Arama sonuçları: *

• Users: Storagon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Yüksek Pikselli Tuval Oluşturabileceğim Mobil Uygulama Önerisi

Sanırım çok fazla bir boyut olduğu için sadece yüksek donanımlı sistemlerde yapılabiliyor. Bu nedenle vazgeçtim.
  2. S

Klavyeyi Söktüm ve Hiç Çalışmıyor

Klavyede bazı tuşlar çalışmıyordu. Klavyeyi tamamen söktüm. Çalışmayan tuşların silikonu kaymıştı. Düzelttim ve klavyeyi geri topladım. Işıklar yanıyor fakat klavye çalışmıyor.
  3. S

Steam Açılan Küçük Pencere Kapatılabilir Mi ?

Steam açılan küçük pencere sürekli açılıyor, açılmasın istiyorum kapatılabilir mi ? Her Steam açılışında açılıyor.
  4. S

Güncel Fiat Egea Cross İlk 10 Bin Bakımı Ücreti Nedir ?

Merhaba Güncel Fiat Egea Cross İlk 10 Bin Bakımı Ücreti Nedir ?
  5. S

Yardım Garantiye Gönderilen Mouse İade/Değişim İşlemi

itopya.com' dan Asus Mouse almıştım. Bağlantı sorunu için garantiye gönderdim. Garantiye bakan kurum penta.com.tr Cihaz teslim edildikten birkaç gün sonra şöyle bir SMS gönderdiler. Şimdi ne yapmam gerektiğini tam anlayamadım. Başıma ilk defa böyle bir olay geliyor.
  6. S

Motosiklet Rodajı Hakkında

Yaklaşık 40 gün önce sıfır TVS Raider 125 aldım. Rodaj hakkında merak ettiklerim var. Motosiklet şu anda 300 kilometrede. İlk bakım için servise kaç kilometrede götürmeliyim ? Kitapçıkta 500-750 arası yazıyor. İlk bakım yapılırken nelere dikkat etmeliyim ? Şimdiye kadar fazla bir kilometre...
  7. S

Fiat Egea 1.6 Multijet Urban Alınır Mı ?

Fiat Egea 1.6 Multijet Urban Alınır Mı ? 2021/2022 Model Manuel/ Otomatik
  8. S

Öneri 950.000 TL Otomobil Önerisi

Yıl: 2018 ve üstü Yakıt: Benzin/Benzin & LPG/Dizel Vites: Manuel/Otomatik KM: 120.000 ve altı olacak şekilde araç alacağız. Fiat Egea, Renault Megane, Toyota Corolla düşünüyoruz. Sizin önerileriniz nedir ?
  9. S

2. El Msi H310M Pro-Vdh Plus Anakart Alınır Mı ?

2. El MSI H310M PRO-VDH PLUS Anakart Alınır Mı ? Al-Sat için sistem toplamak için kullanacağım. Anakartta sadece Valorant banı var. Alınır mı ? Ya da hangi fiyata alınır ...
  10. S

PC Toplama Konusunda Öneri

Merhaba Hobi amaçlı olarak bilgisayar toplayıp satmak istiyorum. İlk defa bilgisayar toplayacağım için ve uygun fiyatlı olmasını istediğim için 2. el parçalar kullanacağım. DDR 4 bir sistem tercih edeceğim fakat hangi anakartı kullanmam daha iyi olur bilmiyorum. İşlemci olarak da AMD mi ...
  11. S

Hobi Amaçlı PC Toplama

Merhaba Hobi amaçlı PC toplamak istiyorum Daha önce hiç PC toplamadığım için uygun fiyatlı 2. el parçalar kullanmayı düşünüyorum. Anakart olarak ASUS H61 kullanmayı düşünüyorum. İşlemci olarak anakart üzerinde bulunan İ5 2400 kullanmayı düşünüyorum. Geriye kalan PSU, RAM, Depolama parçalarını...
  12. S

Öneri Motosiklet Disk Kilidi Önerisi

Güncel olarak alınabilecek Fiyat/Performans disk kilidi önerisi
  13. S

Öneri PC İçin Gamepad Öneri

Genelde futbol oyunları olmak üzere PC oyunlarında kullanacağım. Kablosuz olmasını istiyorum. BÜTÇE: 1000 TL biraz daha ver şunu al diyebileceğiniz modelleri de önerebilirsiniz. Yurt içi veya yurt dışı fark etmez.
  14. S

F/P Çalışma Koltuğu/Sandalyesi Öneri

Çalışma Koltuğu/Sandalyesi alacağım. Bütçe 1500 TL (Ayırmak istediğim bütçedir. Çok pahalı bir şey almak istemiyorum. İş görsün yeter) Fiyat/Performans olsun yeter.
  15. S

Motorsiklet Kask Önerisi

Başlangıç için alacağım. (İlk kaskım) 125 CC motor için kask önerisi 4000 TL Bütçe LS 2 markasını tercih etmeyi düşünüyorum. Önerdiğiniz marka ve modeller nedir ?
  16. S

Hangi Kask Daha Güzel ?

17. S

Rehber BİSİKLET TÜRLERİ VE BİSİKLET SEÇİMİ REHBERİ

BİSİKLET TÜRLERİ VE BİSİKLET SEÇİMİ REHBERİ Bisiklet seçimi yaparken cevabını bilmeniz gereken bazı sorular: İstediğiniz kullanım amaçları nelerdir ? Kullanmak istediğiniz amaçlara göre üretilen farklı bisiklet türleri vardır. Bu yüzden ne istediğinizi bilmeniz gerekir. Hangi ortam...
  18. S

800-850 Bin TL Araç Önerisi

800-850 Bin TL Araç Önerisi Megane 4, Egea Sedan, Egea Cross düşünüyoruz 1.4/1.6 Benzin veya Benzin/LPG 2018 ve üstü model bir araç arıyoruz önerileriniz için teşekkür ederim.
  19. S

MSI Afterburner Bu Ayaları Kafasına Göre Mi Ayarlıyor ?

MSI Afterburner Bu Ayaları Kafasına Göre Mi Ayarlıyor ? Sistemin ayarlarına mı karışıyor ? Nasıl olmalı ?
  20. S

Bu Sıcaklık Değerleri Normal Midir ?

Bu Sıcaklık Değerleri Normal Midir ? Stok CPU soğutucusu ve fan hızı standart modda Oyunun tüm ayarları Ultrada Grafik paketi de en kaliteli modda
Geri