Arama sonuçları: *

• Users: Mer747373
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Razer BlackShark V2 EQ ayarları çalışmıyor

Ne yapmam lazım bayağı bir şey denedim hala aynı çalışmıyor.
  2. M

Razer BlackShark V2 X ses ayarı nasıl olmalı?

Her yer için farklı ayarları yapmam lazım veya Razer'in verdiği stock ayarlar mı kalmalı veya ekstra ayarlardan bir şey yapmam lazım mı?
  3. M

Razer BlackShark V3 alınır mı?

G PRO X2 düşünüyordum 15 bin bir kulaklık için fazla geldi prof değilim Valorant oynuyorum sizce alınır mı?
  4. M

Darboğaz yapar mı? 500w

Bir sorun falan çıkar mı Ryzen 5 5500 500W PSU GTX 1650 vardı 5060 taktım.
  5. M

Dongle aygıt yöneticisinde gözükmüyor

AJ159MC bir ara yine böyleydi, bir şeyler oldu kendi kendine düzeldi. Kablosuz kullanıyordum, sonra bayağı kullandım, sorun yoktu ama yine oldu. Dongle algılamıyor, direkt aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Bilgisayarda hep farklı mouse kullanınca oluyor bu; nasıl çözerim? Kabloluda sorun yok.
  6. M

Ekran Kartımı Yükselttim Ama FPS'de Yükselme Olmadı

ryzen 5500e gtx 1650 kullanıyordum 5050 taktım valoda 100-250 alıyordum gine aynı 130 150 180 230 falan valo işlemcı odaklı ama gınede artış olması gerekmıyormu ?
  7. M

Ryzen 5500e 5050 taktım 500 wat patlarmı

beyler taktım patlarmı 4060 alıcaktım 5050 alıyım dedm geldı azonce taktım patlarmı 500 w
  8. M

Sistemim kaç para eder

tek tekmı satıyım yoksa toplumu bılemedım elımde kalabılır tek tek satarsam yorumlarınızı beklıyorum...
  9. M

Setup için aydınlatma

varmı beyler aydınlatma önerııs yakısıcak
  10. M

Asus Rog Azoth Nx alınır mı?

alınır mı? sipariş verdım ama kargoya verılmedı daha iptal edebilirim kullanan varmı
  11. M

Logitech G PRO X Wireless kulaklık ghubda gözukmuyor

ghubda gözukmuyor kablolu kablosuz ne yapmam lazım
  12. M

assetto corsa content manager "acs.exe" hatası

content managerden go diyince fotoraftaki hatayı alıyorum çözümünü bilen varmı
Geri