Arama sonuçları: *

• Users: Hweord
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Hweord

Yardım SODIMM RAM Tavsiyesi ve Karşılaştırması

Merhabalar 8GB Ram alacağım ama modele karar veremedim bu modellerin arasından hangisi en iyi olanıdır? Kronik sorunları olan modeller var mı? Başka öneriniz var mıdır? Teşekkürler. 3200Mhz 8GB gerekiyor. Lenovo V15 G3 i3-1215U alacağım. İçinde 8GB RAM lehimli olarak geliyor ancak hiçbir yerden...
  2. Hweord

Kulaklık Farkları

Merhaba kulaklık almayı düşünüyorumda 5.1 - 7.1 - Sanal 7.1 - Stereo arasındaki farklar nelerdir acaba ? 1586860851 Yok mu bilen ?
  3. Hweord

Ücretsiz Vds Vps Rdp Server

Merhaba ücretsiz Vps Vds Rdp hiç fark etmez sunucu veren bildiğiniz bir yer varsa paylaşırsanız sevinirim.
  4. Hweord

Logitech G502 Üst Segment Oyuncu Mouse'u

Merhaba bugün ki yazımızda G502 Hero'ya önden bir bakacağız. Şimdi başlayalım. G502 Hero kablolu ve fiyatı bu tür mouselere göre daha performanslı hızlı ve biraz ucuz olması ile öne çıktı. Benzer özelliklerdeki SteeSeries veya Razer mouseler daha pahalı oldukları için oyuncular G502 yi tercih...
  5. Hweord

Büyük oyuncu kulaklıkları önerir misiniz?

Merhaba! Bana maksimum 400 TL olan fakat hem ses kalitesi hem mikrofonu iyi hemde kulaklık pedleri büyük ve oval bir kulaklık önerebilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
Geri