Arama sonuçları: *

• Users: therio016
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. therio016

2 ay sonra Ps5 Slim Alıcam tahmini ne kadar olabilir

2 ay sonra Ps5 Slim digital Alıcam ithalatçı garantili fiyatı tahmini ne kadar olabilir ?
  2. therio016

Yardım Megane 4 Dashcam önerisi

4500-5000 TL maksimum Bütçem var Arac içi kamera arıyorum Önü kaydedecek arkayı kaydetse de olur ama şart değil Önerilerinize açığım Arabam Renault Megane 4 2024 Model
  3. therio016

Xbox satıp PS5 Alınır mı

xbox series s kullanıyorum satıp ps5 slim almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı ?
  4. therio016

Yardım İphone 17 için Powerbank tavsiyesi

Düz iphone 17 kullanıyorum magsafe powerbank istemiyorum dahili type c kablolu bir powerbank bakıyorum uzun ömürlü cihazıma sarj konusunda asla zarar vermeyecek bir cihaz arıyorum bütçem 1.200 tl maksimum şu iki cihaz arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ? 1-)...
  5. therio016

Yardım 3 günlük hat iptali Türk telekom

Merhaba arkadaşlar 3 gün önce e simli türk telekomdan 12 ay tahatütlü hat aldım hattın çekim performansını beğenmedim ve iptal etmek istiyorum cayma bedeli öder miyim
  6. therio016

Yardım İphone 13 de 16 pro ya geçiş

Merhaba arkadaşlar iPhone 13 den 16 proya geçeceğim sizce mantıklı mı pil olarak iPhone 13 de Birgün yetmiyor 13 ün pili orijinal Apple troyda değiştirmeme rağmen pili 100 yine gitmiyor bir günü asla çıkartmıyor
  7. therio016

Yardım Victus vs Omen vs Asus Tuf bu Laptoplardan Hangisini Almalıyım ?

1-) https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nvr-lp157-amd-ryzen-7-7435hs-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000087JKND?magaza=Hepsiburada 2-)...
  8. therio016

Yardım ASUS rog strix G16 G614JU Teknik sorun

Merhaba, 2 gün önce Hepsiburada'dan sipariş ettiğim ASUS ROG STRIX G16 G614ju model laptopum bugün elime geldi. Windows kurma ekranında sürekli mavi ekran yiyorum. 3 kere Windows 11 temiz kurulum yaptım baştan iso indirip Rufus ile yazdım ana nafile.Kurulumdan sonra İnterneti devre dışı bırakıp...
  9. therio016

Çözüldü✓ Acer Nitro 16 Vs Asus Rog Strix G16

Merhaba Arkadaşlar bu iki model arasında kaldım hangisini sizce almalıyım 1-) https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-16-an16-42-amd-r7-8845hs-32gb-1tb-ssd-rtx4060-140w-dos-16-wuxga-180hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qskey-004-32-p-HBCV00006XPT3H?magaza=Teknorya 2-)...
  10. therio016

Yardım Dell Laptop alınır mı

https://www.hepsiburada.com/dell-alienware-16-aurora-intel-core-7-240h-16gb-ddr5-1tb-ssd-rtx5060-8gb-80w-16-inc-2k-wqxga-120hz-wva-windows-11-home-tasinabilir-bilgisayar-ac16250-c716156w-p-HBCV000095IGPC?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJ%C4%B0
  11. therio016

Yardım Airpods pro 2 alınır mı

Merhaba arkadaşlar beats studio buds kullanıyordum kulaklığımın bozulması sonucu yeni kulaklık arayışına girdim sizce airpods 4 anc mi yoksa airpods pro 2 mi sizce airpods pro 2 ye bu kadar para ödemeye değer mi gündelik yaşamda çok fazla kulaklık kullanıyorum
  12. therio016

Çözüldü✓ Üniversite Mezun senesinde cihaz tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar bu sene 12.sınıftan mezun oldum sonucum istediğim gibi gelmedi mezuna bırakmaya karar verdim Bilgisayar yada tablet Hangisini almalıyım ikisinden birini alıcam sizce tablet için (apple olursa iyi olur) 15.000-20.000 Bütçem var Bilgisayar için de 35.000 TL'ye kadar...
  13. therio016

Yks mezuna kalınca obp mevzusu

Arkadaşlar herkese merhaba bu sene 12.sınıf son öğrenciyim yks 24 e gireceğim bu cumartesi ve pazar günü bu sene adam akıllı ders çalışamadım bazı sorunlardan dolayı ve mezuna bırakmayı düşünüyorum mesela sınav bitti temmuzda sonuç ekranı geldi sonucuma baktım İstediğim yer tutmadı bir...
  14. therio016

Oyun bağımlılığı nasıl bırakılır

Arkadaşlar çok fazla oyun oynuyorum Günde 4-5 saat bu bağımlılığımı komple bırakmak istiyorum ne yapmalıyım ? Valorant ve Ets2 Multiplayer oynuyorum Artık oyun oynamak istemiyorum ne yapmalıyım ?
  15. therio016

Kalan sürede yetişir mi yks

Arkadaşlar bazı sebeplerden dolayı çok geç başladım çalışmaya sayısalım tyt 70 net ayt sıfırım kalan sürede sadece ayt 35-40 olur mu tyt netim tamam şu anda Obp 85 Hedefim 65 Tyt 35 Ayt
  16. therio016

Öğrenci pasaportu hakkında

Arkadaşlar merhabalar 12.sınıf son sene öğrenciyim geçen mart ayında öğrenci pasaportu çıkarttım Ekim/Kasım gibi yurtdışı gezi planım var bu sene sanırım mezuna kalacağım istediğim okulun puanı çok yüksek 1 sene boyunca herhangi bir okula kayıtlı olmayacağımdan dolayı pasaportum iptal olur mu...
  17. therio016

Yardım Sistemim ne kadar eder

İmzadaki sisteme sahibim 2021 de toplamıştım dış kasa corsair spec 05 550 wt Psu ya sahip ne kadar eder
  18. therio016

Yardım Laptopu kasa gibi kullanmak

Arkadaşlar merhabalar iyi akşamlar Laptop almayı planlıyorum evde 24 inç 144 hz boşta monitörüm var laptopu monitöre bağlasam fps düşmesi yaşar mıyım birde şarja takılı monitöre bağlı şekilde kullansam pil ömrünü düşürür mü Bataryası çıkmayan laptop alacağım
  19. therio016

Çözüldü✓ Otomotiv Mühendisliği İçin Windows mu macos mu

Arkadaşlar herkese merhabalar 45-50 gün sonra yksye gireceğim aklımdaki bölüm Otomotiv mühendisliği Bir laptop almak istiyorum autocad ve solidworks programlarını kullanacağım Bütçem 35.000 TL Laptop tavsiye edebilir misiniz arada sırada Valorant Forza Ets Oynuyorum
  20. therio016

Spotify karttan ödeme almıyor

Arkadaşlar selamlar Papara ile ödeme yaparken bu hatayı alıyorum sonra Papara da sıkıntı vardır diye Akbank ziraat ve yapıkrediden denedim hiçbirinden kabul etmiyor yeni Spotify hesabı açtım tekrar kartları giriyorum olmuyor hepsi internet alışverişine açık bankaların sanal kartlarını da açtım...
Geri