Arama sonuçları: *

• Users: AdemGkhn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Öneri 3-5k arası kulaklık önerisi

arkadaşlar kulaklık için 3 ila 5k arası bi bütçem var kafamda direkt hyperx cloud3 var ama bilemedim yeni çıkan cloud 3s ile farkları nedir ya da daha iyisi var mıdır sizden öneri bekliyorum
  2. A

Öneri 1000TL-2000TL ARASI KABLOSUZ GAMİNG MOUSE ÖNERİ

Arkadaşlar merhaba şuan elimde rival 3 var ama yavaştan sensörde takılmalar yaşatıyor bende mouse değiştirmeyi düşünüyorum Genelde fps tarzı oyunlar oynuyorum önerilerinizi bekliyorum
  3. A

Bilgisayar yüksek grafikli oyunlarda kapanıyor. Lütfen yardım.

sistem r 5 5600 stock soğutuculu ve rx6600 500w psu 16gb ram sistem gta 5 ets 2 forza gibi oyunlarda en yüksek grafiklerde açınca pc kapanıyor. Psu mu yetmiyor yoksa soğutucu ile mi alakalı çözemedim
  4. A

Donanım hızlandırmalı gpu zamanlaması açılmalı mı

yeni pc aldımda ayar yaparken gördüm bu nedir ne işe yarar düzgün video da göremedim yt de
  5. A

MORTAL KOMBAT 11 DE ONLİNE GİREMİYORUM

mortal kombatta online giremiyorum yeni indirdim nasıl girebilirim ? 1690670061 1690670080 şu şekilde
  6. A

Yardım arkadaşlar sizce kablodan mı monitörden mi

arkadaşlar ev taşıdık taşımadan önce sorun yoktu şuan böyle kablodan mi yoksa ekran mı gg olmuş pls yardım
  7. A

msi ventus 3x 3060ti ile asus tuf 3060ti arasında ne fark var

aralarındaki var mhz varkı sadece galiba fps farkı yaratır mı
  8. A

Yardım rainbow six siege c++ hatası

bu hatayı alıyorum düzeltemedim bir türlü
  9. A

Öneri RYZEN 5 5600 İŞLEMCİ ISINIYOR

ryzen 5 5600 kullanıyorum ve sıvı soğutma ya da kule tipi hava soğutucu kullanmak istiyorum sizce kule tipi yeterli olur mu sıvı soğutma mı almak daha doğru olur
  10. A

Çözüldü✓ işlemci hep 100de100 yükte çalışıyor

ryzen 5 5600 var pcde geleli 2 gün oluyor her görev yöneticisini her açtığımda %100 yükte gözüküyor dragon centerı açınca %15 gösteriyor bunun sebebi nedir
  11. A

Msi̇ Ventus 3x 3060ti̇ Ama Gddr6x Belleği̇ Olan Yeni̇ Versi̇yon Si̇zce Nasil ?

merhabalar yeni aldığım sistemde msi ventus 3x 3060ti gddr6x bellekle geliyormuş ama internette bulamadım. normal ventus 3x 3060ti olsa dahi 18.500e aldım nasıl sizce ? Msi ventus 3x 3060ti nasıldır ?
Geri