Arama sonuçları: *

• Users: Revenantzy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Çözüldü✓ 960GB veya 1TB 2.5'' ssd önerisi

anakartımda başka m2 slotu olmadığı için 2.5'' bir ssd arıyorum hatta üç tane ssd buldum depolama birimlerinden pek anlamadığımdan nasıl olduklarını veya bütçeme uygun önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim benim bulduklarım: Kingston A400 960GB 2.5'' ADATA SU650 1TB (su serisi yanlış...
  2. R

Çözüldü✓ 1000 TL bandında mouse önerisi

şuan kullandığım mouse asus tuf m3 (gen 2 olan değil ilk versiyonu) mümkün mertebe kablosuz mouse kullanmak isterim fakat kablolu ve güzel bir kaliteye sahip mouse olursada almayı isterim
  3. R

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 için hangi soğutma daha iyi olur

işlemcinin stok soğutucusu artık yetmediği için yeni bir soğutucu alıcam bir sıvı soğutma ve hava soğutma arasında karasız kaldım kullanmış olanlarınız varsa nasıl bu ikisi veya max 2000tl bütçem var daha iyi önerileriniz varsa yapabilirsiniz Hava Soğutma...
  4. R

Yardım Elden Ring görüntü aşırı keskin ve pikselli

sadece Elden Ring oynarken bunu yaşıyorum Reddit vs. benzer yerlerde gördüğüm çözüm yollarının neredeyse hepsini denedim. Bir ara oyuna Türkçe yama kurmuştum o vakitten sonra bu sorunu yaşamaya başladım DDU ile temiz kurulum yaptım oyunun tüm dosyalarını silip tekrar yükledim. NVIDIA üzerinden...
  5. R

Yardım Çoğu oyunda grafikler pikselleşiyor

Eski sistemim artık düzgün çalışmadığı için yeni bir sistem aldım eski sistemimde RX570 kullanırken böyle bir sorunla hiç karşılaşmamıştım şimdi RTX 3060'a geçtim ve bu tür sorunlar çıkmaya başladı DDU ile driverları bile silip tekrar yükledim fakat bir türlü çözemedim DLSS'yi açıp kapadım sonuç...
Geri