Arama sonuçları: *

• Users: alisda
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Ekran kartına enerji gelmiyor

Yeni kasa topladım herşeyi sıfır aldım sadece ekran kartını ikinci aldım. Ekran kartı çalışıyor başka kasada ama benim kasamda her şey çalışıyor sadece ekran kartına güç gelmiyor. Kablo bağlantılarını bi arkadaşımla görüntülü konuşarak bağladık. Kabloyuda yanlış bağlamış olabilirim hangi kabloyu...
  2. A

25bin TL bütçe ile Kasa, PSU, SSD hariç sistem önerisi

30bin TL bütçem var elimde sadece kasa, güç kaynağı ve SSD var. Tercihen ddr5, işlemci olarak AMD ekran kartı olarak Nvidia(çok büyük fiyat farkı olursa AMD olabilir) işlemci ve anakartı sıfır almayı düşünüyorum ekran kartı vs ikinci el olabilir. İşlemci troy olsun elimde AMD fan var...
  3. A

Öneri R5 5500 işlemci ve rtx 3060 için kasa + PSU önerisi

Yeni sistem topluyorum şuanlık elimde r5 5500 Asus prime b450m-k II var. Yanına 2060 veya rx 5700xt gibi bir ekran kartı düşünüyorum şuanda kasa PSU alacağım. Ne kadar f/p olursa benim için o kadar iyi birde ram almayı düşünüyorum çünkü. önerilerinizi bekliyorum. (Ayrıca ekran kartı da...
  4. A

Snopy v5h Direksiyon Seti Forza Horizon 4'te Gözükmüyor

Normalde görüyordu şuanda görünmüyor ets2 de görünüyor oynanıyor lakin fh4 e girdiğimde hiçbir şekilde tepki alamıyorum direksiyondan. sürücüsünü indirdim sürücüde çalışyor. Steamde Kontrolcü Olarak Gözükmüyor.
Geri