Arama sonuçları: *

• Users: TheKai
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. TheKai

Squad hala alınır mı?

Merhaba YouTube da falan hoşuma gidiyordu sizce bu oyun hala alınır mı kış indiriminde %50 indirime girmiş 11 dolar civarı oluyor değer mi?
  2. TheKai

Sisteme yük binince kapanıyor

Merhabalar FurMark testinde 5. dakikalarda sistem kapanıyor ve OCCT ile PSU testi yaptığında da yine aynı şekilde 5.dakikalarda sistem kapanıyor ama kasa çalışıyor fanlar vs. arkada ses varsa drrrr şeklinde donuyor sizce sorun Ekran kartında mı yoksa PSU da mı?
  3. TheKai

750-600w 2000 TL PSU önerisi

Merhaba kullanmakta olduğum psu bozuldu yeni psu almak istiyorum 2000 tl ye PSU önerebilir misiniz?
  4. TheKai

Ekran kartı bozulmuş olabilir mi?

Oyun oynarken aniden pc kapandı ve tekrar açıp oynamaya basladim yine aynı şekilde kapandı ve tekrar açtığımda ekran kartı uygulaması gözükmüyor pc ye görüntü geliyor ve fan çalışıyor garantiye yollamayı mıyım yoksa baska bir sorun mu var.
  5. TheKai

BlackShark V2X Pc Seslerini karşıya iletiyor

Arkadaşımla konuşurken falan dinlediğim müzik, izlediğim video ve ya oynadığım oyunun sesleri karşı tarafa gidiyor yani arkadaşım o sesleri duyuyor kulaklıkta sorun yok başka cihazda denedim ve gayet güzel çalıştı. Ancak Pc ye çoklayıcı ile bağladığımdan mıdır bilmiyorum ama nedense bu sorun...
  6. TheKai

Razer Blackshark v2x Dışarı ses veriyor

Arkadaşlar ürün elime bu gün ulaştı ve şarkı dinlerken dışarı ses veriyor ne yapmam lazım ses ayarı falan yapsam düzelir mi yardım edebilir misiniz?
  7. TheKai

Steam aile paylaşımında aynı anda girersek ne olur

Kuzenimle aile paylaşımı yaptım ben oynarken o oyun girerse ne olur ban yer miyim?
  8. TheKai

Bilgisayar masası önerisi

Merhaba masam küçük olduğu için yeni bir masaya geçmek istiyorum üstüne 2 monitör ve 1 kasa koyacağım, 140x60 ve çekmeceli olsa iyi olur bütçem max 3k. Aklımdakiler: https://www.ikea.com.tr/urun/lagkapten-alex-beyaz-140x60-cm-calisma-masasi-49431927...
Geri