Arama sonuçları: *

• Users: KaveLeoN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. KaveLeoN

Call of Duty (MW2) açılmıyor.

Call of Duty (MW2) Açılmıyor. Steamden daha önce oynadım 12 saat. Tekrar yükledim oyna diyorum bir süre sonra açılmıyor, tekrar oyna butonu aktif oluyor.
  2. KaveLeoN

Spotify veya Youtube müzik Liste önerisi, yabancı olsun

Spotify ve Youtube Müzik. Liste önerisi, yabancı olsun listelerinizi link olarak paylaşabilir misiniz?
  3. KaveLeoN

Samsung a8 X200 için rom atma şansımız var mı?

İçindeki samsung yazılımı çok kastırıyor. Eskiden xda forumdan Galaxy s4,s5,s3 falan bunlara rom atıyordum. Ama bunu beceremedim.
  4. KaveLeoN

Rog Ally Z1 Extreme Oyun Önerisi

Fps silahlı oyunlar hariç. Atlamalı zıplamalı. Dead Cells vari oyunlar varsa öneri alabilir miyim?
  5. KaveLeoN

Youtube video resminde gpu kullanımı artıyor

Youtubeye girince ekran kartı başlıyor çalışmaya fan çalışıyor falan :) Oyunlarda bu kadar çalışmıyor.
  6. KaveLeoN

Yardım Asus VG27AQZ Monitör Tutucu Önerisi

Benim Monitör. Tutucu almak istiyorum. Vatan teknosya gibi mağazadan alsam iyi olur. Tutucunun monitöre uyumlu olup olmadığını nerden anlarım. https://www.asus.com/tr/displays-desktops/monitors/tuf-gaming/tuf-gaming-vg27aqz/
  7. KaveLeoN

Kasadan 5-6 saniye süren dıtt sesi geliyor.

https://voca.ro/17VjWwQun6hn ses bu arkadaşlar neden gelebilir
  8. KaveLeoN

13700KF100 derece minimum 88 derece

Arkadaşlar selam zotac 4080 vardı 12400f ile kullanıyordum. Oyunlarda falan max 60 derecelere çıkıyordu ikiside. 13700KF aldım sıcaklıklar 100 dereceye çıkıyor. Soğutucu Cooler master 240mm macunda cooler master.
  9. KaveLeoN

Çözüldü✓ After Burner Ayarları

Arkadaşlar after burner ayarlarını alttaki gibi yapamıyorum. İsimlendiriyorum falan olmuyor
  10. KaveLeoN

2. SSD'ye windows kurdum. Görmüyor Yardım.

1. ssd'de windows yüklüydü. 2. ssd'yi taktım. Ona windows kurdum, sonrasında yer değiştirdim. Eski ssd'yi söktüğümde windows'u görmüyor ve boot menüsü açılıyor. 2 sini birden takınca 2 windows seçeneği geliyor. Galiba boot ayarları eski ssd'de kaldı. Eski ssd olmadan yeni ssd açmak istiyorum...
  11. KaveLeoN

Değerler normal mi? cpu veya gpu kullanımlı neden %100'e yakın değil?

Ekran kartı 4080, işlemci 12400f. Ekran 2k. ultra ve işleme ölceği %200de. Değerler normal mi kullanımlar 2'sindede tam değil.
  12. KaveLeoN

750+ psu önerir misiniz?

4070 ti için pcie 3 tane girişi olan psu uygun fiyatlı önerebilir misiniz?
  13. KaveLeoN

Öneri 4070 ti rog strix psu ve kasa önerisi

Arkadaşlar selam. Hazır sistem almıştım 3060'lı. Elime 4070 ti Rog strix geçti. Kasama sığmıyor ve psu desteklemiyor. (Kart 336mm vs 3 pin pcie giriş gerekiyor). Bana uygun psu ve kasa önerisi yapar mısınız? Benim kafamdakiler. İlerde bunlarıda değiştiririm.
  14. KaveLeoN

Çözüldü✓ 550 watt psu 4070ti 285 tdp değerine sahip alsam ne olur?

Sistemde bunlar var arkadaşlar. 550 watt psu mevcut. Ekran kartım 185 max watt ve işlemci 65 watt gözüküyor. Ama geri kalan bileşenler ne istiyor bilmiyorum. Ben bilgisayarım ne güç harcıyor yada 4070ti (285watt) alsam uygun olur mu? Örnek kart ...
Geri