Arama sonuçları: *

• Users: Gravel
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Öneri 3000tl ye kadar kablosuz kulaklık önerisi

Öncelikle herkese iyi günler. Uzun zamandır kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum fakat hala çok kararsızım sizin önerileriniz üzerine bir kulaklık almayı düşünüyorum şimdiden teşekkür ederim Nerde kullanacağım: Fabrikada ayakta çalışıyorum genelde fakat akşamları da evde bilgisayar karşısısında...
  2. G

The last of us 1 Türkçe olmuyor

Merhaba arkadaşlar bu sabah oyunu indirdim ve hikayeye başladım dil bölümünde türkçe seçili olduğu halde türkçe dublaj olmuyor. oyunu kapa aç yaptığımda ise oyun ingilizce olarak başlıyor.
  3. G

Çözüldü✓ Thermalrigth phantom 120 se rgb alınır mı

Öncelikle herkese merhaba İşlemcim: R5 5600 Anakartım: gigabyte b450 m-k 120mm power boost marka soğutucu kullanıyordum ve yetersiz kalıyordu malum Adana sıcağı, bu gün soğutucumu sattım elimde 1.000tl para var ve alırsam 2 taksit ile almayı düşünüyorum. Nasıldır, yeterli mi, anakartıma uyar...
  4. G

ASRock Radeon RX 6900 XT RGB kontrol etme

Kartı 2. el yeni aldım kasama taktım fakat RGB leri kontrol edemiyorum sanırım RGB kablosu takmam gerekiyor asrock RGB kontrol uygulamasını yükledim fakat görmedi teşekkürler
  5. G

Discord ekran 1 ses sekme sorunu

Bildiğiniz üzere Discord ekran 1 de ses paylaşma özeliğini sonunda getirdi. Ancak ekran payşaltığımda benim ve izleyenlerin sesi defalarca sekiyor sebebini bulamadım ne yazık ki. Yaşayan oldu mu veya konu hakkında bilgisi olan. Teşekkürler
  6. G

RDR 2 de DLSS 3.5 varmı?

RDR 2 indirdim Ultra grafiklerde 55 60 FPS civarı alıyorum DLSS 3 ve frem generation seçeneğini görmedim. RDR 2 de DLSS 3.5 var mı? Yoksa ilerleyen güncellemelerde gelecek mi? RAM8+8 3600 mhz Ekran kartı4060ti 8gb Anakartb450 m k İşlemciRyzen 5 5600 1706327487 Veya FPS yi yükseltmemin bir yolu...
  7. G

MLD M300 düşük yazma hızı

2 ay önce https://pckolik.com/den hazır sistem aldım özelleştirerek MLD M300 1TB 3300 okuma 3100 yazma bir M.2 SSD aldım aldığımda test ettim hızlar %30 düşüktü ama bu SSD'lerde normal olduğunu biliyordum. Bu sabah WinRAR'dan 15GB'lik bir dosya çıkartırken bilgisayar dondu, ben de kapattım...
Geri