Arama sonuçları: *

• Users: teotayy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. teotayy

Asus tuf a15 açılmıyor

Hiçbir şey yokken dondu ve ekran gitti kapatıp açtım tekrar dondu ve kapandı tekrar açmaya çalıştığımda şarj ışığı yanıyor ama açılmıyordu Bir kez daha açmayı denedim Bu sefer içinden bir ses geldi daha da açılmıyor ne çözümü var mıdır?
  2. teotayy

Format attıktan sonra laptop donuyor asus tuf a15

Laptopun Wi-Fi'yi gitmişti ben de format attım ardından Windows Update'den sürücü ve güncellemeleri yükledi ardından ekran gitti 30 dakika boyunca gelmedi ben de bilgisayar tuşundan kapattım tekrar açtım güncellemeye devam etti ardından birkaç saat sonra bilgisayarı açtiktan 30 saniye sonra...
  3. teotayy

Android studio'yu kuramıyorum

Android videoyu kuramıyorum youtube'dan bir tane kurulum videosu açmıştım oradan bakarak ya yaptım ardından downloading component ekranında takılıp kalıyor ilerlemiyor ne kadar beklesem de internette araştırdım adam akıllı bir sonuç bulamadım lütfen yardım edin teşekkürler
  4. teotayy

Asus tuf laptop ekran parlaklığı ayarı gitti nasıl düzeltirim?

CS 2 oynuyordum oyun biraz kasmaya başladı ben de bir yeniden başlatayım dedim laptopa ardından Ekrem büyüklüğü %125 ten %150 ye çıkmış ve ekran parlaklığı ayarı gitmişti youtube'da biraz araştırdım aygıt yöneticisinden ekran bağdaştırıcısından çalışmayan aygıtı bulup cihazı kaldırıp yeniden...
  5. teotayy

Unity de c# öğrenemiyorum nereden başlamalıyım? nasıl bir yol izlemeliyim?

Bir yıldır unity ile ilgileniyorum kurslar izledim motoru biraz kavradım ama kodlama tarafında çok zorlanıyorum nasıl öğrenebileceğimi bilmiyorum nereden başlamalıyım nasıl gitmeliyim Unity de çok fazla fonksiyon var bunları ne gibi pratik yaparak mantığını daha iyi öğrenebilirim ?
  6. teotayy

Hepsiburada kupon kodu var ama çalışmıyor

Sepette 100 indirim kodu ürünün yanında gözüküyor ama kodu yazdığımda çalışmıyor tükendi filan yazın bunun bir çözümü var mıdır?
  7. teotayy

Havit h630bt vs qcy h2 pro hangisi alınabilir?

Fiyatları gidip geliyor neredeyse aynı yani hangisi alınabilir kullanan varsa deneyiminizin nasıl bu kulaklıklar kafa üzerinde çukur yapar mı? qcy https://www.hepsiburada.com/qcy-h2-pro-aux-kablosuz-bt-5-3-siyah-kulaklik-hifi-enc-70-saat-dinleme-oyun-modu-pm-HBC00005WKPFU havit...
  8. teotayy

bu ayarlar nedir pc ye bir zararı olur mu?

bios tan secure boot açacaktım laptopta biraz farklıymış ayarlar çokta anlamam biostan hintli bir abi önce : secure boot >enabled > key manegement > tum no keys yazanları update yaptırıyordu bu ayarların pcye bir zararı olur mu açılmama durumu fln? yanıt verenlare şimdiden tşk asus tuf a15
  9. teotayy

vanguard hatası nasıl çozülür

bu hatayı nasıl çozerim ?
  10. teotayy

Elektrikli motorsiklet kaça kargolanir?

Elektrikli motosiklet almayı düşünüyorum ucuz ilanları yapıyor bu şehir dışında uygun bir ilan bulursam Kargolattırmayı düşünüyorum İstanbul Tokat arası ne kadar tutar bilgisi olan yazabilir mi motor ebatları 190/70/110 cm
  11. teotayy

yuki yk 42 lucky s alınır mı?

yakın zamanda elektrikli bir bisiklet alacağım. bunun özellikleri hoşuma gitti motoru güclü depolama alanı fazla cok fazla ozellik dahili geliyor ayaklık, sinyal, korna, sepet, ayna fln internette hakkında çok şey bulamadım. fiyatı şuan 25.000tl sizce bu motor nasıldır alınır mı? ve ehliyet...
  12. teotayy

disk g?: nedir virus mu?

creck pr indirdim indirdiğim anda birkaç saniyeliğine ekran karardı malwarebtyes ile tarattım bişey çikmadı programı sildiğimde birkaç garip dosya kaldı ve ( Disk :G? ) diye bişey çikti tıkladığımda ne açiliyor ne siliniyor disk:G? nedir trojan veya keylogger bulaşmış olabilir mi?
  13. teotayy

visual studio daki terminali nasıi özelleştirebiliriz

vs deki şu nalet terminali düzgün bişeye çevirebiliriz çok karmaşık geliyor
  14. teotayy

Spordan hiç anlamıyorum ne yapmalıyım?

Kilo 90 boy 175 yaş 15 Kilo verip vücut yapmak istiyorum ama spor hakkında hiç bilgim yok ne yapmalıyım nasıl bir program yapmalıyım bilmiyorum ve bacak basenlerde ve göbekte çok yag var ama kollarım çok zayıf birazda kamburluk var nası bir program yapmalıyım ve hangi hareketleri yapmaliyim yt...
  15. teotayy

spor salonuna gitmek istiyorum ama bilgim yok

15 yaşıma yeni girdim 89 kiloyum hem kilo verip biraz kas yapmak istiyorum spor salonuna gitmek istiyorum hiç gitmedim bilgim yok spor salonu nasıl işliyor spor hocası program fln mı veriyor aletlerin nasıl kullanıldığını ögretiyorlar mı salon fiyatları ne kadar oluyor ve spora giderkn neler...
  16. teotayy

8gb notebook ram önerir misiniz?

özellikler bunlar bu özelliklere göre uygun fiyatlı 8gb ram önerir misiniz?
  17. teotayy

ram değerleri farklı gözüküyor cpu-z

cpu z de ramin isminde 3200mhz olarak yazıyor ama 1600mhz gozukuyor normal mi ? bide cl değeri hangisi spd deki mi memory deki mi ?
  18. teotayy

youtube da altyazılar böyle oldu nasıl düzeltirim?

gördüğünüz gibi türkçe altyazının yanında ingilizcesi de var nasıl düzeltebilirim bunu
  19. teotayy

boyum 175cm kaç jant bisiklet almalıyım

26 jant mı almalıyım yoksa 27.5 falan mı kadro ne kadar olmalı teşekkürler.
  20. teotayy

çift amortisörlü bisiklet alınır mı?

çift amantisorlu bisiklet almayı düşünüyorum ( KRON ARES ) 175cm, 90 kiloyum bazen kaldırımdan atlıyorum veya çukurdan atlıyorum ağırlıktan dolayı biyeri kırılır mı ? amantisör oturağı çok sallandırıyor mu ve kitleme özelliği var mı? çift amantisorluler sağlam mıdır ve sizin bildiğiniz ne gibi...
Geri