Arama sonuçları: *

• Users: yigit213
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

15-16 cm palm grip 1.5-3k arası mouse önerisi

Hocalarım öncelikle herkese iyi Sosyaller. Bundan 1 yıl önce burada konu açıp mouse önerisi istemiştim tekrardan buradayım. Güncel farem Xtrfy M42 (lower back) ve bundan önce Razer Viper Mini kullanıyordum ve elime tam anlamıyla oturan bir mouse idi diyebilirim(bu yüzden karşılaştırmalarımı ona...
  2. Y

G Wolves Hati-S Classic Edition mu yoksa G Wolves Hati-S Stardust edition mu?

Arkadaşlar Stardust modeli: (1100TL) 1)Sensörü Pixart 3389 2)Anahtarları Omron 20M 3)Ekstra yanlarda delik var 2g ağırlık daha hafif. Classic Modeli: (940TL) 1)Sensörü Pixart 3360 2)Anahtarları Kailh 80m Daha fazla değişiklik var mı bilmiyorum varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Sizce...
  3. Y

16cm uzunluk 8 cm genişlik hangi mouse'u tercih etmeliyim?

Arkadaşlar yanlışım yoksa 1 ay önce Razer Viper mini mouse'um bozuldu ne önerirsiniz diye konu açmıştım. Razer Deathhadder v2 ve birkaç mouse önerildi fakat arka kısmı geniş olduğu için ve biraz uzun olduğu için elime oturacağını düşünmüyorum (Razer viper mini elime tam oturmuştu). Soruma...
  4. Y

Mouse önerisi verebilir misiniz?

Arkadaşlar logitech g102 kullanıyordum bundan önce ve beni 3 4 yıl rahat götürdü. Daha sonra tekerleği bozuldu diye Razer Viper Mini modeline geçtim yaklaşık 7 ay önce ve logitechten sonra elime tam oturdu bayağı iyiydi yani fakat 7. ayın sonunda dün yani bir anda sensörü bozuldu ve bu sorunun...
Geri