Arama sonuçları: *

• Users: Fizikl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Fizikl

DA nin (testleri geçerse) inceleyeceği yeni monitör Hk

Abdullah abinin attığı storyde gözüken kısıma ve evdeki Monster Aryond V1.1 in kutusunun fotoğrafta gözüktüğü kadarıyla aynı olduğunu fark ettim yüksek ihtimal Monster Aryond V1.1 24 fast ips 144hz 1ms monitör inceleyecek eğer bunu incelemezse bile Monster ın herhangi bi monitörünü...
  2. Fizikl

Çözüldü✓ İşlemci fanım biraz döndükten sonra duruyor

Sorunum başlıktaki gibi r5 5600 işlemcim için yeni bi soğutucu aldım (dark feeezer x127) montajı yaptım bilgisayarı açtım aydınlatma yanmaya ve fanlar dönmeye başladı bende hemen soğutucuyu denemek için stres testi açtım kasam çok iyi hava almasa bile stok fanla 93 dereceleri rahat gören...
  3. Fizikl

Çözüldü✓ teknobiyotik güvenilir mi?

merhabalar yüksek ihtimalle bu gün ryzen 5 5600 işlemcim için soğutucu alacağım bütçem maksiumum 789 lira ve bunu buldum teknobiyotik sitesinde güvenilir midir? https://www.teknobiyotik.com/review/product/list/id/22169/category/52/
  4. Fizikl

Gamdias Boreas E1 410 nasıldır

Gamdias Boreas E1 410 isimli soğutucu nasıldır ryzen 5 5600 var stok soğutucu malum yetmiyor yeni bir kule tipi soğutucu almak istiyorum bütçem maksimum 650 lira dark freezer x123 ve bunun arasında kaldım sizce hangisini alayım ya da farklı bir önerisi olan var mı?
  5. Fizikl

Ww2 hakkında oyun önerileri

Dostlar ww2 temalı bir silah oyunu arıyorum grafikler idare eder olsun kötü olmasın sanki cephede savaşan askermişiz gibi olsun birde maksimum 150tl olsa iyi olur lütfen kimse hoi4 gibi strateji oyunları önermesin, He birde son olarak hikayesi kısa olmazsa iyi olur.
  6. Fizikl

Twisted Minds TM24RFA

https://www.epey.com/monitor/twisted-minds-tm24rfa.html Arkadaşlar bende Asus Vg247q1a monitör vardı abimle ortak sistem kullanıyorduk şimdi yeni sistem aldık bu monitörü önerir misiniz? kullananlar varsa veya bilgisi olan varsa yazabilir mi bu arada Asus Vg247q1a monitörde belirgin bir ghosting...
  7. Fizikl

Çözüldü✓ Monster Aryond A24 V1.1 bu monitör iyi midir alınır mı?

Rx6650xt + i5 12400f ile kullanacağım sizce almak mantıklımı veya 4500tl bütçeye daha iyi önerisi olan var mı?
Geri