Arama sonuçları: *

• Users: Yusuf2655
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Redmi 10s mi Redmi 11s mi almalıyım

note 10s in işlemci daha iyi diyolar ama note 11s inde ekranı daha güzel gibi birde daha hızlı sarj oluyo galiba sizce en mantıklı karar hangisi olur ben genelde pubg oynarım birde video dizi izlerim 2si arasından hangisini tavsiye edersiniz bu arada ikiside 8 128 gb lık model
  2. Y

max 7500 e hangi telefon almalıyım

bütçem max 7500 oda aşırı zorladığımda daha üstü olmaz hangi telefonu almalıyım ekran ve oyun odaklıyım bataryada önemli kamera fazla kullanmam dizi izlerim pubg oynarım batarya iyi gitsin sizce hangi telefon mantıklı olur tavsiye verirmisiniz
  3. Y

ptt avmden note 10s alınır mı?

https://www.pttavm.com/xiaomi-redmi-note-10s-128-gb-6-gb-ram-gri-xiaomi-turkiye-garantili-p-330928639?utm_source=gelirortaklari&utm_medium=21&utm_campaign=cpc bu linkte 6500 e note 10s Türkiye garantili var ptt avmden alınır mı? sizce güvenemedim ben
  4. Y

hangi telefonu almalıyım

3 telefon arasında kaldım İphone SE 2020 2. el Samsung Galaxy S10 2.el Redmi Note 10S sıfır ürün sizce hangisini almalıyım bu üçünü düşünüyorum bunların dışına çıkamam ama üçü arasında kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum
  5. Y

hangi iphonu almalıyım

2.el iphone düşünüyorum sizce iphone 7 ile iphone x arası hangi telefonlar alınabilir iphone se 2020 ve iphone 8 ve 8 plus falan en mantıklısı hangisi olur
  6. Y

samsung s9 mu iphone 8 mi almalıyım

samsung s9 yenilenmiş ve iphone 8 yenilenmiş var sizce hangisi daha mantıklı iphone 8 6300 s9 5000 aradaki fiyata farkına değermi
  7. Y

note 10s mi note 11 mi almalıyım

note 10s ve note 11 arasında kaldım note 10s ısınan bir telefon olduğu için oyun fazla oynayan birisiyim note 10s de amoled yanığı olma ihtimali varmı bunun yerine note 11 mi tercih etmeliyim sizce 1684156298 ve hepsi buradada 6000 liraya note 10s var mor renkli ama satıcı fazla güvenilir mi?...
Geri