Arama sonuçları: *

• Users: ogibey34
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Ekran kartı Alinir mi Alinmaz Mi

GTX 1050 ti alcam 2 El Fiyatı 3500 TL Dedi Ben Letgo Sahibinden Guvenemedigimden dolayı Tercih Etmedim Ve Bu Ekran Karti Kaç Yıl Güncelleme Alacak Bide Ona göre Alıcagimda
  2. O

İntel Core i7-4790 Valorant icin alınır mı?

Merhaba ilk islemcim: Intel Core(tm)2 Quad CPU Q8300 bununla Valorant oynuyordum simdi oynayamıyorum ve islemci ve anakart değiştireceğim islemci olarak ıslemci: Intel Core i7-4790 budur DDR4 gecemiyorum Valorant icin degistireceğim işlemcimi bir de sadece işlemci ile anakart alacak para var...
  3. O

Kulaklik Alcam 2000 İle 3000 Arasi Kablosuz

Selam arkadaşlar, yakin zamanda kulaklık alacağım. Alacagim da Logitech G435 zaten fotoğraf attim kablosuz secmemin sebebi kablolu kulaklık aldigim zaman 2 veya 3 ay dayaniyor ve bozuluyor o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum ve bütün önerilere acigim. O yuzden bir karar veremedim ve sormak istedim...
  4. O

Binaya fiber Geldi Ama Evlere Kablo Çekilmedi

Merhaba Arkadaşlar Ben Adsl Kullanıcısyım Mahalle Fiber Dösediler Ve binaya 2 veya 3 gün Önce Fiber Kutusu Konuldu Dün Altyapı Baktıgımda Fiber Altyapı Gelmiş Ve evlere Ne zaman Fİber kablolar Cekilir ve 3 Ay sonra Türktelekom sözleşmemiz bitiyor Ve Benim Ne Yapmam Lazım
Geri