Arama sonuçları: *

• Users: _AhmeT_-
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. _AhmeT_-

XG259QNS VS XG259QNG hangisi daha iyi ?

2 monitöründe özellikleri yaptığım araştırmalara göre aynı arada 1k fark var o önemli değil fakat benim gözden kaçırdığım yada bulamadığım özelliği var mıdır ?
  2. _AhmeT_-

200 dolara kaç tl gümrük vergisi ödeniyor

7000 tl ye /200 dolara kaç tl vergi düşüyor
  3. _AhmeT_-

8-10k arası telefon önerisi

işlemcisi snapdragon olursa güzel olur zamandan tasarruf için burdan bakim dedim redmi not 13 var aklımda siz ne dersiniz @SadeceBirisi. bi el knk sana zahmet müsaitsen tel lazım acil kullandığım pert oldu
  4. _AhmeT_-

60 k 4070ti super sistem önerisi

gördüğünüz varmı hiç ince hesaptaki olan var benim gördüğüm sadece sizin başka öneriniz varmı
  5. _AhmeT_-

hangi sıvı soğutma kullanan varsa yazabilirmi ?

https://www.epey.com/islemci-sogutucu/karsilastir/869558-904037/thermalright-aqua-elite-360-argb_darkflash-twister-dx360-v2-6-argb/
  6. _AhmeT_-

bu sistemler arasından hangisi

1723392543 birinin rami kötü diğerinin ssd si birinin anakartı daha iyi sizce
  7. _AhmeT_-

gainward ekran kartı kullanan varmı

4070 super li bir sistem alacağız arkadaşıma okul açılmadan sıcaklıkları nasıl kullanan varsa yazabilirmi
  8. _AhmeT_-

sistem nasıl olmuş sizce

şimdi dostlar yazılım ve grafik ve renderla uğraşıyoruz bu yüzden iş oyun için intel diyoruz ama oyun bağımlısı olduğu için aklımız 7800x3d ye de kayıyor sizce napalım render de 14700kf nin oyunda 7800x3d olduğunu biliyorum fakat akıl karıştırıyo biri en iyi oyun işlemcilerinden biri render ağır...
  9. _AhmeT_-

4070s e işlemci önerisi

b : 45k kasa için 14400f var bu fiyatlara bide kf modeli sizler ne dersiniz amaç : oyun iş (2k da kullanmicak çoğunlukla fps oyunu oynadığı için ark 1080p altı kullanıyo)
  10. _AhmeT_-

4070super 14400f sistem önerisi

40k civarında arkadaşım için oyun ve iş olduğu için intel işlemci istiyor varmı sizin bu fiyat bandında gördüğünüz ben bulamadım bura yazdım
  11. _AhmeT_-

7-8k arası telefon önerisi

10k ya da çıkabilirim bi ara a34 düşmüştü 10k ya o zaman tel sağlamdı almadım şimdi tamir edilemicek durumda olduğu için (bir telefon parası ettiği iiçin yaptırmicam) oyun oynarım (çok değil okulda max 3 saat falan evde full pc zaten) önerileriniz nelerdir
  12. _AhmeT_-

14400f-4070super darboğaz

ben diyorumki hikayeli oyunlarda sıkıntı olmaz çünkü arkadaş max ayarlarda oynicak fps oyunlarına gelcek olursak valo cs gibi oyunlarda biraz olur çünkü low ayarlarda oynuyor o diyorki yok her türlü darboğaz olur ben diyorumki sadece fps oyunlarında hissetmeyeceğin kadar olur (1080p için)
  13. _AhmeT_-

steam hesabım çalınmış kart doğrulamada hata veriyor

nasıl düzeltem fatura adresini kabul etmiyorhangisini gircem fatura adresine
  14. _AhmeT_-

rdr2 epic games te türkçe yama var mı ?

varsa atabilirmisiniz bide epicde nasıl atıyoruz içine steamde biliyorum fakat epik le pek haşır neşir değilim
  15. _AhmeT_-

30k pc önerileri yaparmısınız

30k ya önerebileceğiz güzel sistem varmı zamandan tassaruf için buraya konu açtım ben işimi hallederken sizde öneri yapmış olursunuz
  16. _AhmeT_-

hangi sistem daha iyi/alınır ?

arkadşım için topluyorum/bakıyorum hem oyun hem yazılım açısından hangisini tercih ederdiniz bana kalırsa 5600 lü sistemi alırdım çünkü orda hem anakart hem 4 ram slotlu arttırıp daha fazla performans alabilir 12400f li sistemde hem daha pahalı hem de anakart falan 2 ram slotlu...
  17. _AhmeT_-

15k sistem önerisi yaparmısınız?

ark alcak max 15k sistem önerisi yaparmısınız
  18. _AhmeT_-

win 10 opera gx videolar tam ekran olmuyor

nasıl düzeltebilirim
  19. _AhmeT_-

duman çıktı ğc kapatıp açtım

@Kürşat Kütükçü kulaklığı çıkarıp ön porta hoparlör takim dedim duman ve koku çıktı
  20. _AhmeT_-

İNDİRİM! COLORFUL İGAME 4060Tİ 16gb 15.399TL

https://www.incehesap.com/colorful-igame-rtx-4060-ti-ultra-16gb-gddr6-128bit-gaming-ekran-karti-fiyati-65397/ KOD : colorfuligame
Geri