Arama sonuçları: *

1. S

Builder simulatorda pencere takılmıyor neden?

arkadaşlar builder simulator oynuyorum oyunda pencereler takılmıyor kapı takılıyo ama pencereler olmuyo bir denn yok oluyo sebebi nedir
  2. S

Pc sürümünde Pes 2021 de Efsane olun modunda sözleşmeyi değiştirme yokmu

arkadaşlar sözleşmeyi değiştirme derken şuanki olduğum kulup bana 3 sene daha uzatma teklifi verdi onu 3 değilde 2 veya 1 e düşürme var mı fifa da var dı
  3. S

Çözüldü✓ Kasamın arka kablolaması nasıl böyle kablolar zarar görür mü?

Kasanın kablolamasını yaptım ama bu plastik kelepçeler ile yaptım tabi üstüne çok abanmadım ama sıkıyoruz ya bunlar uzun süre sonra kabloların kopmasına sebep olurmu çok sıkmadım birde o cpu güç kablosu kısa olduğu için çapraz geçiyor onu önlemenin yolu varmıdır
  4. S

Wifi adaptör önerisi düşük fiyatlı

arkadaşlar televizyondan sadece wifi ye giricem bana max 350 tl bütçe ile dandik de olsa tak çalışıtır bir adaptör öneriniz var mı? sadece youtubede 1080p video oynatsın yeter 1730651986 bu arada usb girişli olucak
  5. S

Ekran kartım boşta 26 derece ama fanım %100 çalışıyor

arkadaşlar ekran kartı fanım boşta 26 derece kullanımıda düşük ama %100 de çalışıyor sonra 15-20 dk sonra kendiliğinden düzeliyo sonra tekrar oluyo msı ufterburnerdan fan ayarlamasını yaptım ama hiç değişmiyor bile
  6. S

H610m k-d4 13.nesil olan 13400f-13400 işlemci destekler mi

arkadaşlar h610m k-d4 anakartım var şuan 12400f kullanıyorum rtx 3070 im olduğu için 13400f daha güzel performans göstercektir bu anakartta sıkıntı yaşatırmı bios güncellerim sıkıntı deil
  7. S

Çinden alışveriş yaparken artık yeni karara göre bu ürün kaç tl ye çıkar

arkadaşlar şu ürünü alcam kapıma gelene kadar vergilerde içinde kaç tl olr https://tr.aliexpress.com/item/1005005005779913.html 1724503484 ama ordaki beyaz olanı alacam 271 tl olanı sağ büyük fanı
  8. S

Ekran kartı fanımı nereden bulabilirim soğutma fanı

Arkadaşlar bende zzotac rtx 3070 twin edge beyaz olanı var bi tane fanı gitti sağdaki büyük olan değişmesi gerekiyo sadece aliexprees de var ben türkiyeden almak istiyorum internette bulamadım bu ürünü nasıl alabilirim 2.el de olur orjinal se ama baktım her yere 2-3 adet pc ci yede sordum yok...
  9. S

A4 tech pk-635m win11 tam uyumlu driver varmı ?

arkadaşlar win 7 için olanını 8 için olanını 10 için bile olanını indirdim kruluyo ama tam çalışmıyo görüntü gelmiyo kod 39 hatasını alıyom oda sürücüler ile ilgili bi şey her ieyi denedim uyumluluk ayarlarını win7ye falen almayı
  10. S

Sata 3 ssd taktım ama ssd yi görmüyor

arkadaşlar ssd taktım sata 3 ama görmüyo biostan pch configration gibi bi yere girip sata 1 yazan şeyleri aktifleştirdim sata 1 e taktım hayla aktifdeil windows nvme kurulu m.2 ye yani bunu ek olarak taktım
  11. S

m.2 ssd sağlığım %89 normal mi sonuç ekranı var

arkadaşlar ben bunu alalı 1 sene 3 ay gibi bi süre oldu bı kadar kısa bi sürede bu yüzde 11 düşmesi normal mi yani mükelmel diyo ama bence çok hızlı düşüyo
  12. S

Liseye yeni geçtim sınıfımı nasıl öğrenebilirim okul numaramı öğrendim

arkadaşlar liseye yeni geçtim e okuldan numaramı gördüm ama sınıfımı nasıl görebilirim 2024
  13. S

ID cooling 214 xt fanına benzer kasa fanı önerisi yapraklarında ışık olan

arkadaşlar ben bi tane kule tipi fan aldım ıd cooling 214xt bunun üstündeki fan tip olarak çok güzel ışıkları komple yapraklarıda kapsıyo sanki yapraklarındada ışık varmış gibi duruyo ama benim kasamdaki fanların yaprakları simsiyah sadece dış tarafında ışık var uyumsuzluk oluyo dış görünüş hoş...
  14. S

bu soğutucunun intel için montaj videosunu atabilirmisiniz (dark freezer x128)

arakdaşlar ben bulamadım bu soğutucunun lga 1700 kurulumunu atabilir misiniz am4 var ama lga 1700 yok
  15. S

Çözüldü✓ BU KULE TİPİ SOĞUTUCU LGA 1700 DESTEKLİ GELİR Mİ

arkadaşlar dark freezer x128 kule tipi fan almak istiyorum ürünün linkinde 1700 pin uyumlu diyo türkiyedeki inceleme videolarına bakıyorum uyumsuz diyo bu satıcı deil bi tane satıcı uyumsuz diyo bi tanesi uyumlu diyo ben hepisburadadan hepsiburada satıcısından alsam kutudaki gibi 1700 destekli...
  16. S

anakartım bu yeni almak istediğim işlemcinin wattını kaldırırmı (i5 13600k)

arkadaşlar anakartım asus h610m K-D 4 diye bi anakartım var şuan 12400f kullanıyodum ama ekran kartıma göre biraz daha geri bi işlemci bu yüzden 13600k almak istiyorum psu kurtaıyo 700watt sertifikalı ama bu anakart işlemcinin enerjisini karşılayabilir mi anakarta çok yük binmiş olur muyum oc...
  17. S

lga 1700 için kule tipi fan önerisi bütçe 1000 tl

arkadaşlar bende 12400f var yükte biraz ısınıyo furmark gibi testlerde 77-78 derece oluyo çok ısınmıyo ama kule tipi fan alıp 65-70 derece yapmak varken nenden 77-78 olsun bütçe max 1000 belki çok fark varsa 1250 falen olur ama kaba taslak bütçe 1000 tl çok büyük fanlardan olmasın 2 fanlılardan...
  18. S

Sons of the forest ta kadim zırhla altın zırh aynı şey mi oyunu bitiremiyorum

arkadaşlar kadim zırhı diye bişey var bende oyunu bitirrirkende bir tane altın zırh gerekiyomuş ama bendeki bu kadim zırhla aynı tipi onu ben bi taen uzay mekiğinin içinde buldum ss koyarım koltuğun üstündeki iskletten ama oyunu bitirirken karakter elini sokuyo timmy bir şeyler eksik diyo neden...
  19. S

Arkadaşlar artık ortaokulum bitti whatsaap sınıf grubundan nasıl çıkabiliriim

arkadaşlar artık liseye geçiyorum lgs falen bitti whatsapp grubundan nasıl çıkarım hoca sürekli yaz aktiveteli falen atıyo onların annemişn telefonuna gelmesini istemiyom sonra sataşıyo niye gitmiyon evde boş boş oturuyon diye dalga geçmeden yazabilir misiniz daha mesaj gelmesin bide çıkınca...
  20. S

the forestta gemideki kilitli kapı açılıyomu veya nasıl açılıyo

arkadaşlar gemideki gizli kapıyı açmayı denediöm bi tane kart buldum işe yaramadı onun aynısının altınıda var mış o mu açıyo gizli kapıyı veya gizli kapı açılıyomu
Geri