Arama sonuçları: *

• Users: yasindogan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Televizyon bakıyorum arada kaldım 65 İnch

Öncelikle merhabalar kendime televizyon bakıyorum konsol alıp oynamayı düşünüyorum hem oyun hem film zevki olan bir model arıyorum Marka olarak LG SAMSUNG düşünüyordum ama bakıyorum ki TCL'de çok öneriliyor pek duymadığımdan kararsız kaldım bir kere alıp bir daha uğraşmak istemiyorum ömürlük...
  2. Y

Düşük oyunlarda takılma kasma fps düşüşü

Merhabalar kendim sistemi tek tek aldım bi abi topladı sorunum şu sistem bileşenlerim iyi olmasına rağmen düşük oyunlarda takılıyor kasıyor (wolfteam,san andreas) gibi sorunu nedir anlayamadım anakart,ekran kartı,işlemcinin sürücülerini güncelledim fakat hala aynı devam ediyor Ryzen 7 9700x Asus...
  3. Y

Mad68He limited - Ajazz ak820Pro Hangisini Tercih Etmeliyim

Hangisini tercih etmeliyim anlayan biri varsa yardımcı olabilir mi ?
  4. Y

Oyun Bilgisayarı için Parça Tavsiyeleri

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3,7 GHz 32 MB Cache AM5 İşlemci İşlemci Soğutucu: Dark Freezer X123 Duo 2x120mm Fixed RGB Fanlı Kule Tipi Soğutucu Anakart: MSI MB B650 GAMING PLUS WIFI AM5 DDR5 6000MHZ(OC) HDMI DP 2xM.2 USB3.2 2.5G LAN WIFI 6E ATX Ekran Kartı: Gigabyte Geforce Rtx 4060 Eagle 8g...
  5. Y

50K Civarında sistem toplama önerisi (Taksitli alıcam)

arkadaşlar merhaba kendime ilk defa bilgisayar toplamak istiyorum 40-50 bin civarında kredi kartına taksitli şekilde alıcam (kuveytürk bankasına az faiz veriyor vatan ve hepsiburada) ddr5 ileriye dönük bir sistem toplamak istiyorum düşüncem ise anakart ve işlemciye daha fazla bütçe ayırmak oyun...
  6. Y

Beyaz oyuncu sistemi önerisi istiyorum

Uzun zamandır bilgisayarla ilgilenmiyorum malumunuz teknoloji hızlı geliştigi için bin bir şeyler çıkmış onun içinde aklım karıştı rtx ve amd kombinli sistem bakıyorum yardımcı olabilirseniz ne mutlu bana
Geri