Arama sonuçları: *

• Users: Storagon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Storagon

Öneri Kablosuz Kulaküstü Kulaklık Önerisi

Genellikle müzik dinlemek için kullanacağım kablosuz kulaküstü bir kulaklık arıyorum. Bütçe 3000 TL
  2. Storagon

Öneri JBL Tune Beam2 ANC Kulakiçi Bluetooth Kulaklık Alınır Mı ?

https://www.vatanbilgisayar.com/jbl-tune-beam2-anc-kulakici-bluetooth-kulaklik-ghost-siyah.html Alınır mı ? Şu daha iyi olur dediğiniz modeller var mıdır ?
  3. Storagon

Steam Cüzdan Kodu Nereden Alınır ?

Güvenilir ve uygun fiyatlı bir siteden Steam cüzdan kodu alacağım. Hangi sitelerden alabilirim ?
  4. Storagon

Steam Banka Komisyonu Hakkında

Merhaba, iyi forumlar. Steam üzeriden 40 dolarlık bir alışveriş yapacağım. Merak ettiğim birkaç soru var. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Doların TL karşılığı, ödeme yapacağım kartın güncel dolar satış kuruna göre olur diye tahmin ediyorum. Asıl merak ettiğim soru: Peki banka ne...
  5. Storagon

Yüksek Pikselli Tuval Oluşturabileceğim Mobil Uygulama Önerisi

Sanırım çok fazla bir boyut olduğu için sadece yüksek donanımlı sistemlerde yapılabiliyor. Bu nedenle vazgeçtim.
  6. Storagon

Klavyeyi Söktüm ve Hiç Çalışmıyor

Klavyede bazı tuşlar çalışmıyordu. Klavyeyi tamamen söktüm. Çalışmayan tuşların silikonu kaymıştı. Düzelttim ve klavyeyi geri topladım. Işıklar yanıyor fakat klavye çalışmıyor.
  7. Storagon

Steam Açılan Küçük Pencere Kapatılabilir Mi ?

Steam açılan küçük pencere sürekli açılıyor, açılmasın istiyorum kapatılabilir mi ? Her Steam açılışında açılıyor.
  8. Storagon

Güncel Fiat Egea Cross İlk 10 Bin Bakımı Ücreti Nedir ?

Merhaba Güncel Fiat Egea Cross İlk 10 Bin Bakımı Ücreti Nedir ?
  9. Storagon

Yardım Garantiye Gönderilen Mouse İade/Değişim İşlemi

itopya.com' dan Asus Mouse almıştım. Bağlantı sorunu için garantiye gönderdim. Garantiye bakan kurum penta.com.tr Cihaz teslim edildikten birkaç gün sonra şöyle bir SMS gönderdiler. Şimdi ne yapmam gerektiğini tam anlayamadım. Başıma ilk defa böyle bir olay geliyor.
  10. Storagon

Motosiklet Rodajı Hakkında

Yaklaşık 40 gün önce sıfır TVS Raider 125 aldım. Rodaj hakkında merak ettiklerim var. Motosiklet şu anda 300 kilometrede. İlk bakım için servise kaç kilometrede götürmeliyim ? Kitapçıkta 500-750 arası yazıyor. İlk bakım yapılırken nelere dikkat etmeliyim ? Şimdiye kadar fazla bir kilometre...
  11. Storagon

Fiat Egea 1.6 Multijet Urban Alınır Mı ?

Fiat Egea 1.6 Multijet Urban Alınır Mı ? 2021/2022 Model Manuel/ Otomatik
  12. Storagon

Öneri 950.000 TL Otomobil Önerisi

Yıl: 2018 ve üstü Yakıt: Benzin/Benzin & LPG/Dizel Vites: Manuel/Otomatik KM: 120.000 ve altı olacak şekilde araç alacağız. Fiat Egea, Renault Megane, Toyota Corolla düşünüyoruz. Sizin önerileriniz nedir ?
  13. Storagon

2. El Msi H310M Pro-Vdh Plus Anakart Alınır Mı ?

2. El MSI H310M PRO-VDH PLUS Anakart Alınır Mı ? Al-Sat için sistem toplamak için kullanacağım. Anakartta sadece Valorant banı var. Alınır mı ? Ya da hangi fiyata alınır ...
  14. Storagon

PC Toplama Konusunda Öneri

Merhaba Hobi amaçlı olarak bilgisayar toplayıp satmak istiyorum. İlk defa bilgisayar toplayacağım için ve uygun fiyatlı olmasını istediğim için 2. el parçalar kullanacağım. DDR 4 bir sistem tercih edeceğim fakat hangi anakartı kullanmam daha iyi olur bilmiyorum. İşlemci olarak da AMD mi ...
  15. Storagon

Hobi Amaçlı PC Toplama

Merhaba Hobi amaçlı PC toplamak istiyorum Daha önce hiç PC toplamadığım için uygun fiyatlı 2. el parçalar kullanmayı düşünüyorum. Anakart olarak ASUS H61 kullanmayı düşünüyorum. İşlemci olarak anakart üzerinde bulunan İ5 2400 kullanmayı düşünüyorum. Geriye kalan PSU, RAM, Depolama parçalarını...
  16. Storagon

Öneri Motosiklet Disk Kilidi Önerisi

Güncel olarak alınabilecek Fiyat/Performans disk kilidi önerisi
  17. Storagon

Öneri PC İçin Gamepad Öneri

Genelde futbol oyunları olmak üzere PC oyunlarında kullanacağım. Kablosuz olmasını istiyorum. BÜTÇE: 1000 TL biraz daha ver şunu al diyebileceğiniz modelleri de önerebilirsiniz. Yurt içi veya yurt dışı fark etmez.
  18. Storagon

F/P Çalışma Koltuğu/Sandalyesi Öneri

Çalışma Koltuğu/Sandalyesi alacağım. Bütçe 1500 TL (Ayırmak istediğim bütçedir. Çok pahalı bir şey almak istemiyorum. İş görsün yeter) Fiyat/Performans olsun yeter.
  19. Storagon

Motorsiklet Kask Önerisi

Başlangıç için alacağım. (İlk kaskım) 125 CC motor için kask önerisi 4000 TL Bütçe LS 2 markasını tercih etmeyi düşünüyorum. Önerdiğiniz marka ve modeller nedir ?
  20. Storagon

Hangi Kask Daha Güzel ?

Geri