Arama sonuçları: *

• Users: NickIsLit
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. NickIsLit

Valorant Mail Onaysız Hesaplar Geri Alınabilir Mi

kendi gece pazarıma istediğim skinler gelmedi diye itemsatıştan hesap alıcam mail onaysız, aldıktan sonra satıcı geri hesabı alabilir mi eğer alabiliyorsa almıyacağım
  2. NickIsLit

Spor için Bluetooth Kulaklık Önerisi Kulak Üstü

gym de kullanıcağım ses kalitesi güzel ve sesi yüksekse güzel olur bütçem 1-2k
  3. NickIsLit

Logitech G29 İle G923 arasında fark var mı

direksiyon seti alıcağım bütçe konusunda pek sıkıntım yok ama eğer özellikleri aynıysa boşa para vermek istemem g923 te neler var ona göre almayı düşünüyorum
  4. NickIsLit

Jabra Elite 75t sol kulak çalışmıyor

1-2 saat önce kargo geldi sarjını biraz doldurdum sadece sağ kulak açılıyor sol kulak açılmıyor belki sarjı yoktur diye biraz daha beklettim hiç bir şey olmuyor iade mi etmeliyim yoksa bir çözümü var mı
  5. NickIsLit

Jabra Elite 75T Alınır Mı

gym de kullanmayı düşünüyorum parasına değer mi https://www.hepsiburada.com/jabra-elite-75t-bluetooth-kulaklik-siyah-p-HBCV000013WHJS?magaza=Teknotic
  6. NickIsLit

Logitech G G923 Hala Alınır mı?

yıl olmuş 2023 bu ekonomide g923 parasını hakediyormu ets 2 ve forza horizon 5 oynuyorum gerçekci bi deneyim istiyorum
  7. NickIsLit

Windows 11 Geçilir Mi

windows 11 şuan geçilir mi sorun varmıdır hala
  8. NickIsLit

SteelSeries Arctis 7+ Wireless Düşük Ses

uygulamasından volume boostu maxlasam bile çok düşük hatta arada ses patlaması yaşanıyo nası çözebilirim
  9. NickIsLit

4k 165 hz mönitör önerisi

g-sync olması önemli
  10. NickIsLit

nvidia denetim masası ayarları 3090

3090 kullanıyorum NVIDIA denetim masasında yapmam gereken önemli bir ayar var mı yoksa hiç ellemesemde olur mu?
  11. NickIsLit

itemsatıştan windows 10 pro key

beyler itemsatıştan 10 tl ye windows 10 pro key aldım ama cmd üzerinden aktifleştirildi bi sıkıntı olmuş mudur
  12. NickIsLit

3090 Sistemde GTA 5 oynarken anlık FPS düşmesi

Ekran kartım ASUS TUF RTX 3090 OC işlemci i5 13600KF. 10sn de bir drop yiyorum nerdeyse
  13. NickIsLit

Roblox ucuza Robux nasıl alınır

İtemsatış'tan daha ucuza satan güvenilir Discord sunucuları hala var mı?
  14. NickIsLit

LoL hızlıca karakter kapma

Shaco oynuyorum jg yi yazacağım çoktan birileri kapıyor sıralı giriyorum Shaco'yu banlıyolar ben nasıl oynayacağım bu Shaco'yu jg yi nasıl hızlı bir şekilde ilk ben yazabilirim.
  15. NickIsLit

Oyuncu Koltuğu Önerisi Bütçe 8000TL

Kaliteli Rahat Ve Ergonomik Bi Oyuncu Koltuğu Lazım Bütçe 8000tl
  16. NickIsLit

Oyuncu Koltuğu Önerisi

Yıllarca Dayanabilicek Kaliteli Rahat Bir Koltuk Lazım normalde bunu alıcaktım ama hala düşünüyorum almalımıyım diye sizce almalımıyım https://www.incehesap.com/msi-mag-ch120-gaming-koltugu-fiyati-44807/?ref=akakce&v=1.15
Geri