Arama sonuçları: *

• Users: erennn001
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Arduino ile ambilight yardımı

Merhaba arkadaşlar, monitörüm için Arduino ile Ambilight yapmak istiyorum. Fakat takıldığım nokta, bana gelen LED'deki bağlantılar. İnternette izlediğim videolarda yapılan bağlantılar, benim elimdeki LED ile aynı görünmüyor. Bu yüzden kafam karıştı. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa...
  2. E

Oyun İçin Depolama Önerisi

Sadece oyun dosyalarını depolamak ve oyun indirmek için hangi depolama mantıklı...
  3. E

Jupyter Notebook C Kodu Çalıştırma

Merhaba arkadaşlar visual studio code içerisinde bulunan jupyter notebook eklentisinde c kodu çalıştırmak istiyorum nasıl yapabilirim açıklayabilir misiniz sadece pyhton kodu yazabiliyorum veya bildiginiz bu gibi eklenti varsa da onerebilirsiniz c kodu çalıştıran
  4. E

Sistemim İçin İşlemci Soğutucu Önerisi

Arkadaşlar sistemim için işlemci soğutucu önerir misiniz? Çok pahalı olmasın, kolay kurulum yapabileceğim beni uzun süre idare edecek bir soğutma önerisi yaparsanız sevinirim. İşlemci soğutucu hakkında pek fikrim yok ama ortalama 2k fiyat olursa iyi olur Anakart: ASUS Prime H610M-K ARGB...
  5. E

4k 144hz vs 2k 240hz

hem fps oyunları hem hikayeli oyunlar hem de dizi film izlemek için hangisi daha iyidir https://www.hepsiburada.com/rampage-ellipse-el27r240q-27-240hz-0-5ms-boe-ips-qhd-2k-freesync-g-sync-rgb-pivot-beyaz-flat-oyuncu-p-HBCV00006LEL2P...
  6. E

Masaüstü + Laptop Öneri

Bu sene yazılım mühendisliği bölümü kazandım, masaüstü ve laptop almayı planlıyorum. Seçtiğim ürünler nasıldır, sizce bu fiyatlara daha iyileri var mıdır, kronik sıkıntıları var mıdır, bilen varsa yazabilir mi? Masaüstü için: SpiderW Intel D4-RTX4060Ti - Game Garaj Laptop için...
  7. E

10k'ya tablet önerisi

10k'ya internetten tablet araştırıyorum fakat çok fazla seçenek var.Seçeneklerimin arasındaki tabletleri ekliyeceğim hangisi daha mantıklıdır sizce...
  8. E

Nike Ba5773-010 orjinal mi

Pazarama sitesinden aldığım nike ba5773-010 çanta bana orjinal gibi gelmedi orjinal olup olmadığını nasıl anlarım ona göre iade oluşturacağım. Bana orjinal gelmediği kısım arka omuzluktaki nike logosu diğer omuzda gözüküyordu ayrıyetten çantaya bağlı etiket siyah renkli idi diğer internet...
  9. E

vdsl internet sağlayıcısı uygun fiyatlı 50 mbps

normalde gibirnet bağlatıcaktım fakat bugün baktığımda 110 tl lik internet 240 tl olmuş o yüzden altyapım 44mbps vdsl destekliyor pananet--flixnet--netgalaksi şu anlık bulabildiklerim bunlar uygun fiyatlı tarifeler olarak bunlardan veya buna benzeyip uygun fiyatlı böyle internet sağlayıcısı...
  10. E

Gainer Önerisi Kilo : 50

https://ty.gl/he618xxmkb https://ty.gl/ne1t4505ak kilo almak için hangisi daha iyidir sizce yemek yiyorum fakat ekstradan almak istiyorum hızlı kilo almak için bu fiyat aralığında varsa başka önerisi olan onu da alabilirim 1688988260 2.si bana daha çok mantıklı geldi yorumları okuduğumda
  11. E

Lenovo 300-15ısk SDD ve Ram Yükseltme

Lenovo 300-15ısk laptopum var ve çok yavaş bu yüzden ssd ve ram taktırmak istiyorum fakat uyumlu olup olmadığını bilmediğimden yazmak istedim ve ram gerekli mi gerekli değil mi siye sormak istiyorum laptopun rami 4gb şu an ayrıyetten elimdeki hdd yi dvd yerine koyup ek olarak kalmasını istiyorum...
Geri