Arama sonuçları: *

• Users: Mert gül
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mert gül

Hawk Future Pro Nasıl ?

Merhaba herkese Hawk Future Pro almayı düşünüyorum kullanan var mı nasıl bilgilendirirseniz sevinirim. İyi Forumlar.
  2. Mert gül

Bluetooth adaptör İyi mi ?

Merhaba herkese bende şuan markasını modelini bilmediğim bir adaptör var ama çok fazla kopmalar yaşıyorum kulaklıkta yeni bir adaptör almak istiyorum sizce [H3...
  3. Mert gül

Intel Ultra 5 225F vs Ryzen 5 7500F Hangisi daha iyi

Merhaba herkese Intel Ultra 5 225F vs Ryzen 5 7500F sizce hangisi daha iyi oyun için ekran kartı : RTX 5060 olacak
  4. Mert gül

45K Toplama Bilgisayar Önerisi

Merhaba herkese bana 45k ya toplama bilgisayar önerir misiniz ?
  5. Mert gül

Oyuncu Koltuğu Önerisi ?

Merhaba Herkese Koltuk arıyorum bütçe 9000-13000 TL Arasın önerebileceğiniz bir koltuk var mı yada kullanıp beğendiğiniz.(Kumaş) [H3 id='SIZE3FONTarialEXVEGA+Andromeda+2025+Kuma+Oyuncu+Koltuu+Siyah+koltuu+var+aklmda+sizce+naslFONTSIZE']EXVEGA Andromeda 2025 Kumaş Oyuncu Koltuğu Siyah koltuğu var...
  6. Mert gül

Hyperx Cloud 3 Wireless Ses Ayarı Yardım

Merhaba herkese Hyperx Cloud 3 wireless kulaklık aldım ve ses ayarı yapmak istiyorum forumda bir kaç kişinin önerdiği uygulama ne yazık ki 480 TL olmuş dolby yerine hangi uygulamayı önerirsiniz ve başka uygulamada kullandığınız bir ayar varsa atarsanız sevinirim. iyi forumlar...
  7. Mert gül

Hyper x Cloud 3 Wireless Alınır mI ?

Merhaba herkese umarım iyisinizdir. Aklımda Hyper x Cloud 3 Wireless almak var sizce 4500 TL eder mi yoksa başka bir kulaklık öneriniz var mı şuanda kullandığım kulaklık Rampage Drop Plus . Hyper x cloud 3 wireless kullananlardan öneri bekliyorum. İyi Forumlar...
  8. Mert gül

Kablolu Kulak içi kulaklık Önerisi

Merhaba herkese kablolu kulak içi kulaklık önerinizi bekliyorum Bütçe :1500 TL Şuan düşündüğüm Kulaklıklar ; Sennheiser CX 300S Marshall Mode IE Kulakiçi Kulaklık
  9. Mert gül

Glorious GMMK2 vs Logitech G G413 SE Tactile sizce hangisi ?

Merhaba aklımda 2 tane klawye var Glorious GMMK2 QTR Modüler %96 Siyah Logitech G G413 SE Tactile bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi daha iyi veya bu fiyat aralığında hangi klawye alınır.
  10. Mert gül

OBS açınca Bilgisayar Çöküyor

Merhaba OBS i açınca bilgisayarın ekranı donuyor 1dk sonra siyah ekran oluyor ve amd ekran kartı drive hatası çıkıyor ekrana daha sonrasında düzeliyor nedeni nedir sizce ?
  11. Mert gül

Powerboost ve-c12b kasa ön panel çıkarma nasıl oluyor ?

Merhaba powerboost vk-c12b kasanın ön panel nasıl çıkartırım sanki perçim atmışlar gibi bilem var mı
  12. Mert gül

Ryzen 5 5600 işlemci hangi bios

Merhaba şuanda işlemcim Ryzen 5 1600AF ve yeni işlemci olarak Ryzen 5 5600 işlemci aldım anakartın modeli B450m-h ve bios sürümü ise F65c şuanda biosu güncellemeye gerek var mı ?
  13. Mert gül

AM4 den AM5'e geçmek mantıklı mı ?

Merhaba herkese kafamı bir şey karıştırdı şuanki sistemim şu şekilde ; İşlemci : R5 1600AF Anakart : B450m-h gigabayt Ram : XPG 16 GB ddr4 ram Ekran kartı : Saphıre pulse RX570 Am4 olarak işlemciyi Ryzen 5 5600 almak istiyorum fakat am5 e geçip mi bir sistem dizsem daha mantıklı olur ekran...
  14. Mert gül

Ekran kartı fanları hızlı dönüyor ve görüntü gelmiyor

Merhaba herkese PC yi açma tuşuna basıyorum fakat bilgisayar ekran kartı fanları çok hızlı ve sesli dönüyor fakat klawye ve mouse ışıkta geliyor fakat ekrana görüntü gelmiyor bilgisayarı 3 4 dk boyunca öyle çalıştırıp tuştan uzun süre basıp kapatıyorum ve açılıyor sonradan bilgisayar fakat...
  15. Mert gül

Ryzen 5 5600 ile Ryzen 5 5500 arasındaki fark çok var mı ?

Merhaba işlemcimi değiştirmek istiyorum aklımda 2 adet işlemci var Ryzen 5 5500 Ryzen 5 5600 sizce arasında çok büyük bir performans farkı var mı fiyat performans hangisi daha iyi olur yayınlar için ?
  16. Mert gül

AM4 işlemci önerisi ?

Merhaba herkese iyi forumlar sistemim şu şekilde İşlemci : R5 1600AF Anakart : B450m-h gigabayt Ram : XPG 16 GB ddr4 ram Ekran kartı : Saphıre pulse RX570 yayın için işlemcimi değiştirmek istiyorum am4 fiyat performans bir işlemci önerir misiniz ?
  17. Mert gül

Mavi ekranda kaldı stopcode

Merhaba herkese bilgisayarım mavi ekranda kaldı açılmıyor güvenli modda dahi açılmıyor format atmadan nasıl yapabilirim Stopcode hatasi veriyor ve otomatik onarımları yine yapmiyor
  18. Mert gül

Lian Li PC-O11 Dynamic 360mm sivi soğutma sığar mı ?

Merhaba Lian Li PC-O11 Dynamic kasaya 360mm sıvı soğutma sığar mı? Iyi forumlar herkese...
  19. Mert gül

65K ya Pc iyi mi? sizce ?

65 bin tl ye böyle bir sistem sizce iyi mi? siz olasanız nasıl toplardınız
  20. Mert gül

2000 tl lik sivi sogutma onerisi lazim acil

Merhaba sıvı soğutma alacağım 2000 tl lik en iyi hangisi sizce Islemci :r7 7700x
Geri