisi olan var mı?
  3. michaeljohn37

Ps4 te 11.02 kırıldı mı?

Ps4 11.02 sürümü kırıldı mı veya tahminen ne zaman kırılır?
  4. michaeljohn37

KYK ödemesi 2. Yılımda 3 ay bekletip mı yatacak?

Geçen sene 1. Sınıfken KYK 3 ay ertelemeli toplu olarak yatirilmisti, bu sene 2. Sınıfım öyle birsey olacak mı? Bide KYK ya zam gelirse bizde yararlanabilecek miyiz yoksa sadece 1. Sınıflar mı yararlanabilecek?
  5. michaeljohn37

Hayat sigortalı - sigortasız kredi farkı nedir?(Ekte)

Neden sigortalı daha düşük faizli
  6. michaeljohn37

Gamebooster GB-2516FF 24.5" alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/gamebooster-gb-2516ff-24-5-165hz-0-2ms-advanced-tn-panel-fhd-freesync-g-sync-1xhdmi-1xdp-gaming-monitor-pm-HBC00005BZ0CI alınır mı? 1730195606 şu da var...
  7. michaeljohn37

4 kordonlu ikinci el mi band 7 550TL ye alınır mı?

Yeni gibi diye belirtilmiş fotoğraflarda ise pek cizik vs yok ve yanında 4 kordon var (kadın satıcı)
  8. michaeljohn37

Laptop u şarza takınca-mavi ekran verip ekran kartı çalışmıyor, yok oluyor

arkadaşlar laptopta bir sıkıntı var hiçbir şekilde ekran kartını *şarzda* kullanamıyorum(3060 mobile). ne zaman laptop u şarza taksam anında mavi ekran alıyorum ve ekran geldiği zaman şarza takınca prolem olmuyor fakat ekran kartı gidiyor. aygıt yöneticisinde yok oluyor. çözemiyorum hiç bir...
  9. michaeljohn37

Telefona format atarsam IMEI gider mi?

Yazılım güncellemesi yapamaiyorum bağlanti yok diyor. telefon note 11 pro (global galiba arkasında CE yazıyor) format atarsam gidermi? ram rom işlerinden çok anlamıyorum ama telefonun kaçak olduğunu biliyorum.
  10. michaeljohn37

Acil yardım internet bi anda uçtu(24mbps den 100mbps ye)

Arkadaşlar türk Telekom kullaniyorum internet paketimiz 24 mbps ama bı anda 100 mbps ye çıktı . Nasıl anladin dersenizde epicten oyun indiriyordum ve bir anda hız sinirlamasini (2 MB koymuştum. ) kaldirdiktan sonra normalde 3 MB olması gerekirken hız; 10 11 MB oldu .bende test yaptım ve...
  11. michaeljohn37

Mafia 1 'i bitirdikten sonra 2 yi oynayasım kaçtı yardım(SPOİLER)(SON SAHNE)

(SPOİLER )Mafia 1 de son sahnede Tommy Angelo yu öldüren Vito, 2 nin baş karakteriymiş .Bunu öğrenince 2 yi oynama isteğim hiç kalmadı. Ne yapmalıyım başlamalı mıyım ?2 yi bitirenler tavsiyelerinize açığım.
  12. michaeljohn37

Öneri Kablolu kulaklığı Kablosuza çevirmek için aparat

Arkadaşlar cloud 2 kullanıyorum kablo artık çok sıkmaya başladı. Böyle bir apart lazım daha önce kullanan bilen var mı? şimdiden teşekkürler. bide gecikme yapar mı onu da eklerseniz sevinirim
  13. michaeljohn37

Fifa 23 e nasıl Milli Takım ekleyebilirim?

arkadaşlar sorum başlıktaki gibi türkiye milli takımımızı eklemek istiyorum
  14. michaeljohn37

Temu da garip kargo süreci

Arkadaşlar ek te de görebileceğiniz gibi gümrük işlemleri tamamlanıp yola çıktıktan sonra tekrardan gümrükle ilgili bir işleme girmiş daha önce böyle bişey yaşayan var mı?
  15. michaeljohn37

Yatay geçiş yapan veya bilgisi olan var mı acil yardım lazım

Arkadaşlar bi mesaj bırakın özelden döneyim şimdiden çok tesekkurler
  16. michaeljohn37

Ortaöğretim kpss ye ön lisans öğrencisi girebilir mi?

Arkadaşlar soru direkt başlıktaki gibi önlisans öğrencisiyim(1. Sınıfı bitirdim), ortaöğretim kpss ye girebilir miyim? Aslında ösym aday işlemlerinde başvurma seçenegi var ama kazanırsam terslik olur mu diye size sormak istedim şimdiden teşekkürler.
  17. michaeljohn37

Mounty 27.5 jant bisiklet alınır mı?(3999TL)

Malum bu fiyata bisiklet kalmadı, ne dersiniz bim den alınır mı?
  18. michaeljohn37

Evde çiyan gördüm ve birden kayboldu-ne yapmalıyım?

Arkadaşlar Bir an yerde surununen bir şey gördüm. Yakinlasinca bi baktım siyah 10 15 cm çiyan .cami acmistim camdan gelmiş olmali. Öldürmek için terlik alacakken fırladı *** nereye gittiğini de gormedim dün akşamdan beridir arıyorum bulamıyorum uyutmadı bı türlü Ne yapabilirim bir tavsiyesi...
  19. michaeljohn37

Piyanoya yeni başlayanlar için fikir alışverişi (bilgili abilerimiz yardım)

Öncelikle bayramınız mübarek olsun. Piyanoya yeni başlayacak biri midex gibi veya jwin gibi 88 tuşlu piyanoları mı tercih etmeli yoksa casio nun, yamaha nın ucuz yollu 61 lik , aynı fiyat bandında olan tuş hassasiyetli orglarını mı tercih etmeli?
  20. michaeljohn37

Yapı kredi sektördeki kart limitiniz dolu hatası

Arkadaşlar diğer kartlarda çok ta bir limitim yok açıkçası Qnb 2300 ziraat 2.5k öğrenciyim zaten neden böyle diyor anlamadim
Geri